Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην εκκινηση και στο υδραυλικο τιμονι

Evi86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, Evi86 είπε

Σε ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ. Ειχα ψιλοαπελπιστει να ειμαι ειλικρινης... Μακαρι να μη βγαλει τιποτα μεγαλο. 

Αρα αυτο με τη σιλικονη να μη με απασχολει οτι υπερθερμαινεται και ειναι κατι "κακο". 

Και φυσικα θα δειξω και αυτο για τα λαδια μηπως ασχοληθουν και λυθει. 

Δεν είναι τίποτα αυτό με τη σιλικόνη που στάζει. Σε όλα γίνεται όταν έχει ζέστη. Βέβαια δεν μυρίζει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Δεν είναι τίποτα αυτό με τη σιλικόνη που στάζει. Σε όλα γίνεται όταν έχει ζέστη. Βέβαια δεν μυρίζει. 

Αφου το εκανε απο την αρχη τουλαχιστον ελπιζω να μη συνδεεται με ολο αυτο η μυρωδια. Θα το αναφερω παντως και αυτο αυριο.

Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας πραγματικα! Ελπιζω αυριο να γραψω οτι πηγαν ολα καλα και να μην ανοιξω νεο θεμα και να κλαιγομαι 😂😂

• Like 1

Τελικα για πεταλουδα ειπε και ο ηλεκτρολογος. Δεν την ειχα καθαρισει απο το τοτε που το πηρα 🙄

Αφου σας ευχαριστησω ξανα ολους, γιατι εγω πεταλουδα ηξερα μονο το εντομο, το αυτοκινητο λειτουργει σαν καινουριο.

Ελπιζω να ηταν απο αυτο οτι παρουσιασε. 

Καλο μεσημερι!

• Like 2

Κάτοχος yaris 09

Όσων αφορά με τα λάδια είχα το ίδιο πρόβλημα έκαιγε τρελά.

Το πήγα σε ένα έμπιστο που ήταν χρόνια στην Toyota και έχει πλέον δικό του συνεργείο, κατέβασε μηχανή και άλλαξε ελατήρια στα πιστόνια γιατί είχε κολλήσει. Από όσο έχω καταλάβει τα ελατήρια πιστόνιου είναι το πρόβλημα...

Εργατικά με πλανιαρισμα κεφαλής  φλάντζας κλπ 800 ευρώ φιλική τιμή.

3 χρόνια πλέον με 5 30 λάδι δεν καεί τίποτα αν και κάνω περίπου 6 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο.

Αλλαγή λαδιού κάθε 5 χιλιάδες χιλιόμετρα και καλο λαδάκι.

Που και που ένα καλό γκαζάκι στην εθνική αν εισαι με στην πόλη...

Αν  δω ότι αρχίσει να καίει πάλι το πετάω στο κάδο ανακυκλώσεις

11 λεπτά πριν, top904 είπε

Από όσο έχω καταλάβει τα ελατήρια πιστόνιου είναι το πρόβλημα...

Ελατήρια, πιστόνια και πολλά ακόμα. 

Αν ήξερες τι εργασίες ακριβώς σου έκανε, θα ήταν αρκετά χρήσιμο.

Πχ

• Άλλαξε μόνο ελατήρια ή άλλαξε και κάτι άλλο? Άνοιξε επιπλέον τρύπες στα πιστόνια για την επιστροφή λαδιών?
  • Έβαλε τα ίδια ελατήρια ή άλλα?

image.png.9880762b47ae96ea8286034a2ec17f3d.png

Στις 12/5/2023 στις 11:59 ΠΜ, sphinxgr είπε

Ελατήρια, πιστόνια και πολλά ακόμα. 

Αν ήξερες τι εργασίες ακριβώς σου έκανε, θα ήταν αρκετά χρήσιμο.

Πχ

• Άλλαξε μόνο ελατήρια ή άλλαξε και κάτι άλλο? Άνοιξε επιπλέον τρύπες στα πιστόνια για την επιστροφή λαδιών?
  • Έβαλε τα ίδια ελατήρια ή άλλα?

image.png.9880762b47ae96ea8286034a2ec17f3d.png

Στις 12/5/2023 στις 11:44 ΠΜ, top904 είπε

Κάτοχος yaris 09

Όσων αφορά με τα λάδια είχα το ίδιο πρόβλημα έκαιγε τρελά.

Το πήγα σε ένα έμπιστο που ήταν χρόνια στην Toyota και έχει πλέον δικό του συνεργείο, κατέβασε μηχανή και άλλαξε ελατήρια στα πιστόνια γιατί είχε κολλήσει. Από όσο έχω καταλάβει τα ελατήρια πιστόνιου είναι το πρόβλημα...

Εργατικά με πλανιαρισμα κεφαλής  φλάντζας κλπ 800 ευρώ φιλική τιμή.

3 χρόνια πλέον με 5 30 λάδι δεν καεί τίποτα αν και κάνω περίπου 6 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο.

Αλλαγή λαδιού κάθε 5 χιλιάδες χιλιόμετρα και καλο λαδάκι.

Που και που ένα καλό γκαζάκι στην εθνική αν εισαι με στην πόλη...

Αν  δω ότι αρχίσει να καίει πάλι το πετάω στο κάδο ανακυκλώσεις

Γνωστος youtuber μηχανικος λεει για τις λαδοτρυπες των πιστονιων. Οτι ειναι πιο μικρες σε διαμετρο και αν δεν βαζεις το σωστο ιξωδες 5/30 και να τα αλλαζεις νωρις αρχιζουν και βουλωνουν και ξεκιναει η καταναλωση!

Το θεμα ειναι σε γνωστο μηχανικο που επισκευασε τετοιο κινητηρα, μου κανει οχι ειναι απο τα ελατηρια!  Τελικα τι απο τα 2 ειναι???

4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Γνωστος youtuber μηχανικος λεει για τις λαδοτρυπες των πιστονιων. Οτι ειναι πιο μικρες σε διαμετρο και αν δεν βαζεις το σωστο ιξωδες 5/30 και να τα αλλαζεις νωρις αρχιζουν και βουλωνουν και ξεκιναει η καταναλωση!

Το θεμα ειναι σε γνωστο μηχανικο που επισκευασε τετοιο κινητηρα, μου κανει οχι ειναι απο τα ελατηρια!  Τελικα τι απο τα 2 ειναι???

Έχω βάλει πιο πάνω φωτογραφία του tsb της TOYOTA που αναφέρει όλα τα προβληματικά μέρη του κινητήρα που χρειάζονται επισκευή. 

Μεταξύ αυτών, είναι πιστόνια και ελατήρια. 

Επίσης το σωστό λάδι, είναι μόνο 0~20

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...