nchatz Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 To Twitter θα προχωρήσει σε απενεργοποίηση λογαριασμών που δεν ήταν ενεργοί για αρκετά χρόνια, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των followers πολλών λογαριασμών, έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk στο Twitter. Σύμφωνα με την πολιτική του Twitter, οι χρήστες θα πρέπει να συνδέονται στο λογαριασμό τους τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες για να αποφύγουν τη μόνιμη διαγραφή τους λόγω παρατεταμένης αδράνειας. Με βάση πάντως τις τελευταίες πληροφορίες από τα tweets του ίδιου του Musk (από τη στιγμή που δεν υπάρχει γραφείο τύπου), οι λογαριασμοί θα αρχειοθετούνται ενώ τα handles θα είναι διαθέσιμα σε νέους και παλιούς χρήστες. Από τότε που ανέλαβε το Twitter τον Οκτώβριο, ο Musk έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για να δημιουργήσει τα αναγκαία έσοδα και να εκπληρώσει την υπόσχεσή του να το καταστήσει “καταφύγιο για την ελευθερία του λόγου”, καταπολεμώντας παράλληλα το spam και τα bots που υποβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη. Η όλη διαδικασία και γενικότερα οι χειρισμοί του Musk έχουν δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις, με την εταιρεία να επαναφέρει τον προηγούμενο μήνα τα μπλε checkmarks που επαληθεύουν τα προφίλ ορισμένων ατόμων και οργανισμών υψηλού προφίλ, ακόμη και κάποιων που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια. Πλέον ο καθένας μπορεί να αποκτήσει τη συγκεκριμένη ένδειξη, φτάνει να είναι συνδρομητής της υπηρεσίας Twitter Blue. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Diavolos666 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικά θα σβηστεί και το δικό μου που το έκανα πριν 15 χρόνια και δεν μπήκα ποτέ ξανά. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι ακριβώς αρέσει στον κόσμο και το χρησιμοποιεί. Άσχημο user interface, προσπαθείς να κάνεις "συνομιλία" με απλά tags και links τα οποία μπαίνουν όπως θέλουν και λίγοι χαρακτήρες ανά μήνυμα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Diavolos666 14 1
Titos301 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) τα trend hashtags γιατι τα απενεργοποιησαν (απο το να τα βλεπουν) οι μη-χρηστες του μεσου; αυτο εννοουσε ο ιλον οταν ελεγε οτι το twitter ειναι ενα εργαλειο για την κοινωνια; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Titos301
nick_corobos Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Τι ειναι ρε παιδια το twitter? Εκανα πριν 10 χρονια ενα λογαριασμο και δεν καταλαβα τι κανεις. 2 1
filip123go Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Και εγώ έχω πολλά χρόνια να μπω. Και ουτε και φίλοι μου μπαίνουν.. Γενικώς Ελλάδα νομίζω δεν είναι τόσο διαδεδομένο. 2
ethereum Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, filip123go είπε Και εγώ έχω πολλά χρόνια να μπω. Και ουτε και φίλοι μου μπαίνουν.. Γενικώς Ελλάδα νομίζω δεν είναι τόσο διαδεδομένο. μου φαίνεται σαν μια παλιά μουσειακή εφαρμογή που δεν την θέλει κανένας , ίσως για κάποιους δημοσιογράφους να είναι χρήσιμη , άσε που θα είναι γεμάτη τρολς και ψεύτικους λογαριασμούς Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από ethereum
CyanBlue Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλύτερα, μη μπαίνω στον κόπο να διαγράφω προφίλ. Το social που στάζει τοξικότητα όσο κανένα άλλο. Ας μείνουν όσοι το χρησιμοποιούν καθημερινά, δηλαδή τα πληρωμένα ανώνυμα τρολ και κάτι πολιτικοί που κάνουν twits και μετά... τα ανασκευάζουν ή τα διαγράφουν.
klaftop Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) και θα μεινει με το 1/4 των χρηστων γιατι πλειοψηφια το εχουν παρατησει Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από klaftop
gadgetseek Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 δε θα του αρέσει το αποτέλεσμα της "φασίνας".. (σκέτη ζαλάδα αυτό το μέσο..)
Mhdenistis Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Σωστή απόφαση, σίγουρα είναι διπλοί ή τριπλοί λογαριασμοί άλλων χρηστών.
its smashy Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 καλη φαση. και το επομενο ποστ του θα ειναι κλαψα οτι μια χουφτα ατομα εμειναν ενεργα 😁 1
AtiX Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, killer76 είπε Σε κάθε ανακοίνωση του Twitter. Δεν είναι φυσιολογικό να πρήζονται οι γάμπες σου, να πας σε ρευματολόγο… 🤣 Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από AtiX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα