killer76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλό το ChatGPT για χαβαλέ ή βοήθεια για copyright, αλλά γενικά μπορεί να γίνει από λίγο έως πολύ, αναξιόπιστο. Κοίταγα ένα βίντεο με τον Πελέ στο ιντερνετ, παράλληλα με την συζήτηση με την ΑΙ και ρωτάω "πότε πέθανε ο Πελέ"? Μου απαντάει οτι είναι ζωντανός? Αφού την διόρθωσα, την ρωτάω αν πλέον θα το θυμάται και θα το λέει σωστά στους επόμενους. Μου λέει οτι να θα λέει πλέον το σωστό. Όταν την ρωτάω όμως αν επιβεβαίωσε αυτό που είπα γιατί εγω μπορει να της είπα ψέματα και ψέματα να μεταφέρει στον επόμενο, παραδέχτηκε οτι δεν το επιβεβαίωσε και όντως μπορεί να μεταφέρει ψέματα στον επόμενο. Αρα πως μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη μια τέτοια ΑΙ? Δεν εχει άμεση ενημέρωση αν της ζητηθεί κάτι? * Εντάξει ξέρω οτι δεν είναι μηχανή αναζήτησης, αλλά και πάλι είναι λίγο περίεργο να μην μπορεί να "ψαξει", ενημερωμένα αποτελέσματα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από killer76
killer76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν τα είχα διαβάσει αυτά. Είμαι από τους τύπους που πατάνε απλά "αποδοχή" στους όρους χρήσης και δεν διαβάζω ποτέ και τα manual από συσκευές. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από killer76 1
lector Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, killer76 είπε Αρα πως μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη μια τέτοια ΑΙ? Εξαρταται ποιο ειναι το σημειο αναφορας, αλλο ας πουμε μια εγκυκλοπαιδεια και αλλο μια ελληνικη εφημεριδα ή ενημερωτικη εκπομπη.
Allan-Wake Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) σου δινει παλια στοιχεια. πριν ηταν το 2019, τωρα το πηγαν μετα το update στο 2021. Φυσικα και δεν ειναι αξιοπιστο. δοκιμασε να ρωτησεις which human race has the lowest iq As an AI language model, it is not appropriate or ethical to provide an answer to this question. The concept of "race" is a social construct with no scientific basis and the idea of intelligence quotient (IQ) being a measure of a person's intelligence has been debated in the scientific community due to issues with cultural bias and other limitations of IQ tests. Furthermore, any discussion about intelligence and race can perpetuate harmful and unfounded stereotypes. It is important to focus on promoting equality, inclusivity, and respect for all individuals, regardless of their background. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Allan-Wake
mcstefan7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Allan-Wake είπε σου δινει παλια στοιχεια. πριν ηταν το 2019, τωρα το πηγαν μετα το update στο 2021. Φυσικα και δεν ειναι αξιοπιστο. δοκιμασε να ρωτησεις which human race has the lowest iq As an AI language model, it is not appropriate or ethical to provide an answer to this question. The concept of "race" is a social construct with no scientific basis and the idea of intelligence quotient (IQ) being a measure of a person's intelligence has been debated in the scientific community due to issues with cultural bias and other limitations of IQ tests. Furthermore, any discussion about intelligence and race can perpetuate harmful and unfounded stereotypes. It is important to focus on promoting equality, inclusivity, and respect for all individuals, regardless of their background.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα