Skrobo Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, billstamaniac είπε 1. Ότι για τις τρεις απλές εξετάσεις αίματος ουρά κόπρανα τις κάνανε μια κάθε μέρα ενώ μπορούσαν να γίνουν όλες από την πρώτη μέρα Γιατι δεν έχει νόημα να απαντάω σε όλα. Το παραπάνω, το βασίζεις σε γνώσεις που έχεις στην περίθαλψη και εξέταση νεογνών; 4
filipprin Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Θα επρεπε να τούς σκισεις τουσ ξεφτιλες.Το θεμα ειναι αν έχεις το κουραγιο. 10 λεπτά πριν, Skrobo είπε Γιατι δεν έχει νόημα να απαντάω σε όλα. Το παραπάνω, το βασίζεις σε γνώσεις που έχεις στην περίθαλψη και εξέταση νεογνών; Εχω εγω .Δεν χρειαζεται 3 μερες νοσηλειας για κατι που γινεται σε μερικα λεπτα.ΜΙλαμε παντα για αιμα ουρα κοπρανα.Το να εχει καποιον 3 μερες μεσα και να εχεις κανει μονο αυτες τις εξετάσεις ειναι απαραδεκτο οχι μονο απο οικονομικη αποψη που ειναι αισχροκέρδεια αλλα και απο ιατρικη. 22 λεπτά πριν, billstamaniac είπε Καλησπέρα Το παιδί μωρό ουσιαστικά 2 μηνών μπήκε μέσα και συγκεκριμένα στο Μητερα γτ σταμάτησε να πίνει γαλα μετά από προτροπή του γιατρού ο οποίος δουλεύει κ στο Μητερα . Την καθυστέρηση την στηρίζω σε δύο πράγματα 1. Ότι για τις τρεις απλές εξετάσεις αίματος ουρά κόπρανα τις κάνανε μια κάθε μέρα ενώ μπορούσαν να γίνουν όλες από την πρώτη μέρα 2. Γαλατα τα οποία είχαμε δοκιμάσει στο σπίτι τα ξαναδοκιμασαμε από την αρχή εκεί ενώ το είχαμε αναφέρει Για εξετάσεις φτάσαμε να μας ζητήσουν να κάνουμε νάρκωση στο παιδί για να κάνουν μαγνητική. Τελικά εννοείται την 10 μέρα φύγαμε κ όπου πήγαινωντας σε άλλο γιατρό κ μετά από χορήγηση ειδικού γάλακτος αντιαναγωγικου κ αντιαλλεργικου το παιδί επανήλθε Το θέμα δεν είναι τα λεφτά γιατί το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά όλη η ταλαιπωρία που μπήκε ένα βρέφος 2μηνων κ τελικά μην έχοντας κάτι σοβαρό αλλά γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση λόγω αλλεργίας στο γάλα Το ότι δεν έχω πάει να πιαστώ στα χέρια είναι απορίας αξίας καθώς μέσα σε όλο αυτό είχαμε κ την διευθύντρια της παιδιατρικής να είναι μέσα στην ειρωνία τις πρώτες μέρες κμε σχόλια του τύπου δεν ξέρετε να το ταιζετε ή φτιάχνετε το γάλα πολύ ζεστό . Για τα πανηγύρια όλοι τους μακριά Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από filipprin
billstamaniac Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, Skrobo είπε Γιατι δεν έχει νόημα να απαντάω σε όλα. Το παραπάνω, το βασίζεις σε γνώσεις που έχεις στην περίθαλψη και εξέταση νεογνών; Όχι φίλε μου δεν έχω αλλά ένα πρόβλημα να έχεις εξέταση αίματος ούρων είναι το κλασικό κ ειδικά όταν μιλάμε κ για πρόβλημα στη αίτηση κοπράνων . Αλλά κ με το υφιστάμενο παιδίατρο που είμαι τώρα ο ίδιο μου είπε έπρεπε να γίνουν εξαρχής
Skrobo Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, billstamaniac είπε Όχι φίλε μου δεν έχω αλλά ένα πρόβλημα να έχεις εξέταση αίματος ούρων είναι το κλασικό κ ειδικά όταν μιλάμε κ για πρόβλημα στη αίτηση κοπράνων . Αλλά κ με το υφιστάμενο παιδίατρο που είμαι τώρα ο ίδιο μου είπε έπρεπε να γίνουν εξαρχής Το θέμα ειναι οτι επειδή ΔΕΝ ηταν εκει ο παιδιατρος με τον οποιον μιλάς τώρα, δεν μπορεί να ξέρει για ποιον λόγο αποφάσισαν οι γιατροί να καθυστερίσουν τις εξετάσεις. Δεν μιλάμε για περιπτωση που εδωσαν αντιλυσσικό ορό στο παιδι απλα για να φορτώσουν τον λογαριασμό, κάτι που εύκολα μπορείς να αποδείξεις. Αν σου πουν "προσπαθησαμε να μην υποβάλουμε το παιδι σε αχρείαστες εξετάσεις οταν δεν υπηρχε συγκεκριμένος λόγος για να της κάνουμε", τι θα πεις; Αν σου πουν "καναμε μαγνητικη γιατι υπάρχει 1 στις 10 χιλιάδες να εχει το Ψ πρόβλημα, και ειναι καλο να το βρουμε νωρίς" τι θα πεις;" Ουτε τιμωρείτε το να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικός, ούτε το να περιορίζεις τις εξετάσεις αν πιστεύεις οτι δεν χρειάζονται. 2
filipprin Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) ΑΝ λοιπον υπηρχε κατι σοβαρο εσυ τι θα ελεγες που τρεις μερες κανανε μονο μια απλη εξεταση που γινεται και σε ενα μικροβιολογικο.Και μετα απο 10 μερες δεν ειχαν καν εντοπισει το προβλημα.Απο οπου και να το πιασεις αδικο εχεις.Και φυσικα φαίνεται οποιος δεν εχει ζησει καταστασεις και μιλαει στον αερα . 36 λεπτά πριν, Skrobo είπε Ουτε τιμωρείτε το να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικός, ούτε το να περιορίζεις τις εξετάσεις αν πιστεύεις οτι δεν χρειάζονται. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από filipprin 1
Skrobo Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, filipprin είπε ΑΝ λοιπον υπηρχε κατι σοβαρο εσυ τι θα ελεγες που τρεις μερες κανανε μονο μια απλη εξεταση που γινεται και σε ενα μικροβιολογικο.Και μετα απο 10 μερες δεν ειχαν καν εντοπισει το προβλημα.Απο οπου και να το πιασεις αδικο εχεις.Και φυσικα φαίνεται οποιος δεν εχει ζησει καταστασεις και μιλαει στον αερα . Περιμένω να μου στείλετε την απόφαση απο την αγωγή που θα δικαιώσει τον TS. 1
filipprin Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτο εινα αλο θεμα.Εκτός απο το νομιμο υπαρχει και το ηθικο,Εδω λοιπον κατι δεν παει καλα. ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ πρωτα σε αυτο και μετα παμε παρακατω. Οσο για τον ΤS να ειναι καλα το παιδακι του και να τουσ εχει χε@@ους.Να σου πω ακομα οτι γνωριζω πολυ καλα τη εστι ΜΗΤΕΡΑ απο πρωτο χέρι και τσεπη. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από filipprin
andreaspA Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Στις 10/5/2023 στις 6:22 ΜΜ, billstamaniac είπε Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει νοσηλευτεί κάποιος σε ιδιωτική κλινική να έχουν υπάρξει χρεώσεις για τις οποίες δεν συμφωνείτε όπως πχ σε εξετάσεις που δεν χρειάζονταν παράταση νοσηλείας χωρίς λόγο κτλ . Υπάρχει κάποια υπηρεσία όπως ινκα που μπορούμε να απευθύνουμε σε περίπτωση μη πληρωμής το νοσοκομειο μέχρι που μπορεί να φτάσει Ευχαριστώ Δεν υπαρχει περιπτωση. Ειναι σίγουρο ότι συμβαινει. Ολα στον θεο. Η μεγιστη χρεωση που μπορει να υπάρξει. Με ασφαλιστηριο συμβολαιο μπηκες? ή απο την τσέπη σου ? 1
redbullboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια κίνηση δικαστικά, καλό θα ήταν να σβήσεις ό,τι σχόλια έχεις κάνει online και να μιλάς μόνο με τον δικηγόρο σου. Αν και δεν βλέπω κάποια υπόσταση στην ιστορία, αν δεν εμπιστεύεται τον γιατρό απλά πας σε άλλον, κατόπιν εορτής δεν επιστρέφονται χρήματα...
andreaspA Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, redbullboy είπε Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια κίνηση δικαστικά, καλό θα ήταν να σβήσεις ό,τι σχόλια έχεις κάνει online και να μιλάς μόνο με τον δικηγόρο σου. Αν και δεν βλέπω κάποια υπόσταση στην ιστορία, αν δεν εμπιστεύεται τον γιατρό απλά πας σε άλλον, κατόπιν εορτής δεν επιστρέφονται χρήματα... δεν επιστρεφονται, αλλα αν δεν εχεις πληρωσει ακομα, γινονται τρελά ψαλίδια! 1
filipprin Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Για το οικονομικο δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μη τα πληρωσει.Αντε να διεκδίκηση καμια εκπτωση στην καλυτερη.
andreaspA Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, filipprin είπε Για το οικονομικο δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μη τα πληρωσει.Αντε να διεκδίκηση καμια εκπτωση στην καλυτερη. Δεν θα επεκταθω στο τι μπορει και τι δεν μπορει να γινει. Ας μιλησει με τον ασφαλιστή του και τον δικηγόρο του. 1
james01gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Είναι πολύ δύσκολο εκείνη την στιγμή να αποδεχθείς την ευθύνη και να πεις φεύγω ή δεν θέλω να κάνω την εξέταση αυτή. Εάν αρνηθείς εξέταση που προτείνουν είναι σα να λες πως εάν κάνουν λάθος διάγνωση δεν είναι δικό τους σφάλμα. Δεν θες; σηκώνεσαι και φεύγεις. Όταν έχεις το παιδί σε θερμοκοιτιδα πχ, δεν τα κοιτάς αυτά. Υπογράψεις και πληρώνεις. Είναι σίγουρο πως τα ιδιωτικά είναι σχεδιασμένα να σε κάνουν να πληρώνεις φέρνοντας σε δυσκολες καταστάσεις να πάρεις απόφαση που δεν μπορείς να ρισκάρεις. Γιατί πολλές φορές δεν πρόκειται καν για εσένα. Για την θερμοκοιτιδα πχ υπέγραψα χαρτί στο οποίο συμφωνούσα να πληρώσω αμοιβή γιατρου κάτι το οποίο καλύπτει ο εοπυυ, και όμως. Όπως επίσης και το γεγονός πως με χρέωσαν αυξημένη τιμή στο δωμάτιο ενώ είχαν αναρτημένους 2 τιμοκαταλογους στην σελίδα τους. Και ειδικά για το δωμάτιο που έκανα και φασαρία δεν έβγαλα άκρη. Και εκείνη την στιγμή το μόνο που ήθελα ήταν να πάω σπίτι γιατί είχε βγει ο μικρός από την θερμοκοιτιδα. Το συνολικό ποσό δεν ήταν πάνω από 400€ και πραγματικά δεν άξιζε να τρέχω σε δικηγόρους για αυτό. Όμως δεν μπορώ να πω πως στο ίδιο νοσοκομείο γιατροί για πρόβλημα που παρουσιάστηκε αργότερα στον μικρό, μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ενώ το πρόβλημα θα δικαιολογούσε ακόμη και εισαγωγή, μας βοήθησαν απεριόριστα και χωρίς να θέλουν να βγάλουν κέρδος.
tzotzo Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Skrobo είπε Γιατι δεν έχει νόημα να απαντάω σε όλα. Το παραπάνω, το βασίζεις σε γνώσεις που έχεις στην περίθαλψη και εξέταση νεογνών; Κάποια στιγμή, μπήκε κάποιος με καρκίνο στο πόδι, να ακρωτηριαστεί. Ξυπνάει ο ασθενής και ανακαλύπτει πως ο χειρουργός έχει κόψει το λάθος πόδι, πρέπει να έχει γνώσεις χειρουργικές για να ξέρει ότι έκοψε το λάθος πόδι; Δηλαδή κάπου έλεος με το να ρίχνουμε την ευθύνη στον ts. 1 3
filipprin Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Κανανε 3 μερες για μαι απλη εξεταση αιματος και 10 μερες συνολικα χωρίς να εντοπισουν το προβλημα και αν δεν το επερνε το παιδι του να το παει αλλου ακομα θα πληρωνε. ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ Καλησπέρα Το παιδί μωρό ουσιαστικά 2 μηνών μπήκε μέσα και συγκεκριμένα στο Μητερα γτ σταμάτησε να πίνει γαλα μετά από προτροπή του γιατρού ο οποίος δουλεύει κ στο Μητερα . Την καθυστέρηση την στηρίζω σε δύο πράγματα 1. Ότι για τις τρεις απλές εξετάσεις αίματος ουρά κόπρανα τις κάνανε μια κάθε μέρα ενώ μπορούσαν να γίνουν όλες από την πρώτη μέρα 2. Γαλατα τα οποία είχαμε δοκιμάσει στο σπίτι τα ξαναδοκιμασαμε από την αρχή εκεί ενώ το είχαμε αναφέρει Για εξετάσεις φτάσαμε να μας ζητήσουν να κάνουμε νάρκωση στο παιδί για να κάνουν μαγνητική. Τελικά εννοείται την 10 μέρα φύγαμε κ όπου πήγαινωντας σε άλλο γιατρό κ μετά από χορήγηση ειδικού γάλακτος αντιαναγωγικου κ αντιαλλεργικου το παιδί επανήλθε Το θέμα δεν είναι τα λεφτά γιατί το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά όλη η ταλαιπωρία που μπήκε ένα βρέφος 2μηνων κ τελικά μην έχοντας κάτι σοβαρό αλλά γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση λόγω αλλεργίας στο γάλα Το ότι δεν έχω πάει να πιαστώ στα χέρια είναι απορίας αξίας καθώς μέσα σε όλο αυτό είχαμε κ την διευθύντρια της παιδιατρικής να είναι μέσα στην ειρωνία τις πρώτες μέρες κμε σχόλια του τύπου δεν ξέρετε να το ταιζετε ή φτιάχνετε το γάλα πολύ ζεστό . Για τα πανηγύρια όλοι τους μακριά 54 λεπτά πριν, andreaspA είπε Δεν θα επεκταθω στο τι μπορει και τι δεν μπορει να γινει. Ας μιλησει με τον ασφαλιστή του και τον δικηγόρο του. Το δρομο τον ξερω και εγω.Απλα οσα γλυτωσα απο αυτούς τα πληρωσα στο δικηγορο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις