Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Watch 3 Pro από Day 1 κυκλοφορίας . Ήμουνα αντίθετος και δεν είχα σε υπόληψη τα smartwatch ( ηλεκτρονικός στο επάγγελμα και τεχνικός υπολογιστών software- Hardware) ) . ..Κυριολεκτικά μου έχει "λύσει" τα χέρια πάμπολλες φορές και αν είχα τα φράγκα ( μια και τώρα δεν τα έχω ) θα έπερνα με τυφλά μάτια το Watch 4 pro ( με μπρασελέ ) to 3 το έχω με το δερμάτινο καφέ . Δεν είμαι fan της εξάπλωσης τεχνολογίας ( σε αντίθεση με το επάγγελμα μου ) αλλά μπήκε στην ζωή μου και είπαμε ακόμα και σε σημαντικές στιγμές ( δεν θα μπω σε ανάλυση ) με εξυπηρέτησε 1000% και διευκόλυνε .

Δημοσ.
17 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Αν εχεις 600 για ρολοι, θα εχεις και πιο πολλα για κινητο και αρα iphone.
Εγω που δεν εχω, βολευομαι με παλαιοτερο huawei ;)

Θα πέσουν οι τιμές πάντα έτσι γίνεται. Μου κάνει εντύπωση πως φέτος δεν έβαλε δώρα. 

Δημοσ.
Στις 10/5/2023 στις 7:19 ΠΜ, sabrewulf είπε

Αυτά τα γελακια που βάζετε γιατί τα απαξιώνεται χωρίς να τα έχετε χρησιμοποιήσει μερικοί απλά και μόνο επειδή είναι Huawei με ξεπερνάει....τόσο φανατισμός πια...

Ακόμα και οι περισσότεροι που έχουμε huawei smartwatch απαξιώνουμε αυτές τις τιμές.

Τα huawei smartwatch ειναι καλύτερα από όλα τα άλλα κινέζικα smartwatch(xiaomi,Amazfit,honor κλπ),αλλά όπως και να το κάνουμε η απουσία Google WearOS για μας στην Δύση, τα καταστά overpriced από κάποια χρήματα και πάνω.

Αγαπάω το GT Runner μου, αλλά αν ήταν να δώσω 250+ευρώ σήμερα(πόσο μάλλον 400 και 500+ευρώ), το Samsung Watch 5 pro θα έπαιρνα(για Android)ή φυσικά Apple Watch σε iphone μεριά.

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα και 5g να ηταν επειδή είναι Huawei η άλλως κινεζικό μας ξινιζει η τιμή που ούτως η άλλως θα πέσει.δηλαδη τα Samsung και τα iphone όσο και να ανεβει η τιμή απλά πατάμε καρδούλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...