Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Γεια σας. Διέρρηξαν 2 από τις αποθήκες της πολυκατοικίας μας. Δεν το καταλάβαμε για λίγες μέρες γιατί έμοιαζαν κλειστές, αλλά απλά ήταν ξεκλείδωτες. Από εμένα δεν πήραν τίποτα (δεν υπάρχει κάτι που θα έπαιρνα κι εγώ...) Το μόνο κοινό που έχουν οι 2 αποθήκες σε σχέση με τις άλλες είναι ότι όταν οι σιδερόπορτες είναι κλειστές, υπάρχει ένα κενό 5 χιλιοστών ανάμεσα στην πόρτα και στην κάσα. Και στις 2 αποθήκες φαίνεται λυγισμένο προς τα μέσα το σημείο της κάσας που μπαίνει το μπουλόνι (όπως δείχνω στη φωτογραφία με το βέλος). Στην άλλη αποθήκη, δεν καταστράφηκε ούτε ο κύλινδρος ούτε η κλειδαριά, σε μένα καταστράφηκε μόνο η κλειδαριά (δεν ξανακλείδωνε μετά). Ο κύλινδρος δούλευε. Φαντάζομαι ότι κατάφεραν να βάλουν τίποτα εργαλεία στον κύλινδρο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο λύγισαν (με κατσαβίδι;) την κάσα... Αν υποθέσω ότι το λύγισμα αυτό έπαιξε ρόλο, έχει κάποιο νόημα να βιδώσω κάποιο ξεχωριστό αντίκρισμα στην κάσα σαν αυτό το άσχετο που βρήκα σε ένα χρωματοπωλείο, όπως δείχνω στη φωτογραφία, για να γεμίσω το κενό των 5 χιλιοστών ή κακώς ασχολούμαι και να μείνω έτσι; 🤔
andreaspA Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 παει περασε τωρα. Ηρθαν. Αφηνε την ανοιχτη. Δεν θα ξαναερθει κανεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, andreaspA είπε παει περασε τωρα. Ηρθαν. Αφηνε την ανοιχτη. Δεν θα ξαναερθει κανεις. Είχε γίνει ξανά πριν 3 χρόνια, εκείνη τη φορά είχαν σπάσει τους κυλίνδρους όλων των αποθηκών (προεξείχαν αρκετά), γι' αυτό κι έβαλα έναν πιο κοντό. Πάλι δεν είχαν πάρει τίποτα από μένα. Το θέμα είναι ότι πάλι ζημιά μου κάνανε κι ευτυχώς δεν χρειάστηκα κλειδαρά. Έλεγα μήπως αν δεν υπήρχε αυτό το κενό, να την αφήνανε, όπως αφήσανε τις άλλες. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Phobetor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα