Προς το περιεχόμενο

Κλήση από δημοτική αστυνομία και πινακίδες

geor92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, andreas-d είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πληρώνει το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός. Το σωστό θα ήταν πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος. Το αυτοκίνητο δεν κάνει παράβαση από μόνο του  αλλά ο οδηγός στο εξωτερικό αυτό εφαρμόζεται εδώ και χρόνια. Στη Γερμανία θα ερχόταν σημείωμα στον ιδιοκτήτη για να ενημερώσει το ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο και ποιος θα καταθέσει το δίπλωμα του για 20 ημέρες πχ.

Ποια παράβαση πάρκινγκ στη Γερμανία επιφέρει τόσους πόντους που έχεις αφαίρεση διπλώματος; 

Αν εισαι παράνομα παρκαρισμένος εκεί που επιτρέπεται η στάθμευση (δεν εχεις παρκόμετρο) τρως κλήση που παλιότερα ηταν 15 ευρώ και μετά πηγε 30. 

Αν εισαι παράνομα παρκαρισμένος εκει που απαγορεύεται, στο σηκώνει γερανός και πας να το πάρεις απο την αστυνομία πληρώνοντας ενα αρκετά τσουχτερό πρόστιμο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Μονο του πάρκαρε εκεί το αμάξι;

Η απάντηση είναι στο πνεύμα σχετικού σχολίου 

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

widget

Επεξ/σία από Maurikycli

10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν υπάρχει πλέον  το μισό.Εχει καταργηθεί κάποια χρόνια.

να συμφωνήσω. το γράφει πάνω στην κλήση, ή δεν το γράφει; Από τη στιγμή που το γράφει, ισχύει. Ας μην το έγραφε. Ας έγραφε κάτι άλλο. Πάνω σε αυτό κάνεις ένσταση και κερδίζεις. στο γράφει ξεκάθαρα. σε 10 μέρες, ήμισυ. 

2 λεπτά πριν, bananasplit είπε

να συμφωνήσω. το γράφει πάνω στην κλήση, ή δεν το γράφει; Από τη στιγμή που το γράφει, ισχύει. Ας μην το έγραφε. Ας έγραφε κάτι άλλο. Πάνω σε αυτό κάνεις ένσταση και κερδίζεις. στο γράφει ξεκάθαρα. σε 10 μέρες, ήμισυ. 

Το  έχουν σβήσει με στυλό αν προσέξεις. Έχει καταργηθεί εδώ και καιρό και απλά τα μπλοκ είναι παλιά και όχι δεν κάνεις ένσταση και κερδίζεις. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δικαιωθείς σε τέτοια ένσταση. 

• Like 11

χάζευα σήμερα δημοτική αστυνομία που έκοβε κλήσεις σε αμάξια που δεν είχαν πλερώ ...

πάω κοντά και τι βλέπουν τα ματάκια μου;

κόστος κλήσης 10€ !!!!

καθώς βρισκόμουν στο κολωνάκι είναι πιο φθηνά να παρκάρεις και να μην πλερώ, παρά να το βάλεις σε πάρκιν που κόβουν κεφάλια...

• Like 2

16 minutes ago, kokos23 said:

χάζευα σήμερα δημοτική αστυνομία που έκοβε κλήσεις σε αμάξια που δεν είχαν πλερώ ...

κόστος κλήσης 10€ !!!!

καθώς βρισκόμουν στο κολωνάκι είναι πιο φθηνά να παρκάρεις και να μην πλερώ, παρά να το βάλεις σε πάρκιν που κόβουν κεφάλια...

Θεωρητικά ο δημοτόμπατσος μπορεί να σου δίνει μία κλήση ανά μία ή ανά δύο ώρες, και σίγουρα το πάρκιν δεν είναι τόσο ακριβό.

Στην πόλη μου πάντως που υπάρχει κάτι ανάλογο ο σκοπός ύπαρξης του συστήματος δεν είναι να βγάζει τρελά λεφτά ο Δήμος, 0,30€ κοστίζει η κάρτα που ισχύει για 1 ή 2 ώρες ανάλογα τη ζώνη και επίσης 10€ το πρόστιμο, σκοπός του είναι να αποτρέπει τους οδηγούς να παρκάρουν στα σημεία με πρόβλημα για πάνω από 1-2 ώρες.

• Like 3

43 λεπτά πριν, bananasplit είπε

good luck with that.

7 ώρες πριν, makis269 είπε

γιατί ο Έλληνας οδηγάει και χωρίς δίπλωμα ,

είναι λόττο να σε σταματήσουν ώρες αιχμής για έλεγχο έως απίθανο ,

αν όμως δεν έχει πινακίδες το αμάξι και το κυκλοφορήσεις θα είσαι από τους πρώτους που θα σταματήσουν ακόμα και το μεσημέρι.

Ναι, οδηγάει και χωρίς δίπλωμα.

Με ρίσκο σε απλό έλεγχο (όσο απίθανος και αν είναι) να τρέχει στα δικαστήρια και να φάει καμπάνα, λερώνοντας και ποινικό μητρώο, ενώ σε ατύχημα να τρέχει και να μη φτάνει.

Δικαιο μου φαίνεται εμένα. Αν θέλει κάποιος να οδηγήσει έτσι, ας το κάνει.

28 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Ναι, οδηγάει και χωρίς δίπλωμα.

Με ρίσκο σε απλό έλεγχο (όσο απίθανος και αν είναι) να τρέχει στα δικαστήρια και να φάει καμπάνα, λερώνοντας και ποινικό μητρώο, ενώ σε ατύχημα να τρέχει και να μη φτάνει.

Δικαιο μου φαίνεται εμένα. Αν θέλει κάποιος να οδηγήσει έτσι, ας το κάνει.

Εδώ οδηγανε χωρις να εχουν βγαλει καν διπλωμα και δεν τους νοιαζει, αυτοι που τους το κατεσχεσαν θα αγχωθουν ;

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Εμενα 2 3 φορες παλιότερα σε κλήση μου είπαν να παω να παραδώσω το δίπλωμα μου στην τροχαία... ε ακομη περιμένουν.....

σε εχουν σταματησει για ελεγχο απο τότε;

9 ώρες πριν, geomrk είπε

Εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω, οκ τρωει κληση καποιος. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ONLINE ΕΝ ΕΤΕΙ 2023 και να πρεπει να τρεχει απο δω και απο εκει;;;

δημ. αστυνομια χαρτακι εκτυπωμενο απο μηχανημα με barcode και RF πληρωσα online 40 €

Επισης δεν καταλαβα ποσο του λεει του TS oτι θα του κρατησουν της πινακιδες ? Και μου κανει εντυπωση το ποσό , δηλαδη η κληση ειναι 40 ευρω αλλα σου παιρνουμε πινακιδες, δεν εινα καπως "για γελια" ή εμενα μου φαινετε αστειο ? Εχεις προστιμο 10€ να πληρωσεις και θα σου παρουμε το διπλωμα για παντα. Χεστηκε ο αλλος για τα 10€ το διπλωμα τον νοιαζει,

Δηλαδη η παραβαση ειναι Τοοοοοσο σοβαρη που κοστολογειτε 40€ αλλα ναι ειναι τοοοοοοσο σοβαρη που θα σου παρω και τις πινακιδες.

Επεξ/σία από great

9 ώρες πριν, Ntinaras είπε

το νοημα της κλησης ειναι να αποσυμφορηθουν οι δρομοι, και οχι απλα να μας παρουνε τα λεφτα.

Αυτο δεν ισχυει, και η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι το μετρο (εστω κι αν δεν ισχυει πια) που πληρωνες τα μισα αν πληρωνες στις 10 μερες. 

Το νοημα οποιουδηποτε προστιμου στην ελλαδα ειναι εισπρακτικο και τιποτε αλλο. 

5 ώρες πριν, kokos23 είπε

κόστος κλήσης 10€ !!!!

Περιεργο μου φαινεται αυτο, διοτι στο κολωνακι συνηθως μαζευουν και πινακιδες. Εκτος κι αν ειναι διαφορετικη αντιμετωπιση σε Ρ40 και σε χωρους ελεγχομενης σταθμευσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, lector είπε

Το νοημα οποιουδηποτε προστιμου στην ελλαδα ειναι εισπρακτικο και τιποτε αλλο

Στην Ελλαδα? δηλαδη στις αλλες χωρες που πληρωνει ο κοσμος προστιμα γιατι κανει καποια παρανομια ειναι τι ? κανονικο ? εδω ειναι εισπρακτικο ? γιατι ? πως βγαινει αυτο ? πως κανεις τον διαχωρισμο ?

Επεξ/σία από great

3 λεπτά πριν, great είπε

Στην Ελλαδα? δηλαδη στις αλλες χωρες που πληρωνει ο κοσμος προστιμα γιατι κανει καποια παρανομια ειναι τι ? κανονικο ? εδω ειναι εισπρακτικο ? γιατι ? πως βγαινει αυτο ? πως κανεις τον διαχωρισμο ?

Δεν εχω ζησει εξω για να ξερω, γι'αυτο μιλαω για ελλαδα.

Την ιδια ωρα που θα κανω με τα ΜΜΜ για να παω και να γυρισω απο την δουλεια μου θα κανω και με το αυτοκινητο μου.ΜΗΝ πω και λιγοτερη με το αυτοκινητο.Ποιος ο λόγος λοιπον να στριμωχτό σαν την σαρδελα να τρεχω μεσ την βροχη το κρυο η το λιοπιρι και να εχω και το αγχος αν θα προλάβω στο τέλος να ειμαι στην ωρα μου.Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.......

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...