Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που να αξίζει από τα Μακ; Έχω ένα κοντά και βλέπω να γίνεται χαμός κάθε φορά, αλλά ο,τι έχω δοκιμάσει δεν αξίζει. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ε μαλλον δεν εισαι φαν του ειδους. λογικα δεν θσαρεσει και ποτέ.

εμενα μαρεσει το Big Mac, το Quarter Pounder, τα Nuggets και το Mac Chicken. εθισμενος χρονων 34.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntreasSverkos είπε

εμενα μαρεσει το Big Mac, το Quarter Pounder, τα Nuggets και το Mac Chicken. εθισμενος χρονων 34.

Τι διαφορά έχει το quarter pounder από το απλό; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν ήμουν Γερμανία,μου άρεσε πολύ το McRib

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο που σιγουρα δεν αξιζει ειναι τα mc nuggets

παρε mc chicken 

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.

Το μόνο που μου αρεσε παλιά ήταν το milkshake, άλλες φορές πήγαινα με φίλο μου και πίναμε τσάι. Ο μόνος λόγος που πηγαίναμε στο μέρος ήταν διότι ήταν καθαρός από μυρωδιές ο χώρος που είχαν τα τραπεζάκια, σε άλλα μαγαζιά εσωτερικά είχε οσμες από τα μαγειρεία, τα τσιγάρα κοκ. Από φαγητά δεν υπάρχει κάτι που μου αρέσε σε σχεση με τα goodys, μόνο οι πατάτες τους που ήταν ίδιες. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Το μόνο που μου αρεσε παλιά ήταν το milkshake, άλλες φορές πήγαινα με φίλο μου και πίναμε τσάι. Ο μόνος λόγος που πηγαίναμε στο μέρος ήταν διότι ήταν καθαρός από μυρωδιές ο χώρος που είχαν τα τραπεζάκια, σε άλλα μαγαζιά εσωτερικά είχε οσμες από τα μαγειρεία, τα τσιγάρα κοκ. Από φαγητά δεν υπάρχει κάτι που μου αρέσε σε σχεση με τα goodys, μόνο οι πατάτες τους που ήταν ίδιες. 

Τα goodys δεν συγκρίνονται με τα Μακ. Οι πατάτες των Μακ είναι ποτισμένες στο αλάτι, νομίζω αυτό τις νοστιμίζει μόνο. 

Έχει όντως ωραίο χώρο, πάντα καθαρό. Το μόνο που αξίζει από ότι βλέπω. Κρίμα που δεν έχει και ωραίο φαγητό. Μου αρέσει επίσης που μπορείς να τακτοποιήσεις τον δίσκο και να πετάξεις τα υπολείμματα μόνος σου, χωρίς να ταλαιπωρείς τους εργαζόμενους περαιτέρω. Δεν το είχα δει αυτό στα Goodys. 

59 λεπτά πριν, Titos301 είπε

αυτο που σιγουρα δεν αξιζει ειναι τα mc nuggets

παρε mc chicken 

Είχα πάρει μια φορά nuggets, τελικά έβγαλα την κρούστα και τα έδωσα στην γάτα . Θα υπέθετα πως το mc chicken θα έχει την ίδια γεύση, απλά σε πιο μεγάλο κομμάτι. 

3 ώρες πριν, AntreasSverkos είπε

σου άρεσαν από την αρχή που δοκίμασες ή τα συνηθισες; Πόσο συχνά τρως Μακ; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Είχα πάρει μια φορά nuggets, τελικά έβγαλα την κρούστα και τα έδωσα στην γάτα . Θα υπέθετα πως το mc chicken θα έχει την ίδια γεύση, απλά σε πιο μεγάλο κομμάτι. 

Και απορείς μετά γιατί η γάτα δεν παίζει !!  😋

Οι πατάτες και των δύο είναι μέσα στο αλάτι, στα Mac βάζουν και εξτρά άμυλο για να είναι πιο τραγανές,

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Θα υπέθετα πως το mc chicken θα έχει την ίδια γεύση, απλά σε πιο μεγάλο κομμάτι. 

απαισια τα ναγκετς οντως

οχι το μακ τσικεν δεν ειχε καμια σχεση στη γευση με τις κοτομπουκιες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το McChicken όντως δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τα nuggets. Επίσης για να μη μπερδευτείτε άλλο το McChicken κι άλλο το chickenburger.

Επεξ/σία από ifollowrivers
  • Like 1
Δημοσ.

Τα κρυφά έξτρα χαρακτηριστικά των Μακ.

1. Lipton τσάι στα μενού
  2. Burger με ψάρι
  3. Milkshakes
  4. Πρωινό (για του μύστες)
  5. 6, 9 η 20. Hate them or love them!
  6. Mc Veggie που έγινε πριν από 30 χρόνια Mc Σαρακοστή (φοβερό μάρκετινγκ)
  7. Νέες τεχνολογίες - Order from the app - Αυτόματα ταμεία - Drive Thru (80ήλα)
  8. Μοναδικά (όχι μεν πάντα καλά) limited editions. Mc Rib (drooling) - Greek Mac (και κάτι άλλα ανατολίτικα) 
  9. Mc Royal ... 
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπώ mac! Ορκίζομαι στα mac! Παίρνω: chicken burger, cheese (χωρις πικλες, δεν τις μπορω καθολου!), mcflurry oreo και άφθονη sour cream! Όποιος μου βρει την sour των μακ σε μεγάλη συσκευασία, θα τον κάνω ήρωα! Τελευταία παίρνουμε συχνά και τα chicken mcbites, που ειναι πολυ καλυτερα απο τα nuggets τους, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Α! και είχαν βγάλει μια περίοδο τα cheese & bacon bites, που ηταν απίστευτα, αλλά ήταν limited και δεν τα συνέχισαν δυστυχώς μετά. Αυτά!

Επεξ/σία από lyda94
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...