imr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Χρεώνουν το ντελιβερυ απλά γιατί μπορούν.. Γενικά δεν τα έχω σε εκτίμηση, χίλιες φορές goodys η σουβλάκι.
lector Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μακ ετρωγα συχνα-πυκνα πριν αρκετα χρονια, και θυμαμαι οτι μου φαινονταν ΟΚ. Απο τοτε δεν ξαναφαγα ποτε, μαλλον κυριως επειδη δεν ετυχε να βρεθει καποιο στο διαβα μου. Πριν λιγο καιρο ομως ετυχε να βρεθω πεινασμενος κοντα σε μακ και πηρα κανα δυο μπεργκερ, και ηταν πραγματικα απογοητευση, λες και τρωω πλαστικο, μικρο στεγνο και αγευστο. Χειροτερα και απο τα burger του λιντλ, για οποιον εχει δοκιμασει. Οποτε ειναι οχι απο μενα πλεον.
Ducatista Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Kfc μόνο!!!! παρακαλώ έναν διαχειριστή να τους μπανάρει ολους!!! 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, imr είπε Χρεώνουν το ντελιβερυ απλά γιατί μπορούν.. Γενικά δεν τα έχω σε εκτίμηση, χίλιες φορές goodys η σουβλάκι. δεν εχυν δικο τους ντελιβερυ για αυτο η χρεωση
imr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε δεν εχυν δικο τους ντελιβερυ για αυτο η χρεωση Τα περισοτερα φαστφουνταδικα με efood δουλευουν, δεν εχουν χρεωση ομως
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, imr είπε Τα περισοτερα φαστφουνταδικα με efood δουλευουν, δεν εχουν χρεωση ομως εξαρταταικαι τα kfc εχουν και τα juicy grill και τα simply
Προτεινόμενες αναρτήσεις