Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ενα 14max και θέλω να απομακρύνω το iCloud από την συσκευή χωρίς να συνδεθεί στο διαδικτυο. Η το find my iPhone . Έστω και με jailbreak.  Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ . Φυσικά ξέρω τους κωδικούς και είναι ξεκλείδωτη η συσκευή . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι ο κάτοχος . 

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ενα 14max και θέλω να απομακρύνω το iCloud από την συσκευή χωρίς να συνδεθεί στο διαδικτυο. Η το find my iPhone . Έστω και με jailbreak.  Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ . Φυσικά ξέρω τους κωδικούς και είναι ξεκλείδωτη η συσκευή . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαι ο κάτοχος . 

Οχι

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Οχι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Όχι πολύ περίεργο όμως που ρωτάς και σίγουρα καταλάβαμε γιατί ρωτάς … 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Όχι πολύ περίεργο όμως που ρωτάς και σίγουρα καταλάβαμε γιατί ρωτάς … 

Δεν νομίζω να ξέρεις !! Μιας κ είμαι ο ιδιοκτήτης της συσκευής !! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν νομίζω να ξέρεις !! Μιας κ είμαι ο ιδιοκτήτης της συσκευής !! 

τοτε ποιος ο λογος για ολα αυτα ρε ιδιοκτητη;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ασε με να σκεφτώ.. όχι

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

τοτε ποιος ο λογος για ολα αυτα ρε ιδιοκτητη;

24 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Ασε με να σκεφτώ.. όχι

Μπήκα να γράψω την ερώτηση μου για να βρω μία λύση στο πρόβλημα μου δεν μπαίνω στη διαδικασία να πείσω κανέναν για τίποτα. Από τη στιγμή που γράφω ότι έχω και τους κωδικούς και λειτουργώ κανονικά την συσκευή νομίζω ότι είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτά που λεω από κει και έπειτα αν δε γνωρίζετε ας μη Εκφράζεται απόψεις. Αν μπορείτε να βοηθήσετε κάντε το

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...