geor92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Έλαβα την παρακάτω κλήση σήμερα και η ερώτησή μου είναι ποια ακριβώς είναι η παράβαση. Δεν αναγράφεται πουθενά κάτι. Είχα παρκάρει σε ένα σημείο που παρκάρω παρα πολλά χρόνια όπως και πόλοι άλλοι σε ένα δρομάκι στο Μαρούσι με «εσοχές» δηλαδή δεν ενοχλούσε. Το P40 είναι γενικό γιατί υπάρχει αυτή η ταμπέλα που λέει οτι απαγορεύεται η στάθμευση αλλά πως αποδεικνύεται αν μένω εγώ στο δρόμο ή όχι; Εννοώ στο Μαρούσι δεν υπάρχει κάρτα δημότη για στάθμευση όπως πχ στο κέντρο της Αθήνας. Προφανως είναι καρφωτή γιατί δεν είχε γίνει ποτε τίποτα τόσα χρόνια απλά προσπαθώ να καταλάβω το λόγο. Επίσης αν δεν προσκομιστούν οι πινακίδες τι ισχύει σε κλήσεις από δημοτική αστυνομία; Εάν δεν κάνω κάτι απλά περνάνε τα 40 ευρώ στην εφορία; Α! Και να πω ότι δεν είχαν όλοι κλήσεις και το ξέρω γιατί παρκάρουν πολλοί απ το γραφείο ίδιες ώρες. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από geor92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παράνομη στάθμευση είναι πάντως η παράβαση, Ρ40. Χμ, Η απάντησή μου έβγαζε νόημα ΠΡΙΝ κάνει edit ο ΟΡ που ρώταγε "η ερώτησή μου είναι ποια ακριβώς είναι η παράβαση. Δεν αναγράφεται πουθενά κάτι. " Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από K2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Αυτή δεν είναι κλήση Δημοτικής Αστυνομίας. Είναι από το Α' Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Πας τις πινακίδες εντός τριών ημερών.. Και πληρώνεις 40 Ευρώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Άλλο πράγμα "δεν ενοχλεί", άλλο πράγμα πάρκαρα σε μέρος που απαγορεύεται. Αν εκεί απαγορεύεται, άσχετα με το αν ενοχλείς η παρκάρεις χρόνια, η κλήση πρέπει να πληρωθεί. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Πακέτο μεγάλε η κλήση είναι από τροχαία... Που την είδες την δημοτική αστυνομία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geor92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά άλλη είναι η ερώτηση. Στην πινακίδα «εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του δρόμου» αυτό πως ελέγχεται. Αυτή είναι η απορία μου. Και επίσης δε θα έπρεπε να αναγράφεται το διάστημα για το οποίο θα κρατηθούν οι πινακίδες;; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από geor92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, geor92 είπε Παιδιά άλλη είναι η ερώτηση. Στην πινακίδα «εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του δρόμου» αυτό πως ελέγχεται. Αυτή είναι η απορία μου. Αν έχεις πάρει χαρτί του δήμου ότι είσαι κάτοικος της περιοχής εκεί.. Να φαίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, geor92 είπε Παιδιά άλλη είναι η ερώτηση. Στην πινακίδα «εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του δρόμου» αυτό πως ελέγχεται. Αυτή είναι η απορία μου. Ε σε περιπτωση που καποιος φαει κληση ενω οντως μενει στον δρομο, θα προσκομισει καποιο ΔΕΚΟ ή κατι και θα το γλυτωσει. Εσυ ομως απο οτι καταλαβα, δουλευεις εκει. Οποτε πληρωνεις τα 40 και δινεις πινακιδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παράνομο παρκάρισμα σε περιοχή που επιτρέπεται το παρκάρισμα και η στάση μόνο για τους κατοικους.Μπορείς να αποδείξεις οτι μένεις στην περιοχή με κάποιο έγγραφο που αναγράφει τα στοιχεία σου και την οδό. Αν δεν πας τις πινακίδες μετά θα τρέχεις στα δικαστήρια και θα πληρώσεις πολλά περισσότερα οπως και αν δεν πληρώσεις το πρόστιμο θα το πληρώσεις στο τέλος με προσαυξήσεις λόγω της καθυστέρησης. Το τι ενοχλεί και το τι όχι είναι υποκειμενικό , για αυτό υπάρχει ο νόμος. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από visualizer 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, geor92 είπε Παιδιά άλλη είναι η ερώτηση. Στην πινακίδα «εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του δρόμου» αυτό πως ελέγχεται. Αυτή είναι η απορία μου. Και επίσης δε θα έπρεπε να αναγράφεται το διάστημα για το οποίο θα κρατηθούν οι πινακίδες;; Καλά ρε τι τσακάλι είσαι εσύ... Το ότι το όργανο χτυπάει απλά την πινακίδα σου στο κινητό του και βλέπει όλα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη μάλλον δεν πρέπει να το σκέφτηκες ποτέ .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Ερωτηση-απορια. Πρωτη φορα βλεπω να πρεπει να πας ο ιδιος τις πινακιδες σου (αν καταλαβα καλα). Νομιζα οτι (γενικα) στις αφαιρουν οι ιδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, VasKag είπε Ερωτηση-απορια. Πρωτη φορα βλεπω να πρεπει να πας ο ιδιος τις πινακιδες σου (αν καταλαβα καλα). Νομιζα οτι (γενικα) στις αφαιρουν οι ιδιοι. Εάν και εφόσον βγαίνουν. Εάν όμως στην προσπάθεια να αφαιρεθούν, προκληθεί φθορά (ξένης περιουσίας), τότε όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Εάν και εφόσον βγαίνουν Νομιζα οτι πατεντες τετοιου τυπου, καθως και φιμε πλεξι γκλας κτλπ οτι απαγορευονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, VasKag είπε Νομιζα οτι πατεντες τετοιου τυπου, καθως και φιμε πλεξι γκλας κτλπ οτι απαγορευονται. Θα σας πω : μπορεί π.χ. να έχει βάλει καροβιδες (βίδα με λεία κεφαλή έξω - παξιμάδι πίσω). Δεν πιστεύω ότι είναι παράνομο κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον στο άρθρο 90 του Κώδικα, δεν βρήκα κάτι που να αναφέρεται σε απαγόρευση τοποθέτησης τέτοιων μέσων σύνδεσης. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από MauroPaltoudias 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα