dimitrisjpd Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Έχω χορτοκοπτικό Parkside 550W και φοράει μεσινεζα 1.4mm. Μέχρι πόσα mm μεσινεζα μπορώ να του βάλω; Ευχαριστώ
Lamelama1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλησπερα, αν το ηλεκτρικο (οχι το μπαταριας) εχω το ιδιο και τωρα του εχω βαλει μια τετραγωνη με πλεγμα εσωτερικα 2mm και εχει χωρο για πιο φαρδια.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν πρέπει να το παρακάνεις γιατί ή θα καεί καθώς θα είναι πολύ βαρύ το καρούλι ή θα σπασει το καρούλι στις τρύπες.
dimitrisjpd Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, Lamelama1 είπε Καλησπερα, αν το ηλεκτρικο (οχι το μπαταριας) εχω το ιδιο και τωρα του εχω βαλει μια τετραγωνη με πλεγμα εσωτερικα 2mm και εχει χωρο για πιο φαρδια. Τι εννοείς με πλέγμα; Και με 2mm τετράγωνη δεν ζοριζοταν το μοτέρ του;
thanasisxask Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Στις 9/5/2023 στις 9:08 ΜΜ, dimitrisjpd είπε Έχω χορτοκοπτικό Parkside 550W και φοράει μεσινεζα 1.4mm. Μέχρι πόσα mm μεσινεζα μπορώ να του βάλω; Ευχαριστώ Λογικά γράφει η κεφαλή τα max mm που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα