Just_travel_everywhere Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ενα 14max και θέλω να απομακρύνω το iCloud από την συσκευή χωρίς να συνδεθεί στο διαδικτυο. Η το find my iPhone . Έστω και με jailbreak. Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ . Φυσικά ξέρω τους κωδικούς και είναι ξεκλείδωτη η συσκευή . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι ο κάτοχος . 1
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ενα 14max και θέλω να απομακρύνω το iCloud από την συσκευή χωρίς να συνδεθεί στο διαδικτυο. Η το find my iPhone . Έστω και με jailbreak. Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ . Φυσικά ξέρω τους κωδικούς και είναι ξεκλείδωτη η συσκευή . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι ο κάτοχος . Οχι
enlightened Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ενα 14max και θέλω να απομακρύνω το iCloud από την συσκευή χωρίς να συνδεθεί στο διαδικτυο. Η το find my iPhone . Έστω και με jailbreak. Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ . Φυσικά ξέρω τους κωδικούς και είναι ξεκλείδωτη η συσκευή . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι ο κάτοχος . Οχι
Dinos1973 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ενα 14max και θέλω να απομακρύνω το iCloud από την συσκευή χωρίς να συνδεθεί στο διαδικτυο. Η το find my iPhone . Έστω και με jailbreak. Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ . Φυσικά ξέρω τους κωδικούς και είναι ξεκλείδωτη η συσκευή . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι ο κάτοχος . Όχι πολύ περίεργο όμως που ρωτάς και σίγουρα καταλάβαμε γιατί ρωτάς …
Just_travel_everywhere Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Όχι πολύ περίεργο όμως που ρωτάς και σίγουρα καταλάβαμε γιατί ρωτάς … Δεν νομίζω να ξέρεις !! Μιας κ είμαι ο ιδιοκτήτης της συσκευής !!
lasithi12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Δεν νομίζω να ξέρεις !! Μιας κ είμαι ο ιδιοκτήτης της συσκευής !! τοτε ποιος ο λογος για ολα αυτα ρε ιδιοκτητη;
Kag1ante Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ενα 14max και θέλω να απομακρύνω το iCloud από την συσκευή χωρίς να συνδεθεί στο διαδικτυο. Η το find my iPhone . Έστω και με jailbreak. Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ . Φυσικά ξέρω τους κωδικούς και είναι ξεκλείδωτη η συσκευή . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι ο κάτοχος . Ασε με να σκεφτώ.. όχι
Just_travel_everywhere Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 36 λεπτά πριν, lasithi12 είπε τοτε ποιος ο λογος για ολα αυτα ρε ιδιοκτητη; 24 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Ασε με να σκεφτώ.. όχι Μπήκα να γράψω την ερώτηση μου για να βρω μία λύση στο πρόβλημα μου δεν μπαίνω στη διαδικασία να πείσω κανέναν για τίποτα. Από τη στιγμή που γράφω ότι έχω και τους κωδικούς και λειτουργώ κανονικά την συσκευή νομίζω ότι είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτά που λεω από κει και έπειτα αν δε γνωρίζετε ας μη Εκφράζεται απόψεις. Αν μπορείτε να βοηθήσετε κάντε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις