logokrimenos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Στο σπίτι μ λήγει το ίντερνετ σε 2 μήνες, το οποίο το έχω με COSMOTE. Πληρώνω κανα 30-35 τον μήνα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Σπίτι το wifi το χρησιμοποιώ μόνο για την τηλεόραση ώστε να βλέπω cosmote tv (έχω δορυφορικό στο άλλο σπίτι μ). Στο κινητό έχω το unlimited πάλι της cosmote οπότε δεν μπαίνει wifi ποτέ. Πιστεύετε αξίζει να πάρω ένα wifi router και να βγάλω 2η sim για τον αριθμό ώστε να το έχω να παίρνει η τηλεόραση? Έχω και ένα καρτοκινητό της μάνας μ που σκεφτόμουν να της το γυρίσω σε σύνδεση για να μη βάζω κάθε μήνα κάρτες, υπάρχει κανα πρόγραμμα που να αξίζει συνδυαστικά με σταθερό και κινητή? Θα μου ήμουν υπόχρεως αν κάποιος τα έχει ψάξει και μπορεί να με βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2023 στις 11:50 ΠΜ, logokrimenos είπε Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Στο σπίτι μ λήγει το ίντερνετ σε 2 μήνες, το οποίο το έχω με COSMOTE. Πληρώνω κανα 30-35 τον μήνα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Σπίτι το wifi το χρησιμοποιώ μόνο για την τηλεόραση ώστε να βλέπω cosmote tv (έχω δορυφορικό στο άλλο σπίτι μ). Στο κινητό έχω το unlimited πάλι της cosmote οπότε δεν μπαίνει wifi ποτέ. Πιστεύετε αξίζει να πάρω ένα wifi router και να βγάλω 2η sim για τον αριθμό ώστε να το έχω να παίρνει η τηλεόραση? Έχω και ένα καρτοκινητό της μάνας μ που σκεφτόμουν να της το γυρίσω σε σύνδεση για να μη βάζω κάθε μήνα κάρτες, υπάρχει κανα πρόγραμμα που να αξίζει συνδυαστικά με σταθερό και κινητή? Θα μου ήμουν υπόχρεως αν κάποιος τα έχει ψάξει και μπορεί να με βοηθήσει! Αξίζει να το κόψεις και να βγάλεις μια δεύτερη κάρτα extra sim. Όσο για την μητέρα σου, αν την καλύπτει το καρτοκινητο ας μείνει όπως είναι. Εκτός αν σκοπεύεις να ανανεώσεις το υπάρχον συμβολαιο με απεριόριστα και πάρεις μια καλή προσφορά για 2 γραμμες. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από NikolasKon14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα