Nokia3210 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Όπου πάω, ό,τι αγγίξω, σε οποιαδήποτε στιγμή, με το που αγγίζω κάτι με χτυπάει το ρεύμα, ξέρετε τι ενοώ...αυτό το μικρό ηλεκτρικό πέταγμα στα δάχτυλα, που μερικές φορές είναι και ιδιαίτερα έντονο, φοράω παπούτσια με σόλες, φοράω παντόφλες με σόλες, αγγίζω ξύλινες επιφάνειες ωστέ να αποφορτίζομαι αλλα τίποτα, το ρευματάκι είναι πάντα εκεί να κάνει την παρουσία του και πλέον δεν μπορώ να αγγίξω ούτε και ανθρώπους γιατι τους τινάζω και αυτούς, παω να κανω μια χειραψία ο άλλος πετάγεται στον αέρα, πάω να πάρω μια αγκαλία πάλι τίναγμα, αγγίζω τα μακριά μαλλία της κοπέλας μου και ουρλιάζει απο το τίναγμα...φοβούνται όλοι πλεον να με πλησιάσουν, φοβάμαι στο τέλος μην γίνω σαν τον electro απο την marvel! συμβαίνει σε κάποιον αλλο και βρήκε λύση στο πρόβλημα? ή αλλιως να αρχισω να ψαχνω σχολή για metahumans και να παω να μείνω εκει για παντα...
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Ή παρε κατι τετοιο https://a.aliexpress.com/_m0LgE40
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Ακουμπας ξύλινες επιφάνειες για αποφόρτιση; 3
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, Nokia3210 είπε Όπου πάω, ό,τι αγγίξω, σε οποιαδήποτε στιγμή, με το που αγγίζω κάτι με χτυπάει το ρεύμα, ξέρετε τι ενοώ...αυτό το μικρό ηλεκτρικό πέταγμα στα δάχτυλα, που μερικές φορές είναι και ιδιαίτερα έντονο, φοράω παπούτσια με σόλες, φοράω παντόφλες με σόλες, αγγίζω ξύλινες επιφάνειες ωστέ να αποφορτίζομαι αλλα τίποτα, το ρευματάκι είναι πάντα εκεί να κάνει την παρουσία του και πλέον δεν μπορώ να αγγίξω ούτε και ανθρώπους γιατι τους τινάζω και αυτούς, παω να κανω μια χειραψία ο άλλος πετάγεται στον αέρα, πάω να πάρω μια αγκαλία πάλι τίναγμα, αγγίζω τα μακριά μαλλία της κοπέλας μου και ουρλιάζει απο το τίναγμα...φοβούνται όλοι πλεον να με πλησιάσουν, φοβάμαι στο τέλος μην γίνω σαν τον electro απο την marvel! συμβαίνει σε κάποιον αλλο και βρήκε λύση στο πρόβλημα? ή αλλιως να αρχισω να ψαχνω σχολή για metahumans και να παω να μείνω εκει για παντα... το είχα συχνά με συγκεκριμένα ρούχα (κάποια πουλόβερ) και παπούτσια. Δοκίμασε άλλα παπούτσια-ρούχα.
Nokia3210 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 δεν σερνω τα ποδια μου ποτε, εχω μεγαλες καμαρες ομως στην πατουσα, σιγουρα παιζει καποιο ρολο καθως το ποδι δεν παταει καλα στο εδαφος...
sdikr Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Ρούχα που φοράς και που κάθεσαι μπορεί να παίζουν ρόλο, πχ παλιότερα είχα θέμα με μια καρεκλά που όταν φορούσα τζιν και καθόμουν σε αυτή μάζευα στατικό ηλεκτρισμό. Μπορεί να είναι το χαλί/μοκετα αν υπάρχει.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Ρωτάω κάτι για να το ξεκαθαρίσεις καλύτερα αν και το λες. Το έχεις αυτό μόνο όταν αγγίζεις σωλήνες νερού και μεταλλικές επιφάνειες ηλεκτρικων συσκευών η γενικά σε οτιδήποτε επιφάνεια; Αν είναι το δεύτερο, κάτι με στατικό ηλεκτρισμό. Εγώ το παθαίνω μόνο τον Χειμώνα όταν έχω εδώ μια κουβέρτα στο σαλόνι. Παλαιότερες εποχές όταν είχαμε την τηλεόραση CRT συνέβαιναν διαφορά τέτοια και ακόμα χειρότερα. Κάπου έρχεσαι σε επαφή με κάποιο αντικείμενο ή κάποια επιφάνεια που είναι θετικά φορτισμένη και μετά όταν ακουμπήσεις κάποια οποιαδήποτε άλλη που είναι αρνητικά φορτισμένη σε τιναζει. Αν δεν σκεφτείς η δεν βρεις την επιφάνεια αυτή δεν θα υπάρξει λύση.
vamvakoolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Nokia3210 είπε Όπου πάω, ό,τι αγγίξω, σε οποιαδήποτε στιγμή, με το που αγγίζω κάτι με χτυπάει το ρεύμα, ξέρετε τι ενοώ...αυτό το μικρό ηλεκτρικό πέταγμα στα δάχτυλα, που μερικές φορές είναι και ιδιαίτερα έντονο, φοράω παπούτσια με σόλες, φοράω παντόφλες με σόλες, αγγίζω ξύλινες επιφάνειες ωστέ να αποφορτίζομαι αλλα τίποτα, το ρευματάκι είναι πάντα εκεί να κάνει την παρουσία του και πλέον δεν μπορώ να αγγίξω ούτε και ανθρώπους γιατι τους τινάζω και αυτούς, παω να κανω μια χειραψία ο άλλος πετάγεται στον αέρα, πάω να πάρω μια αγκαλία πάλι τίναγμα, αγγίζω τα μακριά μαλλία της κοπέλας μου και ουρλιάζει απο το τίναγμα...φοβούνται όλοι πλεον να με πλησιάσουν, φοβάμαι στο τέλος μην γίνω σαν τον electro απο την marvel! συμβαίνει σε κάποιον αλλο και βρήκε λύση στο πρόβλημα? ή αλλιως να αρχισω να ψαχνω σχολή για metahumans και να παω να μείνω εκει για παντα... πλακα πλακα αν μεινω απο μπαταρια κινητο θα σε ψαξω για καμμια χειραψια ή να στο δωσω
sdikr Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 50 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε πλακα πλακα αν μεινω απο μπαταρια κινητο θα σε ψαξω για καμμια χειραψια ή να στο δωσω Δεν θα σε βοηθήσει, αυτός είναι καλός όταν θέλεις να κάψεις το κινητό και να μην φαίνεται απο τι κάηκε για να περάσει εγγύηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις