Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, dbrillis είπε

Δυστυχώς αυτό το μονοζυγο που εχεις το οποιο συγκρατειται μονο με την τριβη δεεεεεν κανει.

Ο αδερφός μου εχει ενα τετοιο

https://fitness-sport.gr/product/monozygo-portas-pegasus-chin-up-pollaplon-lavon-v-1108/

το εχει βιδωμένο αλλα και χωρίς βίδες ηταν μια χαρα γιατί κάνει μοχλο με το βάρος σου και μου φαινεται δυσκολο να πέσει. Ισως πεφτει αν το εχεις λασκα. Σίγουρα ομως ειναι καλύτερο απο αυτο που εχεις. 

Κάπως ετσι είναι:

https://youtu.be/844VnQ31h5I

Το ειχα δει αυτο, αλλα το σπιτι ειναι παλιο και δεν εμπιστευομαι τις κασες.. Δε θελω να κανω ζημια.

EDIT :

Αστο καλυτερα..

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
18 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Θες να μας πεις οτι δεν το εχεις με βιδωμενες βασεις στην κασα;

Μονο με την πιεση και το βεντουζαρισμα;

Απο που το πηρες,απο το τζαμπο;

Δε μου κανει εντυπωση που διαβαζω τετοια,αρχες Μαιου.

Θα εκπλαγείς ποσος κόσμος έχει σπάσει σπονδυλους επειδή δεν βιδωνουν τα μονοζυγα στην κάσα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spooker είπε

Θα εκπλαγείς ποσος κόσμος έχει σπάσει σπονδυλους επειδή δεν βιδωνουν τα μονοζυγα στην κάσα 

Δε θα εκπλαγω,ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Παιδιά όσοι λέτε ότι το συγκεκριμένο μονόζυγο δεν κάνει είστε λάθος.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μονόζυγα από παιδί ως τώρα, πράγματι αυτά που έχουν κάσα και βιδώνουν είναι πολύ δύσκολο να πέσουν εκτός και αν όπως κάνεις μονόζυγο το γυρίζεις και μικρύνουν. 

Το συγκεκριμένο όμως είναι άλλη κατηγορία και καμία σχέση όπως ακούστηκε με το τζάμπο. Κατ' αρχήν στα 2 άκρα του έχει μεγαλύτερες βάσει, εφόσον τεντώσουνε είναι σχεδόν αδύνατο για λόγους φυσικής να πέσει όσο η βάση είναι από πάνω προς τα κάτω, δεύτερον το σύστημα κλειδώνει στο επιθυμητό μήκος και δεν μπορεί να κλείσει κατά λάθος, (συχνή αιτία ατυχημάτων), τρίτον αντέχει μεγάλο βάρος και σε μεγαλύτερο μήκος (εγώ π.χ. το έχω στον διάδρομο που είναι μεν στενός αλλά φαρδύτερος από πόρτα και φυσικά πολύ ψηλότερα, τέταρτον δεν σκουριάζει όπως τα κλασικά μονόγυζα ούτε χαλάνε αυτά τα κλασικά πλαστικά που έχουν στα σημεία που πιάνεις. 

Τα μονόζυγα που "κουμπώνουν στην κάσα της πόρτας δυστυχώς με τον καιρό την χαλάνε, αν δεν είναι δικό σου το σπίτι δεν είναι ότι καλύτερο, ενώ το viking όταν το βγάλεις θα τρίψεις λίγο αν χρειάζεται, θα βάψεις και αυτό είναι. 

Σίγουρα κατασκευές που στερεώνονται στον τοίχο είναι πιο στιβαρές αλλά αν δεν θέλεις να προχωρήσεις σε επεμβάσεις τα συγκεκριμένα μονόζυγα Viking είναι η καλύτερη εναλλακτική που υπάρχει. Προσωπικά το ταλαιπωρώ αρκετά, του έχω στερεώσει τροχαλίες, λάστιχα και είναι ακούνητο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μονόζυγα από παιδί ως τώρα, πράγματι αυτά που έχουν κάσα και βιδώνουν είναι πολύ δύσκολο να πέσουν εκτός και αν όπως κάνεις μονόζυγο το γυρίζεις και μικρύνουν. 

έχεις μπερδεψει το βίδωμα με το στρίψιμο. Τα μονόζυγα πέρα από το σφίξιμο στην κάσα μέσω του στριψίματος βιδώνουν με ΒΙΔΕΣ πάνω στην κάσα της πόρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός στο βίντεο πέφτει όταν το πιέζει με τα δάχτυλα οριζόντια και προς τα πίσω. Αυτή είναι η λαβή είναι κυρίως για κάμψεις στο έδαφος. Αν θες να κάνεις έλξη με αυτήν, πρέπει να την κάνεις κοιτάζοντας ανάποδα από ότι αυτός, και πάλι υπάρχει κίνδυνος.
Αυτά που βεντουζάρουν επίσης κάνουν ζημιά ειδικά άμα η κάσα είναι λίγο πιο παλιά, θα την ανοίξουν λιγάκι.
Μου έχει σπάσει το κάσωμα και έπεσα, χαμηλά πλάτη, ψηλά πλάτη και κεφάλι, ένα-δύο-τρία.
Ο χειρότερος πόνος δεν ήταν από την κίνηση του κεφαλιού σαν Ρόμποκοπ, ήταν από το μυοχαλαρωτικό στο στομάχι

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εγώ από τζάμπο πήρα με 15€, το έχω χρόνια και το έχω λιώσει.

Αν τοποθετηθεί σωστά μια χαρά είναι.

3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Το ειχα δει αυτο, αλλα το σπιτι ειναι παλιο και δεν εμπιστευομαι τις κασες.. Δε θελω να κανω ζημια.

EDIT :

Αστο καλυτερα..

Αυτό το μονόζυγο έχω αλλά δεν το έβαλα απλά να ακουμπάει στην κάσα όπως ο τύπος στο βίντεο. Έχει βάσεις τις οποίες βίδωσα με στριφόνια και εκεί στέκεται. Ακλόνητο.

Επεξ/σία από yannis27gr
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Εγώ από τζάμπο πήρα με 15€, το έχω χρόνια και το έχω λιώσει.

Δε μιλαμε για αυτο ομως,οταν λεμε τζαμπο-φθηνα κτλ.

Μιλαμε για αυτο που το σφιγγεις στην κασα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spooker είπε

έχεις μπερδεψει το βίδωμα με το στρίψιμο. Τα μονόζυγα πέρα από το σφίξιμο στην κάσα μέσω του στριψίματος βιδώνουν με ΒΙΔΕΣ πάνω στην κάσα της πόρτα.

Στα μονόζυγα πόρτας δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο, ή έχουν μια θήκη που αυτή βιδωνει και μετά τα στρίβουμε μέσα ή έχουν 2 εξαρτήματα που βιδωνουν στην κάσα και στρίβουμε το μονόζυγο ώστε να μπουν στις 2 τρύπες που έχει το μονόζυγο για να μην γλιστράνε. Θέλεις να μου δείξεις αυτά που λες σε κάποιο λινκ;

• Like 1
Δημοσ.

Είχα αντίστοιχο μονόζυγο με του ts όταν ήμουν έφηβος και έπεσα ενώ έκανα έλξεις και από καθαρή τύχη σας γράφω τώρα.

Έφυγα προς τα πίσω με το κεφάλι και έπεσα ένα εκατοστό δεξιότερα της γωνίας του γραφείου....

Μετά πήρα ένα που βίδωνε με οχτώ βίδες στον τοίχο και δεν κουνιόταν με τίποτα.

15776226-orig.jpg

Αν σε ανησυχεί το ότι δεν είναι δικό σου το σπίτι, όταν φύγεις στόκαρε και βάψε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Είχα αντίστοιχο μονόζυγο με του ts όταν ήμουν έφηβος και έπεσα ενώ έκανα έλξεις και από καθαρή τύχη σας γράφω τώρα.

Έφυγα προς τα πίσω με το κεφάλι και έπεσα ένα εκατοστό δεξιότερα της γωνίας του γραφείου....

Μετά πήρα ένα που βίδωνε με οχτώ βίδες στον τοίχο και δεν κουνιόταν με τίποτα.

15776226-orig.jpg

Αν σε ανησυχεί το ότι δεν είναι δικό σου το σπίτι, όταν φύγεις στόκαρε και βάψε...

Αυτή ακριβώς είναι και η δικιά μου ιστορία και έχει βάλει ένα ίδιο με το παραπάνω, δεν έχει κουνηθεί ούτε χιλιοστό και το έχω πολλά χρόνια.

Σε αυτό μπορείς άφοβα να βάλεις τους ιμάντες που έχεις, ακόμα και να κρεμάσεις κρίκους αργότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...