artist1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μιλησα με ενα καταστημα για να τους επιστρέψω κατι και μου παν πως πρεπει να το επιστρέψω με ΚΟΥΡΙΕΡ οπωσδήποτε γιατι πρεπει να παει το δεμα στην διεύθυνση τους. Και μου παν πως τα Ελτα δεν το πανε εκει απο οσο γνωρίζουν ! Και να το στειλω με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Αλλα το κοστος ειναι πολύ μεγάλο δεν συμφέρει απο όσο είδα στον τιμοκατάλογο. Γιατι απο Αθήνα θελω να το στείλω Λάρισα και θα ναι περίπου 2 κιλά. Οπότε ήλπιζα να το έστελνα με 3,5 ευρω με απλό ταχυδρομείο και μια χαρά κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει ! Υπαρχει καποιος πιο οικονομικός τρόπος;
PharmChem Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 59 λεπτά πριν, artist1 είπε Μιλησα με ενα καταστημα για να τους επιστρέψω κατι και μου παν πως πρεπει να το επιστρέψω με ΚΟΥΡΙΕΡ οπωσδήποτε γιατι πρεπει να παει το δεμα στην διεύθυνση τους. Και μου παν πως τα Ελτα δεν το πανε εκει απο οσο γνωρίζουν ! Και να το στειλω με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Αλλα το κοστος ειναι πολύ μεγάλο δεν συμφέρει απο όσο είδα στον τιμοκατάλογο. Γιατι απο Αθήνα θελω να το στείλω Λάρισα και θα ναι περίπου 2 κιλά. Οπότε ήλπιζα να το έστελνα με 3,5 ευρω με απλό ταχυδρομείο και μια χαρά κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει ! Υπαρχει καποιος πιο οικονομικός τρόπος; Υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν αν τους το στείλεις μέσω ΕΛΤΑ αλλά ως συστημένο; Αν θυμάμαι καλά, από γνωστό (ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και με φυσικά καταστήματα τα οποία λειτουργούν κυρίως ως σημεία παραλαβής) κατάστημα που είχα παραγγείλει, 2 φορές που χρειάστηκε να τους κάνω επιστροφή τους το είχα στείλει με ΕΛΤΑ στις κεντρικές αποθήκες τους (δεν δεχόντουσαν επιστροφή σε φυσικό κατάστημα, μόνο στην αποθήκη) αλλά συστημένο. Νομίζω το κόστος αποστολής δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό, περίπου 3,5€ (Το δέμα ήταν σχετικά ελαφρύ βέβαια, 2 chino παντελόνια). 1
artist1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, PharmChem είπε Υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν αν τους το στείλεις μέσω ΕΛΤΑ αλλά ως συστημένο; Αν θυμάμαι καλά, από γνωστό (ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και με φυσικά καταστήματα τα οποία λειτουργούν κυρίως ως σημεία παραλαβής) κατάστημα που είχα παραγγείλει, 2 φορές που χρειάστηκε να τους κάνω επιστροφή τους το είχα στείλει με ΕΛΤΑ στις κεντρικές αποθήκες τους (δεν δεχόντουσαν επιστροφή σε φυσικό κατάστημα, μόνο στην αποθήκη) αλλά συστημένο. Νομίζω το κόστος αποστολής δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό, περίπου 3,5€ (Το δέμα ήταν σχετικά ελαφρύ βέβαια, 2 chino παντελόνια). τα δεματα μεσω ΕΛΤΑ ειναι ολα συστημένα πλεον! Τι να πω τους το πα και ειπαν πως απο οτι ξερουν το ΕΛΤΑ δεν το παει στο καταστημα, και να το στειλω με Ελτα κουριερ και να μαι σιγουρη οτι θα το πανε στο καταστημα τους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα