Near000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω εαν καποιος ειναι αμεα και παραληλα σπουδαζει μπορει να βγαλει καρτα ανεργιας? καλουμε τον οαεδ να μαθουμε αλλα δεν απαντουν και η μανα του παιδιου δεν μπορει να παει απο κοντα γιατι δουλευει και στο ιντερνετ που ψαξαμε κατι δεν βρηκαμε κατι οποιος γνωριζει να μου απαντησει παρακαλω να της απαντησω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Near000 είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω εαν καποιος ειναι αμεα και παραληλα σπουδαζει μπορει να βγαλει καρτα ανεργιας? καλουμε τον οαεδ να μαθουμε αλλα δεν απαντουν και η μανα του παιδιου δεν μπορει να παει απο κοντα γιατι δουλευει και στο ιντερνετ που ψαξαμε κατι δεν βρηκαμε κατι οποιος γνωριζει να μου απαντησει παρακαλω να της απαντησω Λογαριάζεται σαν τους υπόλοιπους φοιτητές. Οι φοιτητές δικαιούνται κάρτα ανεργίας μόνο στην περίπτωση που εργάζονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και χάσουν, για οποιονδήποτε λόγο, την εργασίας τους, οπότε βρίσκονται πάλι προς αναζήτηση εργασίας.
Raylan Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικά οι φοιτητές δεν μπορούν να βγάλουν κάρτα ανεργίας, απλά να μην δηλώσει ότι είναι φοιτητής.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Raylan
G.bar Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μια χαρά μπορεί να είναι φοιτητής και να έχει κάρτα ανεργίας ΑμεΑ. Στην μόνη περίπτωση που «υποτίθεται» οτι δεν μπορει, είναι αν λαμβάνει σύνταξη πάνω από 495€. Και λέω υποτίθεται γιατί μάλλον είναι ανάλογα το κατάστημα ΔΥΠΑ που υπάγεται κάποιος, γιατί κάποιοι έχουν κάρτα ανεξαρτήτου ποσού σύνταξης.
pontez2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Kατ αρχην ως ΑμεΑ και φοιτητής, δικαιούται επιδομα απο το κράτος. Οχι, οι φοιτητές δεν μπορουν να βγάλουν κάρτα ανεργίας, διοτι ο έχον κάρτα ανεργίας θεωρείτε έτοιμος να εργαστει. Εφοσον ομως ειναι φοιτητής δε του επιτρέπεται να εργαστεί πχ σε κάποια project που βγάζει ο ΟΑΕΔ.
G.bar Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 21 ώρες πριν, pontez2 είπε Kατ αρχην ως ΑμεΑ και φοιτητής, δικαιούται επιδομα απο το κράτος. Οχι, οι φοιτητές δεν μπορουν να βγάλουν κάρτα ανεργίας, διοτι ο έχον κάρτα ανεργίας θεωρείτε έτοιμος να εργαστει. Εφοσον ομως ειναι φοιτητής δε του επιτρέπεται να εργαστεί πχ σε κάποια project που βγάζει ο ΟΑΕΔ. Έχω υπάρξει φοιτητής ΑμεΑ στο Παντειο, είχα κάρτα ανεργίας, δεν δικαιούμουν κανένα έξτρα κρατικό επίδομα.
pontez2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, G.bar είπε Έχω υπάρξει φοιτητής ΑμεΑ στο Παντειο, είχα κάρτα ανεργίας, δεν δικαιούμουν κανένα έξτρα κρατικό επίδομα. Όσοι φοιτητές ΑΜΕΑ ξέρω μια χαρά επίδομα παίρνουν. Δε ξέρω βέβαια αν έχει σχέση το ποσοστό αναπηρίας. Κάρτα ανεργίας σε φοιτητή δεν ισχύει. Ο ΟΑΕΔ κόβει τους φοιτητές. Προφανώς κάτι έγινε τέλειος λάθος στη δική σου περίπτωση ή ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα; Εδώ ο ΟΑΕΔ πρόσφατα έκανε καταγγελία σε γνωστό μου φοιτητή 30 ετών (β πτυχίο) διότι δεν είχε ενημερώσει ότι είναι φοιτητής και άρα δεν έπρεπε να δεχτεί θέση εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ !!!!!!! Τον έδιωξαν απ' τη δουλειά τον άνθρωπο
G.bar Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, pontez2 είπε Όσοι φοιτητές ΑΜΕΑ ξέρω μια χαρά επίδομα παίρνουν. Δε ξέρω βέβαια αν έχει σχέση το ποσοστό αναπηρίας. Κάρτα ανεργίας σε φοιτητή δεν ισχύει. Ο ΟΑΕΔ κόβει τους φοιτητές. Προφανώς κάτι έγινε τέλειος λάθος στη δική σου περίπτωση ή ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα; Εδώ ο ΟΑΕΔ πρόσφατα έκανε καταγγελία σε γνωστό μου φοιτητή 30 ετών (β πτυχίο) διότι δεν είχε ενημερώσει ότι είναι φοιτητής και άρα δεν έπρεπε να δεχτεί θέση εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ !!!!!!! Τον έδιωξαν απ' τη δουλειά τον άνθρωπο οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα