Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά θέλω λίγο τις γνώσεις σας.

Έχω φτιάξει ένα σαιτ για dropshipping να δω πώς θα πάει κλπ κυρίως για χαβαλε και το πότε δν ξέρεις.... έχω κάνει φοκους καθαρά Αμερική και θέλω να έχω ως τρόπο πληρωμής το klarna το οποίο όμως όταν το έκανα setup Μ ζητάει αριθμό ΓΕΜΗ το οποίο ψιλό κατάλαβα τι είναι άλλα δν έχω ιδέα πώς βγαίνει.

Πήγα στην σελίδα του ΓΕΜΗ έκανα εγγραφή προσπάθησα με την επιλογή που δεν πληρώνεις να βάλω το όνομα του σαιτ αλλά από ότι κτλβ δν είναι ο σωστός τρόπος υπάρχει και μια άλλη επιλογή που θέλει 30 ευρώ αλλά δν το δοκίμασα γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει.

Μπορεί κάποιος να Μ δώσει τ φώτα του? Υπάρχει εναλλακτική? Αυτό το Γεμη είναι απαραίτητο? Πώς τ βγάζω? 

Να επισημάνω ότι έχω μετακομίσει χρόνια Κύπρο (κλαρνα δν ειναθ διαθέσιμο εδώ) οπότε δν έχω ιδέα τι παίζει Ελλάδα με αυτά αλλά έχω όλα τα στοιχεία αφμ κλπ

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελει να ανοιξεις εταιρια, να εχεις εδρα, να εχεις εξοδα, να πληρωνεις ασφαλεια ΕΦΚΑ, και φυσικα να πληρωνεις εξοδα λογιστη και ΦΠΑ. Επειδη μαλλον το κανεις δοκιμαστικα, βρες τροπο να δέχεσε λεφτα σε καμια revolut/paypal ή κατι τετοιο, να δεις πως παει. Θα σου ελεγα να βρεις καποιο τροπο εκει στην κυπρο να το αρχισεις, οχι ελλαδα.

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.

Ναι από ότι κατάλαβα δεν με συμφέρει.... ευχαριστώ πάντως για την απάντηση... όσο εχτές πειραμστισομουν δήλωσα ένα όνομα δωρεάν που σου λέει και είχε κ μια επιλογή επί πληρωμή π είδα ότι ζητάει 30 ευρώ οπότε το σταμάτησα στην μέση. Θα έχω κάποιο πρόβλημα τώρα? Γτ δν είμαι και πολύ σίγουρος τι είναι υπάρχει τρόπος να τ διαγράψω ας πούμε?

Δημοσ.
Στις 10/5/2023 στις 8:06 ΠΜ, Gvasi7 είπε

Ναι από ότι κατάλαβα δεν με συμφέρει.... ευχαριστώ πάντως για την απάντηση... όσο εχτές πειραμστισομουν δήλωσα ένα όνομα δωρεάν που σου λέει και είχε κ μια επιλογή επί πληρωμή π είδα ότι ζητάει 30 ευρώ οπότε το σταμάτησα στην μέση. Θα έχω κάποιο πρόβλημα τώρα? Γτ δν είμαι και πολύ σίγουρος τι είναι υπάρχει τρόπος να τ διαγράψω ας πούμε?

https://www.klarna.com/gr/business/ypostirixi-epicheiriseon/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...