hliasxp Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, ekrepali είπε Προμηθευτές καθολικής υπηρεσίας [ εκπρόσωποι της καθολικής υπηρεσίας ] 1 ΔΕΗ Α.Ε 2 ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - OΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 3 ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. 4 ELPEDISON A.E. 5 NRG TRADING HOUSE S.A Το σε πια από τις 5 θα μπει κάποιος το επιλεγεί ο δεδδηε ,,και η κατάταξη γίνεται ανάλογα με το μερίδιο που έχει στην αγορά ο καθενός τους Αυτό που ποστερεις συνέχεια αφορά το τιμολόγιο αναφοράς αυτού του μήνα 1
korakios Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, hliasxp είπε Προμηθευτές καθολικής υπηρεσίας [ εκπρόσωποι της καθολικής υπηρεσίας ] 1 ΔΕΗ Α.Ε 2 ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - OΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 3 ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. 4 ELPEDISON A.E. 5 NRG TRADING HOUSE S.A Το σε πια από τις 5 θα μπει κάποιος το επιλεγεί ο δεδδηε ,,και η κατάταξη γίνεται ανάλογα με το μερίδιο που έχει στην αγορά ο καθενός τους Αυτό που ποστερεις συνέχεια αφορά το τιμολόγιο αναφοράς αυτού του μήνα μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι οτι έστω οτι καθυστερήσει τη διακοπή ο ΔΕΔΔΗΕ , ακόμα και στην περίπτωση που μπεις σε καθολική , πάλι θα στο κόψουν . Δεν "προστατεύει" σε κάτι η καθολική ....
hliasxp Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 27 λεπτά πριν, korakios είπε δεν ξέρω γιατί μπερδεύεσαι , σε λίγες μέρες θα σου κόψουν το ρεύμα οπότε κάνε κινήσεις και άσε τα περι καθολικής 1]Σε λίγες μέρες θα έχω χρήματα για να το πληρώσω στο μεγαλύτερο μέρος του και το υπόλοιπο να το κάνω διακανονισμό .Και αν το έχουν κόψει θα κάνω επανασύνδεση Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις το γιατί μπερδεύεσαι ενώ δεν γνωρίζεις , και παρουσιάζεις διάφορες υποθέσεις σου , που ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα όπως αυτό με το κοτ σαν το τι ισχύει ? Ούτε εγώ το καταλαβαίνω 1
TuXaKoS Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Απορώ τι ασχολείστε παιδιά. Άλλο ένα θέμα που ο TS γνωρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους. Καλύτερα να κλειδωθεί.
hliasxp Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Απορώ τι ασχολείστε παιδιά. Άλλο ένα θέμα που ο TS γνωρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους. Καλύτερα να κλειδωθεί. Αυτό λέω και εγώ καλύτερα να κλειδωθεί
korakios Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, hliasxp είπε 1]Σε λίγες μέρες θα έχω χρήματα για να το πληρώσω στο μεγαλύτερο μέρος του και το υπόλοιπο να το κάνω διακανονισμό .Και αν το έχουν κόψει θα κάνω επανασύνδεση χαίρομαι για σένα , αλλά είναι αδιάφορο 2 λεπτά πριν, hliasxp είπε Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις το γιατί μπερδεύεσαι ενώ δεν γνωρίζεις , και παρουσιάζεις διάφορες υποθέσεις σου , που ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα όπως αυτό με το κοτ σαν το τι ισχύει ? τότε αν γνωρίζεις τι ισχύει γιατί ρωτάς σε φόρουμ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις