Προς το περιεχόμενο

Συμβόλαιο Nova, πως να πάρω unlimited φθηνά;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, έχω συμβόλαιο στη nova με ~13€, με 16gb internet, 600' λεπτά προς όλους και 100 SMS (και 1000' λεπτά για nova & Q), το έχω μερικά χρονάκια από πριν με την wind. Είδα σε μια ομάδα στο φβ ότι παίζει συμβόλαιο με 6.50€ απεριόριστα όλα. 

Με τα χρήματα που δίνω, μπορώ να τα έχω απεριόριστα όλα; Να τους πάρω τηλέφωνο μήπως έχουν καμία προσφορά για εμάς που έχουμε τα παλιά συμβόλαια της τότε wind; Ή θα πρέπει να μπω στην διαδικασία για φορητοτητα μπας και κάνουν καμία προσφορά; 

Έχετε κάνει κάτι αντίστοιχο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, kostas00t είπε

Είδα σε μια ομάδα στο φβ ότι παίζει συμβόλαιο με 6.50€ απεριόριστα όλα. 

Αμα δεν το δεις στο επισημο σαιτ , δεν υπαρχει. Στο σαιτ , το πιο φθηνο ειναι το unlimited + 2gb , στα 13 ευρω/μηνα αν εχεις και σταθερη στην nova. Αλλιως βγαινει στα 15 αν θυμαμαι καλα. Το unlimited all ειναι στα 27 ευρω/μηνα (αν εχεις σταθερη στην nova). Και στην ομαδα στο φβ , λενε οτι παιζει το unlimited all στα 6.5 ευρω / μηνα ? Ποσο πιθανο το βρισκεις να ισχυει ? Στειλε κανα εμαιλ στο support και ρωτα τους...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα 

Υπάρχει η δυνατότητα σε πρόγραμμα nova κινητής  να το κάνεις υποβάθμιση ? Για παράδειγμά αυτήν τη στιγμή έχει γίνει επιλογή all unlimιted με 27€  και σκέφτομαι την πιο φθηνή επιλογή στα 13€... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...