Belerefontis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Ρε παιδιά,πήγα στο site του οτε και καταχώρησα το τηλεφωνικό μου νούμερο για να ελέγξω διαθεσιμότητα ADSL και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων Επειδή δέν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα,τί παίζει τώρα απο πλευρά ΟΤΕ.Ποιές ενέργειες μπορώ να κάνω για να αποκτήσω ADSL και γενικότερα πώς ερμηνεύεται το μήνυμα ? Σας ευχαριστώ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Πολύ απλά έχουν γεμίσει τα ports του DSLAM της περιοχής σου και θα περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση του ΟΤΕ. Όταν αυτή γίνει, θα τηρηθεί η σειρά με την οποία έχουν γίνει οι αιτήσεις. Τώρα πόσο θα περιμένεις... αυτό είναι μια καλή ερώτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belerefontis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Katalava...Tsekara omws oti san isdn iparxoun diathesima ports.Pisteuw oti tha itan mia kali kinisi na anavathmisw se isdn kai na kanw aitisi san isdn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.