ifollowrivers Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 59 λεπτά πριν, lyda94 είπε Αγαπώ mac! Ορκίζομαι στα mac! Παίρνω: chicken burger, cheese (χωρις πικλες, δεν τις μπορω καθολου!), mcflurry oreo και άφθονη sour cream! Όποιος μου βρει την sour των μακ σε μεγάλη συσκευασία, θα τον κάνω ήρωα! Τελευταία παίρνουμε συχνά και τα chicken mcbites, που ειναι πολυ καλυτερα απο τα nuggets τους, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Α! και είχαν βγάλει μια περίοδο τα cheese & bacon bites, που ηταν απίστευτα, αλλά ήταν limited και δεν τα συνέχισαν δυστυχώς μετά. Αυτά! +1 από μένα για τη sour cream. Οποίος τη βρει σε μεγάλη συσκευασία θα του κάνω άγαλμα (που λέει ο λόγος). Sour cream + big mac sauce από μακ και pickle sauce από goodys = holy grails sauces από fast food. 2
james01gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 9:32 ΜΜ, sdikr είπε Και απορείς μετά γιατί η γάτα δεν παίζει !! 😋 Οι πατάτες και των δύο είναι μέσα στο αλάτι, στα Mac βάζουν και εξτρά άμυλο για να είναι πιο τραγανές, ΣΥΝ έξτρα αυτό https://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1275505/mystiko-poy-kanei-tis-patates-ton-mcdonalds-toso-apisteytes-pics
sdikr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, james01gr είπε ΣΥΝ έξτρα αυτό https://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1275505/mystiko-poy-kanei-tis-patates-ton-mcdonalds-toso-apisteytes-pics Το έχουνε κόψει αυτό έδω και πολύ καιρό https://www.eatthis.com/mcdonalds-french-fries-taste-different/ Το θυμάμαι γιατί πρόσφατα το είχα δεί στο weird history food Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από sdikr
Dante80 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παραδοσιακά τίμιο σε γεύση (αλλά όχι πλέον σε τιμή) το Big Mac, εν μέρει λόγω της sauce του. Αγάπη απεριόριστη για την sour cream. Τα υπόλοιπα meh. Από τα φαστ-φουντάδικα μόνο το bacon mushroom melt με είχε ξετρελάνει μικρό. Αλλά φευ.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Dante80
haris_216 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Επειδή αρκετές φορές περνάω μπροστά από ένα mcDonald's βλέπω συνεχώς αρκετά παιδιά με μηχανάκια του efood να περιμένουν. Σκέφτηκα ότι προφανώς θα πέφτει αρκετή δουλειά. Όταν όμως κάποια στιγμή δοκίμασα το app είδα ότι χρέωσε 3,5€ για την υπηρεσία delivery (καμία σχέση με tip). Δηλαδή όντως τόσο πολύ κόσμος είναι οκ με τη χρέωση και παραγγέλνει; Τελικά εγώ είμαι περίεργος ή είναι λίγο too much το ποσό;
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, $Gkuts είπε Τα κρυφά έξτρα χαρακτηριστικά των Μακ. Lipton τσάι στα μενού Burger με ψάρι Milkshakes Πρωινό (για του μύστες) 6, 9 η 20. Hate them or love them! Mc Veggie που έγινε πριν από 30 χρόνια Mc Σαρακοστή (φοβερό μάρκετινγκ) Νέες τεχνολογίες - Order from the app - Αυτόματα ταμεία - Drive Thru (80ήλα) Μοναδικά (όχι μεν πάντα καλά) limited editions. Mc Rib (drooling) - Greek Mac (και κάτι άλλα ανατολίτικα) Mc Royal ... Για τσάι πήγαινα με έναν φίλο πριν χρόνια εκεί. Στο πρωινό τι έχουν; Δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Επειδή αρκετές φορές περνάω μπροστά από ένα mcDonald's βλέπω συνεχώς αρκετά παιδιά με μηχανάκια του efood να περιμένουν. Σκέφτηκα ότι προφανώς θα πέφτει αρκετή δουλειά. Όταν όμως κάποια στιγμή δοκίμασα το app είδα ότι χρέωσε 3,5€ για την υπηρεσία delivery (καμία σχέση με tip). Δηλαδή όντως τόσο πολύ κόσμος είναι οκ με τη χρέωση και παραγγέλνει; Τελικά εγώ είμαι περίεργος ή είναι λίγο too much το ποσό; εξαρταται η χρεωση απο το ποσο μακρια ειναι το μαγαζι, εγω παντως επαιρνα παλιοτερα αρκετα μου αρεσαν το double cheese και το big tasty αλλα πλεον δεν αξιζουν εχουν ακριβηνει πολυ απο 2 ευρω εχουν παει 2.7
haris_216 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 37 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε εξαρταται η χρεωση απο το ποσο μακρια ειναι το μαγαζι, εγω παντως επαιρνα παλιοτερα αρκετα μου αρεσαν το double cheese και το big tasty αλλα πλεον δεν αξιζουν εχουν ακριβηνει πολυ απο 2 ευρω εχουν παει 2.7 Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά για μία απόσταση 1,2χλμ (google maps) για παράδοση εντός του ίδιου δήμου βρίσκω μάλλον υπερβολικό το ποσό.
sdikr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά για μία απόσταση 1,2χλμ (google maps) για παράδοση εντός του ίδιου δήμου βρίσκω μάλλον υπερβολικό το ποσό. Μπορείς πάντα να κάνεις δικιά σου υπηρεσία που να το χρεώνει λιγότερο Δεν είναι μόνο τα χλμ, πχ σε ένα ταξί θα πληρώσεις και σημαία, θα πληρώσεις και επιστροφή αν είναι μεγάλη απόσταση, δεν μπορείς να το συγκρίνει με χρέωση ΜΜΜ γιατί εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα. Προσωπικά για 1.2χλμ θα πήγαινα να το παραλάβω μόνος μου, θα έχανα σίγουρα 30 λεπτά χρόνου
haris_216 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, sdikr είπε Μπορείς πάντα να κάνεις δικιά σου υπηρεσία που να το χρεώνει λιγότερο Δεν είναι μόνο τα χλμ, πχ σε ένα ταξί θα πληρώσεις και σημαία, θα πληρώσεις και επιστροφή αν είναι μεγάλη απόσταση, δεν μπορείς να το συγκρίνει με χρέωση ΜΜΜ γιατί εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα. Προσωπικά για 1.2χλμ θα πήγαινα να το παραλάβω μόνος μου, θα έχανα σίγουρα 30 λεπτά χρόνου Δε νομίζω ότι το σύγκρινα με ΜΜΜ ή κάτι άλλο σχετικό. Και ο λόγος που ανέφερα την απόσταση ήταν αφενός για να απαντήσω στον φίλο παραπάνω που είπε ότι μπορεί να σχετίζεται με την απόσταση και για να δείξω βέβαια ότι δεν χρειάστηκε να ξενιτευτεί κάποιος για να κάνει παράδοση. Σπάνια χρησιμοποιώ delivery και προτιμώ να κάνω παραλαβή μόνος του από το όποιο κατάστημα, κυρίως για λόγους "ξεκουνήματος" δικού μου. Με δεδομένο δε ότι τα McDonalds δεν είναι μέσα στις συνήθεις επιλογές μου απλά με ξένισε η χρέωση, κυρίως συγκρινόμενη με (αν όχι όλες) τουλάχιστον τις περισσότερες παρόμοιες υπηρεσίες delivery που έχουν τα λοιπά φαγάδικα. Εντός και εκτός efood
Dante80 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά για μία απόσταση 1,2χλμ (google maps) για παράδοση εντός του ίδιου δήμου βρίσκω μάλλον υπερβολικό το ποσό. Το κόστος εξαρτάται από την απόσταση. Σε μένα είναι 1.5€ μέσω delivery by efood. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Dante80 1 1
haris_216 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, sdikr είπε Μπορείς πάντα να κάνεις δικιά σου υπηρεσία που να το χρεώνει λιγότερο Αυτό ας μην το σχολιάσω σαν επιχείρημα, καθώς δεν είναι τέτοιο
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά για μία απόσταση 1,2χλμ (google maps) για παράδοση εντός του ίδιου δήμου βρίσκω μάλλον υπερβολικό το ποσό. εχω μακ στο χιλιομετρο στον κηφισσο και εχει χρεωση 50 λεπτα
haris_216 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε εχω μακ στο χιλιομετρο στον κηφισσο και εχει χρεωση 50 λεπτα Τί να σου πω; Εγώ όπως ανέφερα 1,2χλμ. Και μάλιστα έβαλα στο google maps τη διαδρομή με όχημα και άρα όλους τους κύκλους και του μονόδρομους και όχι την πιο σύντομη
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Τί να σου πω; Εγώ όπως ανέφερα 1,2χλμ. Και μάλιστα έβαλα στο google maps τη διαδρομή με όχημα και άρα όλους τους κύκλους και του μονόδρομους και όχι την πιο σύντομη μπορει να παιζει ρολο και το καταστημα και αν εχει πολυ φορτο εργασιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις