Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,
 Λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στο γραφείο με αποτέλεσμα ( και λόγω τροχαίου ) έχω βγάλει δισκοκήλη στον αυχένα που προκαλέι συμπτώματα σαν ιλλίγγους σε καθημερίνη βάση και με δυσκολεύει απίστευτα. Ο γιατρός μου έγραψε μυοχαλωρτικά τα οποία όπως καταλβαίνεται είναι προσωρινή λύση. Γυμναστική και όλα τα παρελκώμενα τα γνωρίζω, αυτό που ψάχνω είναι μια εργονομική καρέκλα που να έχει σωστή στήριξη μέσης - αυχένα και όχι gaming που έχω - οποία μετά από λίγη ώρα απλά "γλιστράς", υπάρχει κάποια πρόταση στην αγορά για τέτοιου είδους καρέκλες, γιατί skroutz και σχετικά pages δεν παρέχουν εξιδικευμένο υλικό.
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αναλογα τις gaming που λες, υπαρχουν με 100$ που ειναι σκουπιδια υπαρχουν με 300$ (anda seat) που ειναι αρκετα καλες με καλη στηριξη κτλπ υπαρχουν και πιο ακριβες,υποθετω καλυτερες αλλα περαν αυτου οντως να χρειαζεσαι εργονομικες με καλη στηριξη. 

Δημοσ.

εχω 5 κηλες στον αυχενα και πολλα χρονια θεμα με το δεξι χερι που χτυπαγε η κηλη,εχω μια Anda Seat,χωρις Μαξιλαρι(!!!!!!) και με βολευει απιστευτα..

Για κατι καλυτερο,δες καρεκλες γραφειου

Δημοσ.

Επιπρόσθετα,, θα σημειωνα οτι σημαντικό για να μην "γλιστρας" ή να μην σκύβεις προς τα εμπρός ειναι να ειναι σωστό και το υπολοιπο setup σου. Οθόνη (ύψος/απόσταση), ύψος γραφείου, στήριγμα ποδιών, κλπ.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...