Bitbit Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 έστω ότι έχω το rufus για να δημιουργήσω ένα bootable usb με τα win 10. Έχουμε την παρακάτω εικόνα Αυτό το usb θα μπουτάρει σε όλα τα σύγχρονα μηχανήματα. Αν εγώ όμως επιλέξω αντί για GPT (UEFI) ->MBR (BIOS), στην πράξη αλλάζει κάτι; Με αυτή την επιλογή μπορεί να μπουτάρει και σε παλαιότερα μηχανήματα. Εμένα αυτό δε με απασχολεί απλά με το MBR το φορμάρει σε NTFS κι εγώ θέλω στο συγκεκριμένο στικάκι εκτός των windows να βάλω και αρχεια >4GB και σε FAT32 δε γίνεται. Άρα; Είναι ασφαλές να το επιλέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Γιατί όχι GPT και NTFS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Γιατί όχι GPT και NTFS; βασικά δεν έθεσα σωστά την ερώτηση. Θέλω στο usb να βάλω και μεγάλα αρχεία >4GB. Τι είναι το καλύτερο να επιλέξω; GPT και NTFS? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Bitbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Ναι, αυτό. Αν δεν σε νοιάζει να παίζει σε παλιά μηχανήματα, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ναι, αυτό. Αν δεν σε νοιάζει να παίζει σε παλιά μηχανήματα, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. σε παλιά δε με νοιάζει. Οπότε επιλέγω GPT / NTFS? thanks Απορώ όμως γιατί έχουν σαν στανταρ το FAT32 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Bitbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Φαντάζομαι είναι πιο συμβατό με τηλεοράσεις κλπ. τέτοιες συσκευές (κυρίως παλιότερες), αν θες να βλέπουν το στικάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα