nikpan316 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Εχω χασει πολλα μειλ απο το gmail. Δεν εχω φιλτρα δεν κανω forwarding. Το μονο που εκανα ειναι να σβησω καποια λογω του οτινειχε γεμισει πολυ. Αυτα που ψαχνω δεν ειναι μεσα σε αυτα ομως.
Kostas Savvidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τα mails που διαγράφουμε πάνε στον κάδο απορριμμάτων, εκεί αυτά που μένουν για περισσότερες από 30 ημέρες διαγράφονται αυτόματα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Kostas Savvidis
Titos301 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) ειχα αφησει πολλα email στην κατηγορια "Κοινωνικα" (αυτα που δεν με ενδιεφεραν τα εσβηνα) και μια μερα ξαφνικα, αντιο, χαθηκαν απο το πουθενα, φυσικα δεν τα διεγραψα εγω, λογικα ειναι bug και απ οτι φαινεται γινεται και σε αλλους.. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Titos301
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Αν δεν υπαρχουν στον καδο και δεν υπαρχουν και εκει που λεει "Όλα τα μηνύματα" τοτε τα εχεις χάσει απο κάποια δικιά σου απροσεξία
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Titos301 είπε ειχα αφησει πολλα email στην κατηγορια "Κοινωνικα" (αυτα που δεν με ενδιεφεραν τα εσβηνα) και μια μερα ξαφνικα, αντιο, χαθηκαν απο το πουθενα, φυσικα δεν τα διεγραψα εγω, λογικα ειναι bug και απ οτι φαινεται γινεται και σε αλλους.. Ψάξε με λέξεις κλειδιά μπας και τα βρεις.
nikpan316 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τπτ παιδια. Δεν εχω σβησει κατι. Ερχεται η μισθοδοσια μου αυτοματοποιημενα. Εχω χασει και τα 2 μειλ και του προηγ μηνα και αυτου που ηρθε πριν λιγες μερες. Τα κανω αναζητηση τιποτα. 2 μηνες εχω στην δουλεια. Δεν εχω πιο παλια. Το ισιο και με αλλες διευθυνσεις κανω αναζητηση σαν να εχουν σβηστει ολα τα μηνυματα απο συγκεκριμενες διευθυνσεις. Μπορω καπως να τα επαναφερω? Ο καδος ειναι αδειος δεν εχει τπτ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από nikpan316
sdikr Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Πως ξέρεις οτι αυτά που ψάχνεις δεν ήταν μέσα σε αυτά που έσβησες; Κάποιον λόγο να σου σβήνει το gmail δεν έχει, ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις ασφαλείας απο που έχεις κάνει συνδέσεις τελευταία μήπως έχει τίποτα περίεργο. Αν έχει αδειάσει ο κάδος δεν μπορείς να επαναφέρεις κάτι
kormos Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, nikpan316 είπε Εχω χασει πολλα μειλ απο το gmail. Δεν εχω φιλτρα δεν κανω forwarding. Το μονο που εκανα ειναι να σβησω καποια λογω του οτινειχε γεμισει πολυ. Αυτα που ψαχνω δεν ειναι μεσα σε αυτα ομως. Δες μήπως τα έχεις κάνει αρχειοθέτηση. Από υπολογιστή ψάξε, όχι από κινητή συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα