pineza250 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μπορεί να πέρασε από 1000 κύματα αλλά σιγά σιγά αρχίζει να βρίσκει το δρόμο Της. Άλλες εταιρείες σε σχέση με την huawei τώρα απλά δεν υπάρχουν που ήταν ονόματα για δεκαετίες στο χώρο Ευχόμαστε σύντομα να ξανά γίνει νούμερο 1 3
panagiotou Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Οι πωλήσεις φαίνεται να ανεβαίνουν πάντως (μην ξεχνάμε ότι η αγορά στην κίνα ειναι τεράστια και λογικά απο εκει έχουν τις περισσότερες πωλήσεις) δεν υπαρχει 5g απατη ειναι ειναι αγορασα ενα τετοιο το δουλευα παραλληλα με ενα 4g και κρατησα αυτο Εδω μιλανε για πρωτοκολο 5+G
Billi the Kid Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Το σχέδιο στο πίσω μέρος Rococo White δεν διαθέτει μοτίβο σαν μαργαριτάρι αλλά προϊδεάζει για το ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο 😄
Waiss Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Kαι δεν παίρνω Google Pixel με 650-700 εβρά αν είναι να μην έχω 5G; Άσε που η Google με αφήνει να ξεκλειδώσω BL για να έχω 5G κι ότι λείπει στην Ελλάδα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Waiss 1 2
patsakos. D Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Από το 2017 είμαι πιστός στο ios Δεν θα κρύψω ότι αν πήγαινα σε android θα το έκανα μόνο για Huawei η Sony Έχουν φοβερή ποιότητα κατασκευής αδικαιολόγητα ακριβές ομως Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από patsakos. D 2
GBorb Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, Waiss είπε Kαι δεν παίρνω Google Pixel με 650-700 εβρά αν είναι να μην έχω 5G; Άσε που η Google με αφήνει να ξεκλειδώσω BL για να έχω 5G κι ότι λείπει στην Ελλάδα. Εγω το απλο pixel 7 πηρα και θεριζει στις φωτογραφιες 1
TROIDX Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 μεχρι 200 θα μπορουσα να δωσω, τωρα για πανω απο 200 ας μου το χαρισουν να κανω τουιτ οτι ειναι το καλυτερο...
oldnew Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, ToxicGarbage είπε συμφωνω για την τιμη,αλλα αληθεια που υπαρχει λειτουργικο δικτυο 5g? νεα υορκη το 5g ειναι αθλιο,παρακαλας να πιασεις 4g να κανεις δουλεια σου,καλα για ελλαδα γελαω Κάνεις λάθος. Επαρχία, Γιάννενα και στα περισσότερα κατοικοισιμα σημεία εχει 5G. Εχω 2 κινητα. Αυτό με 5g σε πολλά σημεία εχει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Αφού σκέφτομαι να αλλάξω το βασικό μου κινητο με αποκλειστικο λογο το 5g. Ναι υπάρχουν και σημεία που δεν εχει. Δεν έχει λογική να πάρεις κινητό χωρίς 5g σήμερα. Ουτε στα μισά λεφτά δεν το έπαιρνα. Εντωμεταξυ σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ τα ιδια έλεγα πριν δοκιμάσω κινητό με 5g. 3
freegr Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Τιμή αστρονομική μόνο για έχοντες λες κσι έρχεται από κανένα χρυσαφένιο εργοστάσιο όποτε σε 6 μήνες θα κοστίζει το μισό, τι λένε τώρα…
SeNNinhA Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Προσωπικά θα συμφωνήσω με όλους. I love Huawei για τις υλοποιήσεις που κανει στα τηλέφωνα και σαν ποιότητα και σαν φωτογραφικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες και όχι μονο στα flagships. Δυστυχώς την εχουν αποκλείσει καλώς ή κακώς αλλα εξακολουθεί να όχι απλα να επιζεί αλλά να ειναι απο τις κορυφαίες αντιθέτως με τα προβλεπόμενα. Το 5G λειπει εξ αναγκης και όχι απο επιλογή. Η διαθεσιμότητα σε επεξεργαστές είναι περιορισμένη επίσης. Οι τιμές δεν βλεπω να διαφέρουν από τον ανταγωνισμό. Πριν τους αποκλεισμούς η Huawei είχε απο τα καλύτερα value/money παντως. Οποτε ειναι προς ωφελος όλων. Εγω θα ήθελα να ξαναδώ την Huawei απελευθερωμένη απο τα δεσμα. Και η αληθεια ειναι οτι οι αμερικάνοι δεν καιγονται για την αγορά των κινητών αλλα ο αποκλεισμός είχε σχέση με τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό της παγκόσμιας αγοράς σε 5G σε επίπεδο providers και δικτύων και όχι σε επιπεδο τελικού καταναλωτή. Φαινεται αυτό με το να αφήνουν την Honor να λειτουργεί σαν "ανεξαρτητη" εταιρεια. Επιλογές εχουμε ολοι πολλες. Και 800 ευρω να ειχε για εμενα ειναι παντα πολλα για οποιονδηποτε να δωσει για ενα τηλεφωνο. Εκτος κι αν ειστε extra large με τα εισοδηματά σας οποτε δεν σας αφορουν οι τιμές ακομη κι αν ειναι 2000 ευρω. Αλλη ιστορια αυτο. Εντωμεταξύ βλέπω με μεγάλη ευχαρίστηση την υλοποίηση physical f/1.4 – f/4.0-aperture lens σε κινητα. 1
KostasKri Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Γιατί υπάρχει ακόμα το DXomark και το αναφέρουμε κιόλας; 1
mariosCS Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, KostasKri είπε Γιατί υπάρχει ακόμα το DXomark και το αναφέρουμε κιόλας; Είναι αλληλένδετα Υπάρχει επειδή το αναφέρουμε. Το αναφέρουμε επειδή υπάρχει.
DipswGiaGnwsh Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, cpgr είπε Οι φωτο ακομη κιτρινες βγαινουν η βελτιωσαν τιποτα?? (RYYB) στο p30 pro που εχω εγω, αμα υπαρχει φωτισμος απο κολονες της ΔΕΗ, βγαινουν πολυ κακες κιτρινισμενες. απορια το εχω εαν βελτιωσαν τον αλγοριθμο τους στα επομενα μοντελα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα