geomrk Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω, οκ τρωει κληση καποιος. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ONLINE ΕΝ ΕΤΕΙ 2023 και να πρεπει να τρεχει απο δω και απο εκει;;; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, andreas-d είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πληρώνει το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός. Το σωστό θα ήταν πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος. Το αυτοκίνητο δεν κάνει παράβαση από μόνο του γιατί ο Έλληνας οδηγάει και χωρίς δίπλωμα , είναι λόττο να σε σταματήσουν ώρες αιχμής για έλεγχο έως απίθανο , αν όμως δεν έχει πινακίδες το αμάξι και το κυκλοφορήσεις θα είσαι από τους πρώτους που θα σταματήσουν ακόμα και το μεσημέρι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, geor92 είπε Παιδιά άλλη είναι η ερώτηση. Στην πινακίδα «εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του δρόμου» αυτό πως ελέγχεται. Αυτή είναι η απορία μου. Και επίσης δε θα έπρεπε να αναγράφεται το διάστημα για το οποίο θα κρατηθούν οι πινακίδες;; Συνηθως με χαρτακι η αυτοκολλητο στο παρπριζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 27 λεπτά πριν, geomrk είπε Εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω, οκ τρωει κληση καποιος. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ONLINE ΕΝ ΕΤΕΙ 2023 και να πρεπει να τρεχει απο δω και απο εκει;;; Όλες οι πληρωμές των κλήσεων εδώ και περίπου δύο χρόνια online γίνονται. Εγώ θυμάμαι είχα πληρώσει 40 € μέσω Πειραιώς (Έχει και έτοιμη κατηγορία οφειλής) και ξεμπέρδεψα. Ο λόγος που τον καλούν φαντάζομαι είναι επειδή έχει και παράδοση πινακίδων. Άλλο να σε γράψει δημοτική αστυνομία, άλλο η τροχαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, andreas-d είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πληρώνει το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός. Το σωστό θα ήταν πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος. Το αυτοκίνητο δεν κάνει παράβαση από μόνο του αλλά ο οδηγός στο εξωτερικό αυτό εφαρμόζεται εδώ και χρόνια. Στη Γερμανία θα ερχόταν σημείωμα στον ιδιοκτήτη για να ενημερώσει το ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο και ποιος θα καταθέσει το δίπλωμα του για 20 ημέρες πχ. Γιατι τα προστιμα ειναι ταξικα. Αν βγαζεις 600 ευρω το μηνα, θα σε τσουξει, αν βγαζεις 3200 το μηνα, κλαιν, εχεις σχεδον τσαμπα παρκινγκ παντου. Επισης το νοημα της κλησης ειναι να αποσυμφορηθουν οι δρομοι, και οχι απλα να μας παρουνε τα λεφτα. 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 27 λεπτά πριν, Charismo είπε Όλες οι πληρωμές των κλήσεων εδώ και περίπου δύο χρόνια online γίνονται. Εγώ θυμάμαι είχα πληρώσει 40 € μέσω Πειραιώς (Έχει και έτοιμη κατηγορία οφειλής) και ξεμπέρδεψα. Ο λόγος που τον καλούν φαντάζομαι είναι επειδή έχει και παράδοση πινακίδων. Άλλο να σε γράψει δημοτική αστυνομία, άλλο η τροχαία. Επειδη εχω φαει και εγω κληση εκει, μεσω ΕΛΤΑ ειχα πληρωσει... δεν γινοταν online (τουλαχιστον χωρις προμηθεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Εαν το οχημα ειναι leasing εταιρικο, πληρωνεις το διπλο προστιμο αλλα δεν παραδινεις πινακιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, andreas-d είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πληρώνει το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός. Το σωστό θα ήταν πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος. Το αυτοκίνητο δεν κάνει παράβαση από μόνο του αλλά ο οδηγός στο εξωτερικό αυτό εφαρμόζεται εδώ και χρόνια. Στη Γερμανία θα ερχόταν σημείωμα στον ιδιοκτήτη για να ενημερώσει το ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο και ποιος θα καταθέσει το δίπλωμα του για 20 ημέρες πχ. Σε περιπτώσεις που εμποδίζει το αυτοκίνητο θα πρέπει να απομακρυνεται τάχιστα με γερανό. Γιατί να τιμωρείται το δίπλωμα, αυτό έκανε την παράβαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 3 minutes ago, Dinos1973 said: Εαν το οχημα ειναι leasing εταιρικο, πληρωνεις το διπλο προστιμο αλλα δεν παραδινεις πινακιδες. Το εάν είναι εταιρικό δεν παίζει ρόλο, αυτό που περιγράφεις ισχύει ακόμα και αν είναι με leasing σε ιδιώτη, όπως επίσης ισχύει και στα ενοικιαζόμενα. Υπόψιν όμως ότι αυτό δεν ισχύει για όλες τις παραβάσεις, σε κάποιες πιο σοβαρές ισχύει κανονικά η αφαίρεση πινακίδων για κάποιο διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Εαν το οχημα ειναι leasing εταιρικο, πληρωνεις το διπλο προστιμο αλλα δεν παραδινεις πινακιδες. Αυτο ισχυει για επαγγελματικα νομιζω, και στα ενοικιαζομενα με την ημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα γνωρίσει κάποτε έναν απίστευτο τύπο που είχα βάλει πινακίδες σαν κλιψάκια δεν μπορώ να το εξηγήσω , και κάθε φορά που δεν έβρισκε και πάρκαρε όπου να ναι τις έβγαζε τις έβαζε μέσα στο αμάξι και ύστερα γυρνούσε κύριος , απορώ πως είχε γλυτώσει γερανό.. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από NobodyRankXV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, enlightened είπε Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Πριν πολλά χρόνια, είχα παρκάρει σε ράμπα ΑΜΕΑ (η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από ανάπλαση πλατείας και δεν την πήρα χαμπάρι, στο μέρος αυτό πάρκαρα χρόνια και πήγαινα τυφλά) με το αυτοκίνητο της μητέρας μου. Πήραν δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας ΚΑΙ πινακίδες για 2 μήνες. Καταλαβαίνεις τι είχε γίνει στο σπίτι, η μάνα μου να δουλεύει μακρυά και ξαφνικά να πληρώνει καθημερινά 2 ταξί επί δύο μήνες. Τις πρώτες δυο εβδομάδες ήμουν κάθε μέρα στην τροχαία να τους παρακαλάω να δώσουν τις πινακίδες και την άδεια πίσω, ανένδοτοι αυτοί. Μου λέγανε είναι πολύ σοβαρό αυτό που κάνατε κύριε. Βρε μαζί σας, κρατήστε το δίπλωμά μου 6 μήνες, η μάνα μου όμως τι φταίει… Καμία λογική… Εν τω μεταξύ αυτοί έβγαλαν από μόνοι τους τις πινακίδες, και το μπιλιέτο έγραφε να προσκομίσω δίπλωμα και άδεια. Δεν ξέρω γιατί στου ΟΡ δεν τις πήραν εκείνη τη στιγμή. Πάλι καλά που δεν βρέθηκες σε διασταύρωση που τοποθετήθηκε STOP, να περάσεις "τυφλά" όπως και πριν που δεν είχε και να πάρεις κάποιον κακομοίρη στον λαιμό σου... εμένα τουλάχιστον ένα από τα πρώτα που μου έμαθαν στην σχολή οδήγησης είναι να μην λαμβάνω τίποτα ως δεδομένο και να ελέγχω πάντα τον περιβάλλοντα χώρο, ακόμα κι αν γνωρίζω το σημείο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Σε περιπτώσεις που εμποδίζει το αυτοκίνητο θα πρέπει να απομακρυνεται τάχιστα με γερανό. Γιατί να τιμωρείται το δίπλωμα, αυτό έκανε την παράβαση; Μονο του πάρκαρε εκεί το αμάξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μονο του πάρκαρε εκεί το αμάξι; Σε λίγα χρόνια ίσως έχει μια βάση αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε Σε λίγα χρόνια ίσως έχει μια βάση αυτό. Πες το ψέμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα