Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παπι κινεζικο keeway 100cc ρεταρει κοβει γκαζι απο περσυ πηγα σε μαστορα λεει σφιξιμο κινητηρα και κατι αλλα κανα 100αρι μαλλον θα παει η ζημια μαλλον εγινε απο τον ανιψιο που του εφυγε κ επεσε κατω κ στραβωσε η μανετα κ αυτο π βαζεις το ποδι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lakistri είπε

Εχω το παπι κινεζικο keeway 100cc ρεταρει κοβει γκαζι απο περσυ πηγα σε μαστορα λεει σφιξιμο κινητηρα και κατι αλλα κανα 100αρι μαλλον θα παει η ζημια μαλλον εγινε απο τον ανιψιο που του εφυγε κ επεσε κατω κ στραβωσε η μανετα κ αυτο π βαζεις το ποδι

και ......????

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Lakistri είπε

"οικογενειακές ιστορίες" entered the chat

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ.

Σφιξιμο κινητηρα γκριπ αλλαγη δισκων συμπλεκτη αλλαγη λαδι μπουζι κολημα 1 φλας σπασμενο αυτα

Δημοσ.

πες του "95 σου δίνω , να βαλω τα 5 βενζινη"

τι τοπικ ειναι αυτα ρε παιδιά? η νεολαία σήμερα ειναι ακυβέρνητο καράβι  ????😁

• Thanks 1
Δημοσ.
On 08/05/2023 at 12:07, Lakistri said:

Δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον του Γιαννάκου; Τράτζικ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σπιτι μ μεσα παλι ρεταρει κ χσνει λιγο λαδι υποτιθετε το εφτιαξε 100€ πληρωσα το κερατο μ υπαρχει μηχανικος μοτοσυκλετων να μ απαντησει τι μπορει να ειναι

Επεξ/σία από Lakistri
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...