andreaspA Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, masteripper είπε Αυτό ακριβώς υπέθεσα και εγώ...το θέμα είναι καθαρίζει ή πρέπει να τον αλλάξω ? Αν βγαλεις αντισταση και βρεις κανενα λεπτο χερι να χωραει, καθαριζει.
Chape Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Εγώ πάλι θα προτείνω ξανά να πάρεις υδραυλικό. Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλα αναλόγως με το τι είδους αντίσταση είναι η στεγανοποιηση κατά την επανατοποθετηση πολλές φορές είναι δύσκολη ειδικά σε κάποιο παλιό μποϊλερ. Το να βγάλεις την αντίσταση και να καθαρίσεις τα άλατα (αν πιάνουν τα χέρια σου που λέγανε οι παππούδες) είναι εύκολο. Ένας υδραυλικός (καλός στην δουλειά του) θα το κάνει αυτό αλλά επίσης θα τσεκάρει αν υπάρχει επίσης σκουριά εσωτερικά, θα τσεκάρει σε τι κατάσταση είναι το υαλόνημα (γιατί αν αυτό έχει καταστραφεί το μποιλερ δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμα) και τέλος θα σου βάλει και ένα καινούργιο ανόδιο ώστε να μην γεμίσει πάλι γρήγορα με άλατα.
predator77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 πετα το σαπακι παρε εναν καινουριο δεν αξιζει να ασχοληθεις, αμα καθαρισεις τα αλατα απο μεσα θα βρεις κ την τρυπα που θα εχει. 1
Jts Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, lector είπε Μα δε γινεται στο ιδιο δοχειο να ειναι μισο νερο ζεστο μισο κρυο. Μαλλον εχει μειωθει η χωρητικοτητα, τελειωνει γρηγορα το ζεσταμενο και το επομενο που ερχεται ειναι το κρυο που αναπληρωνει απο το δικτυο. Γίνεται, μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πολύ έξυπνα για παραπάνω χωρητικότητα. Spoiler Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Jts
Shinji ikari Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Στις 10/5/2023 στις 6:31 ΠΜ, Chape είπε Το σωληνάκι που το (Ν.8 της φωτογραφίας από πάνω) έχει σπασει/φύγει από την θέση του (μου έχει τύχει αλλά πολύ σπάνιο). Φτιάχνετε ή είναι φιξ;
acomaedo Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Στις 10/5/2023 στις 3:50 ΜΜ, Chape είπε Εγώ πάλι θα προτείνω ξανά να πάρεις υδραυλικό. Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλα αναλόγως με το τι είδους αντίσταση είναι η στεγανοποιηση κατά την επανατοποθετηση πολλές φορές είναι δύσκολη ειδικά σε κάποιο παλιό μποϊλερ. Το να βγάλεις την αντίσταση και να καθαρίσεις τα άλατα (αν πιάνουν τα χέρια σου που λέγανε οι παππούδες) είναι εύκολο. Ένας υδραυλικός (καλός στην δουλειά του) θα το κάνει αυτό αλλά επίσης θα τσεκάρει αν υπάρχει επίσης σκουριά εσωτερικά, θα τσεκάρει σε τι κατάσταση είναι το υαλόνημα (γιατί αν αυτό έχει καταστραφεί το μποιλερ δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμα) και τέλος θα σου βάλει και ένα καινούργιο ανόδιο ώστε να μην γεμίσει πάλι γρήγορα με άλατα. Το ανόδιο είναι για γαλβανική προστασία όχι για άλατα, επίσης μάλλον εννοείς την εσωτερική υάλωση και όχι υαλόνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα