sonorman Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πάσχω από ένα σπάνιο καρδιακό σύνδρομο που σχετίζεται με τις αρρυθμίες (κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου). Είναι πολυ καλό κ ευπρόσδεκτο από μια τέτοια συσκευή να προειδοποιήσει άτομα που δεν ξέρουν ότι πάσχουν από κάτι παρόμοιο με το δικό μου... ευπρόσδεκτη η πλάκα αλλά τέτοιες προσπάθειες στο μέλλον θα σώζουν ανθρώπους... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από sonorman 12 1
kostasfalcon Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Για ξαφνικιτιδα θα υπαρχει ειδοποιηση? Αντάξιο το ποστ του νικ σου 2
ethereum Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, giorgosk12 είπε Νομίζω αν δεν φοράς ένα εξάρτημα στο στήθος, οι παλμοί μόνο απ τον καρπό δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση. ακριβώς ! κάτι που έκανε πολύ καλά και κάνει ακόμη η POLAR , κρίμα που αυτή η εταιρία δεν έτυχε πιο ευρείας αποδοχής , το κοινό δεν την αγκάλιασε όπως άλλες. Βέβαια το να φοράς όλη μέρα τον πομπό με τη ζώνη στο στήθος δεν είναι ότι και πιο άνετο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από ethereum
Conan2046 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλοδεχούμενες προφανώς τέτοιες λειτουργίες, το πρόβλημα βέβαια στα smartwatch της Samsung είναι και να μπορείς να τις...χρησιμοποιήσεις δεδομένου ότι η μπαταρία τους είναι τραγική.
duende Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 δε πα να κανει και καφε...οταν θα βγαζει εναν μηνα με μια φορτιση τα ξαναλεμε.. 1
Conan2046 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, duende είπε δε πα να κανει και καφε...οταν θα βγαζει εναν μηνα με μια φορτιση τα ξαναλεμε.. Το ζήτημα δεν είναι να κρατάει ένα μήνα, αυτό ελάχιστα smartwatch μπορούν να το κάνουν και υπό προϋποθέσεις. Το ζήτημα είναι να κρατάει μερικές μέρες, και το λέω ως παθών γιατί πήγα και αγόρασα ένα samsung watch 5 στην σύζυγο μου (40 mm διάμετρο) και ενώ είχα διαβάσει ότι βγάζει 2 τουλάχιστον αποφάσισα να της το πα΄ρω αλλά αυτό αν ενεργοποιήσεις και ειδοποιήσεις κλπ δεν βγάζει ούτε την μέρα καλά. Βγήκα λίγο off topic βέβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα