nsoul4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Γράφω αυτό το θέμα για να εκφράσω την απογοήτευση μου αλλά και να μοιραστούμε απόψεις και αν υπάρχουν ιδέες, για το τι πρέπει να κάνει κανείς τελικά για ενα ανθρώπινο ιντερνετ σε αυτή τη χώρα. Καθώς εχω ψάξει σε ολες τις εταιρίες για διαθεσιμότητα (ακόμα και skytelecom δορυφορικό) και εχω φάει Χ για την διαθεσιμότητα VDSL στο σπίτι μου (μονοκατοικία σε περιοχή της θεσσαλονίκης η οποία έχει και διαθεσιμότητα για 100αρα σε πολλούς δρόμους ) είπα να μοιραστώ τον πόνο μου με όλους σας. Γιατί λοιπόν καλοί μου πάροχοι όταν ζητάω ίντερνετ και ακόμα και να πληρώσω για να φέρουν ενα καλώδιο στο σπίτι δεν γίνεται τίποτα? με πόσους τηλεφωνητές πρέπει να μιλήσω ωστέ να πληρώσω με τη θέληση μου ? Πόσες φορές πρέπει να τους πω οτι ο απέναντι μου έχει 50αρα αλλά να παίρνω πάντα σαν απάντηση "Οποτε είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας θα σας ενημερώσουμε". Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο ειδικά τώρα που το χρειάζομαι για δουλειά απο το σπίτι. Εχω 24αρα πιάνω 2-7 και τις καλές μερες 11. Εχω φάει Χ απο: Vodafone Cosmote Wind HCN INALAN Sky Telecom Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από nsoul4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, nsoul4 είπε Καλησπέρα σε όλους. Γράφω αυτό το θέμα για να εκφράσω την απογοήτευση μου αλλά και να μοιραστούμε απόψεις και αν υπάρχουν ιδέες, για το τι πρέπει να κάνει κανείς τελικά για ενα ανθρώπινο ιντερνετ σε αυτή τη χώρα. Καθώς εχω ψάξει σε ολες τις εταιρίες για διαθεσιμότητα (ακόμα και skytelecom δορυφορικό) και εχω φάει Χ για την διαθεσιμότητα VDSL στο σπίτι μου (μονοκατοικία σε περιοχή της θεσσαλονίκης η οποία έχει και διαθεσιμότητα για 100αρα σε πολλούς δρόμους ) είπα να μοιραστώ τον πόνο μου με όλους σας. Γιατί λοιπόν καλοί μου πάροχοι όταν ζητάω ίντερνετ και ακόμα και να πληρώσω για να φέρουν ενα καλώδιο στο σπίτι δεν γίνεται τίποτα? με πόσους τηλεφωνητές πρέπει να μιλήσω ωστέ να πληρώσω με τη θέληση μου ? Πόσες φορές πρέπει να τους πω οτι ο απέναντι μου έχει 50αρα αλλά να παίρνω πάντα σαν απάντηση "Οποτε είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας θα σας ενημερώσουμε". Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο ειδικά τώρα που το χρειάζομαι για δουλειά απο το σπίτι. Εχω 24αρα πιάνω 2-7 και τις καλές μερες 11. Εχω φάει Χ απο: Vodafone Cosmote Wind HCN INALAN Sky Telecom Άμα πληρώσεις μπορούν να σου φέρουν γραμμή οπουδήποτε. Οι πάροχοι δεν ασχολούνται με ιδιώτες να δώσουμε προσφορά γιατί η εργασία κοστίζει 5+ χιλιάρικα αναλόγως την απόσταση. Η καλύτερη λύση για σένα θα ήταν ενα 5G router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Inalan και HCN οκ, πες μπορώ να καταλάβω κάποιους λόγους που δεν μπορούν να σε συνδέσουν. Η Sky Telecom γιατί; υποτίθεται οτι καλύπτει τη Θεσσαλονίκη. πάντως ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ, στο εξωτικό Κερατσίνι. Όλοι οι δρόμοι πάνω και κάτω από το σπίτι μου έχουν έως 100 και εμείς έως 24 και με το ζόρι. Τελικά προσωπικά έβαλα Skytelecom και είμαι με την ελπίδα ότι θα μπορούμε κι εμείς κάποια στιγμή στον 21ο αιώνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 https://www.starlink.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nsoul4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, zanskou είπε Inalan και HCN οκ, πες μπορώ να καταλάβω κάποιους λόγους που δεν μπορούν να σε συνδέσουν. Η Sky Telecom γιατί; υποτίθεται οτι καλύπτει τη Θεσσαλονίκη. πάντως ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ, στο εξωτικό Κερατσίνι. Όλοι οι δρόμοι πάνω και κάτω από το σπίτι μου έχουν έως 100 και εμείς έως 24 και με το ζόρι. Τελικά προσωπικά έβαλα Skytelecom και είμαι με την ελπίδα ότι θα μπορούμε κι εμείς κάποια στιγμή στον 21ο αιώνα Μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο εμπόδιο από την κεραία τους μέχρι το σπίτι και δεν γίνεται. Από ταχύτητες πώς είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Η SkyTelecom δίνει ασύρματες WiFi συνδέσεις και όχι δορυφορικές. Χρειάζεται να υπάρχει καθαρή οπτική επαφή μεταξύ της δική σου κεραίας και της εταιρείας, κάτι που προφανώς δεν ισχύει και αυτό σου ανέφεραν. Για δορυφορικό, αναφέρθηκε παραπάνω η Starlink αλλά είναι σχετικά ακριβή στο πάγιο και η αγορά του εξοπλισμού. Κοίτα για σύνδεση κινητής 5G με απεριόριστα πακέτα δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, nsoul4 είπε Από ταχύτητες πώς είσαι? μετά από κάποια σκαμπανεβάσματα τις πρώτες μέρες πλέον είμαι σχεδόν στην ονομαστική που δίνει το πακέτο μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα