Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Προμηθευτές καθολικής υπηρεσίας [ εκπρόσωποι της καθολικής υπηρεσίας ]

1 ΔΕΗ Α.Ε

2 ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - OΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

3 ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.

4 ELPEDISON A.E.

5 NRG TRADING HOUSE S.A

Το σε πια από τις 5 θα μπει κάποιος το επιλεγεί ο δεδδηε ,,και η κατάταξη γίνεται ανάλογα με το μερίδιο που έχει στην αγορά ο καθενός τους

Αυτό που ποστερεις συνέχεια αφορά το τιμολόγιο αναφοράς αυτού του μήνα

• Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hliasxp είπε

Προμηθευτές καθολικής υπηρεσίας [ εκπρόσωποι της καθολικής υπηρεσίας ]

1 ΔΕΗ Α.Ε

2 ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - OΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

3 ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.

4 ELPEDISON A.E.

5 NRG TRADING HOUSE S.A

Το σε πια από τις 5 θα μπει κάποιος το επιλεγεί ο δεδδηε ,,και η κατάταξη γίνεται ανάλογα με το μερίδιο που έχει στην αγορά ο καθενός τους

Αυτό που ποστερεις συνέχεια αφορά το τιμολόγιο αναφοράς αυτού του μήνα

μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι οτι έστω οτι καθυστερήσει τη διακοπή ο ΔΕΔΔΗΕ , ακόμα και  στην περίπτωση που μπεις σε καθολική , πάλι θα στο κόψουν . Δεν "προστατεύει" σε κάτι η καθολική ....

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ξέρω γιατί μπερδεύεσαι , σε λίγες μέρες θα σου κόψουν το ρεύμα οπότε κάνε κινήσεις και άσε τα περι καθολικής

1]Σε λίγες μέρες θα έχω χρήματα για να το πληρώσω στο μεγαλύτερο μέρος του και το υπόλοιπο να το κάνω διακανονισμό .Και αν το έχουν κόψει θα κάνω επανασύνδεση

Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις το γιατί μπερδεύεσαι ενώ δεν γνωρίζεις , και παρουσιάζεις διάφορες υποθέσεις σου , που ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα όπως αυτό με το κοτ σαν το τι ισχύει ? Ούτε εγώ το καταλαβαίνω

• Confused 1
Δημοσ.

Απορώ τι ασχολείστε παιδιά. Άλλο ένα θέμα που ο TS γνωρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους. Καλύτερα να κλειδωθεί. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε

Απορώ τι ασχολείστε παιδιά. Άλλο ένα θέμα που ο TS γνωρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους. Καλύτερα να κλειδωθεί. 

Αυτό λέω και εγώ καλύτερα να κλειδωθεί

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hliasxp είπε

1]Σε λίγες μέρες θα έχω χρήματα για να το πληρώσω στο μεγαλύτερο μέρος του και το υπόλοιπο να το κάνω διακανονισμό .Και αν το έχουν κόψει θα κάνω επανασύνδεση

χαίρομαι για σένα , αλλά είναι αδιάφορο

2 λεπτά πριν, hliasxp είπε

Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις το γιατί μπερδεύεσαι ενώ δεν γνωρίζεις , και παρουσιάζεις διάφορες υποθέσεις σου , που ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα όπως αυτό με το κοτ σαν το τι ισχύει ?

τότε αν γνωρίζεις τι ισχύει γιατί ρωτάς σε φόρουμ ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...