Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

σε περιπτωσεις οπου:

1) το παιδι ειναι αρρωστο για καιρο

ή

2) δεν μεινουμε ευχαριστημενοι για τον οποιοδηποτε λογο (π.χ. το ανηψακι μου "παπαγαλιζε" βρισιες που εμαθε εκει και

φυσικα οι γονεις του δεν το ξαναπηγαν και εψαχναν για αλλο σταθμο)

εχουμε δικαιωμα διακοπης ωστε να ψαξουμε για καποιο αλλο σταθμο;

γραψτε παρακαλω εμπειριες σας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρωταω γιατι πχ περασα απο καποιους και μου μιλησαν για ετησιο πακετο π.χ. 11μηνες επι 350 = 3850 και διευκολυνσεις σε περιπτωση πληρωμης σε μικροτερες δοσεις,

αν καποιος θελει μηνιαιο; δεν μπορει; αυτο ρωταω

γιατι να δεσμευτει με τετοια δεσμευση;

Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, naimore είπε

ρωταω γιατι πχ περασα απο καποιους και μου μιλησαν για ετησιο πακετο π.χ. 11μηνες επι 350 = 3850 και διευκολυνσεις σε περιπτωση πληρωμης σε μικροτερες δοσεις,

αν καποιος θελει μηνιαιο; δεν μπορει; αυτο ρωταω

γιατι να δεσμευτει με τετοια δεσμευση;

Μια χαρά φεύγεις αν δεν θες να συνεχίσεις.

Το παράλογο που ζητάνε μερικοί είναι, ότι αααα το παιδί μου έλειψε ένα μήνα, δεν τον πληρώνω αυτό το μήνα. Όταν γράφεσαι σε ένα φροντιστήριο ή σε ένα παιδικό σταθμό κλείνεις μια τιμη η οποία επιμερίζεται σε μηνιαίες δόσεις. Μπορείς να φύγεις - να διακόψεις τη φοίτηση, αλλά δεν μπορείς να μην πληρώσεις μια μηνιαία δόση γιατί είναι Χριστούγεννα και είναι κλειστά για 10 μέρες κλπ

Στο γυμναστήριο απο την άλλη ειναι διαφορετικά. Ναι, μπορείς να μην πας και να μην πληρώσεις Χ μήνες. Εκτός φυσικά αν έχεις κλείσει πρόγραμμα ετήσιο σε Χ δόσεις. 

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το παράλογο που ζητάνε μερικοί είναι, ότι αααα το παιδί μου έλειψε ένα μήνα, δεν τον πληρώνω αυτό το μήνα.

Καλά, παράλογο δεν το λες. Ανάλογα τι έχεις υπογράψει είναι. Πχ γνωστός μου πληρώνει τον σταθμο με την ημέρα. (Εννοείται βγαίνει πιο ακριβά απ ότι εαν τα πλήρωνε όλα μαζί) , αλλα εαν το συμφωνήσεις εξαρχής, γιατί να μην γίνεται. 
Ετσι βέβαια και ο παιδικός μπορεί να σου πει για τον χ-ψ λόγο, "σταματάμε την συνεργασία"  στη μέση της χρονιάς .

• Confused 1
Δημοσ.

Εγώ είχα γράψει το παιδί μου και για λόγους ανωτέρας βίας πήγε μόνο δυο μέρες ενώ είχα πληρώσει για 4 μήνες προκαταβολικά.

Η ιδιοκτήτρια του σταθμού μου έδωσε τα λεφτά μετά από τεράστια επιμονή από εμένα, αρνιόταν επιδεικτικά για καιρό...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...