Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lordvec είπε

Αυτά που βλέπεις ότι ζητάν στις αγγελίες δε σημαίνει ότι είναι αυτά που παίρνουν τελικά. Έχεις 43 τμ, που σημαίνει μάλλον θα το νοικιάσει κάποιος μόνος του, που σημαίνει ένας μισθός, και για να ψάχνει Κυψέλη μάλλον δεν είναι μεγαλοστέλεχος σε πολυεθνική. Μπορείς να ανεβάσεις το νοίκι σίγουρα, αλλά μη πάει το μυαλό σου σε 500άρες. Αν ο νοικάρης σου είναι σοβαρός και συνεπής, κράτα τον. Το τραίνο του airbnb πάει, έφυγε, βρες την επόμενη αρπαχτή να χωθείς. Και αν τη βρεις πες μου και εμένα!

Τώρα όσον αφορά την Κυψέλη, δεν τη λες τουριστική, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν 10 χρόνια. Κοντά στην πλατεία, που εκμεταλλεύομαι ένα διαμέρισμα, υποψήφιοι ενοικιαστές πριν 10 χρόνια ήταν από τους τελευταίους, οι πιο τελευταίοι! Τουλάχιστον τώρα μπορεί να μην μένει κάποιος πρέσβης μέσα, (ούτε καν πρόξενος ρε αδερφέ), αλλά είναι σοβαροί άνθρωποι. Και γενικά αρκετοί από αυτός που ήρθαν να το δουν ως υποψήφιοι ενοικιαστές δείχναν οκ. Και στο δρόμο, βλέπει κανείς αρκετά ωραίο κόσμο να κυκλοφορεί, καμία σχέση μέ το 2015 π.χ.

Η περιοχή είναι κοντά στο κέντρο δεν είναι πλάκα απλά επειδή ακούγονται πολλά ήθελα να μάθω αν αξίζει να γίνει Airbnb η να το διατηρήσω με ενοίκιο που ουτος η άλλως έχει πολύ μεγάλη ζήτηση ο κόσμος επειδή είμαι της περιοχής έχει αλλάξει όντος κάποτε ήταν για κλάματα και το ενοίκιο ίσως να μην το έπαιρνες και ποτέ 

12 ώρες πριν, txcellas είπε

Είχα γράψει απάντηση για την Κυψέλη που ρώτησες αλλα ήταν  πολύ καυστική και ενδεχομένως ρατσιστική και σκέφτηκα ότι είναι  κρίμα να φάω μπαν μετά από τόσα..

12 ώρες πριν, txcellas είπε

Είχα γράψει απάντηση για την Κυψέλη που ρώτησες αλλα ήταν  πολύ καυστική και ενδεχομένως ρατσιστική και σκέφτηκα ότι είναι  κρίμα να φάω μπαν μετά από τόσα..

Δεν θεωρώ ότι είναι Μαρούσι αλλά για κάποιο λόγο οι τίμες είναι πλέον εκεί και στα ενοίκια και στις τιμές αγοράς ούτε εμένα μ αρέσει ιδιαίτερα αλλά το σπιτι είναι έσοδο για μένα και όσο αφορά τον τουρισμό όντος η περιοχη έχει αρχίσει να γίνεται τουριστική δεν το είπα για να υπερβάλω όσοι μένουν γνωρίζουν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...