Προς το περιεχόμενο

Κλήση από δημοτική αστυνομία και πινακίδες

geor92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

FYI.

Πλήρωσα το πρόστιμο(έτσι μου είπαν στο γραφείο ακροάσεων) και έκανα την ένσταση για τις πινακίδες με email. Μετά από μία εβδομάδα τους πήρα και μου είπαν ότι έγινε δεκτή η ένσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τυχερός είσαι, η τοπική δημοτική αστυνομία δίνει πίσω τις πινακίδες πριν το προβλεπόμενο διάστημα μόνο στην περίπτωση που ο παραβάτης είναι ετεροδημότης (με τη λογική ότι τις χρειάζεται για να επιστρέψει στην πόλη του), για κανένα άλλο λόγο.

• 6 μήνες μετά...

παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι σχετικο ασχετο με το θεμα :P δεν ξερω αν υπαρχει καπου αλλου σχετικο θεμα απλα τωρα επεσα σε αυτο,οσο αφορα τις πινακιδες, πριν 10 μερες με γραψανε για κρανος, μου πηραν αδεια διπλωμα και μου ειπαν σε 3 μερες να παραδωσω πινακιδες(πλεον δεν υπαρχει χρηματικο προστιμο) τελος παντων 10 μερες μετα δεν εχω καταφερει ακομα να τισ παραδωσω μιας και δουλευω καθημερινα πρωινα και + το τμημα που πρεπει να παω ειναι στην αλλη ακρη ! το ερωτημα ειναι αν της παω τωρα θα αντιμετωπισω καποιο θεμα? εαν γνωριζει κανεις, ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες να εχουμε παιδια !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, kwstasasa said:

παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι σχετικο ασχετο με το θεμα :P δεν ξερω αν υπαρχει καπου αλλου σχετικο θεμα απλα τωρα επεσα σε αυτο,οσο αφορα τις πινακιδες, πριν 10 μερες με γραψανε για κρανος, μου πηραν αδεια διπλωμα και μου ειπαν σε 3 μερες να παραδωσω πινακιδες(πλεον δεν υπαρχει χρηματικο προστιμο) τελος παντων 10 μερες μετα δεν εχω καταφερει ακομα να τισ παραδωσω μιας και δουλευω καθημερινα πρωινα και + το τμημα που πρεπει να παω ειναι στην αλλη ακρη ! το ερωτημα ειναι αν της παω τωρα θα αντιμετωπισω καποιο θεμα? εαν γνωριζει κανεις, ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες να εχουμε παιδια !

Δε νομίζω να έχεις θέμα για μια τόσο μικρή καθυστέρηση, πέραν του ότι θα ξεκινήσουν να μετράνε οι 60 μέρες από τη μέρα που θα τις παραδώσεις.

Επεξ/σία από GodzillaCover
  • Like 2

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα,

ερώτηση, από φίλο μου, πήραν τις πινακίδες η δημοτική αστυνομία Δήμου Αθηναίων. Επείδη είναι κάτοικος εξωτερικού και το αυτοκίνητο είναι του πατέρα του, θεωρείται πως έχει νόημα να μπει στη διαδικασία να κάνει online ένσταση η όχι;

Κάποιο άλλο τιπ;

Ευχαριστώ

• Like 1

5 ώρες πριν, c_access είπε

Καλησπέρα,

ερώτηση, από φίλο μου, πήραν τις πινακίδες η δημοτική αστυνομία Δήμου Αθηναίων. Επείδη είναι κάτοικος εξωτερικού και το αυτοκίνητο είναι του πατέρα του, θεωρείται πως έχει νόημα να μπει στη διαδικασία να κάνει online ένσταση η όχι;

Κάποιο άλλο τιπ;

Ευχαριστώ

Ναι καλό θα ήταν να γίνει γιατί είναι στα στοιχεία του πατέρα του. 

• 2 μήνες μετά...

Γεια σας! 

η δημοτικη αστυνομια μπορει να κοβει μονο προστιμα η και να παιρνει αδεια οδηγησης; Για παρανομη σταθμευση πανω σε οδευση τυφλων στο πεζοδρομιο.

3 ώρες πριν, gepapa είπε

η δημοτικη αστυνομια μπορει να κοβει μονο προστιμα η και να παιρνει αδεια οδηγησης;

Άρθρο 3 - Νόμος 5003/2022 - Αρμοδιότητες δημοτικής αστυνομίας

Επίσης, επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα: α) κατά το άρθρο 103, περί επιβολής του διοικητικού μέτρου της αφαίρεσης της άδειας ικανότητας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων και β) σε περίπτωση κατάληψης επ’ αυτοφώρω διάπραξης παραβάσεων, σύμφωνα με το άρθρο 104. Επιπλέον, μεριμνά για την εφαρμογή του συστήματος ελέγχου συμπεριφοράς των οδηγών, σύμφωνα με το άρθρο 107.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...