alan2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 και αν θελω να προσθέσω νέα συσκευη? θα βάλω κανονικά κωδικό απο τη νέα συσκευή?
filip123go Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Εχει καταφέρει κανένας να το βάλει σε samsung κινητό; Στο galaxy S21 εκεί που πάω να σκανάρω το QR code κολλάει το κινητό, δεν βγάζει την επιλογή "use pass key" ...
Diavolos666 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, rus είπε "αποδειχτηκε" μόνο για τους αρνητες, οχι για τον υπολοιπο νορμαλ κοσμο που ακουει τις αρχες και τους γιατρους Στην Αμερική ήδη ζητούν συγνώμη οι "ειδικοί" ακόμα και ο ίδιος ο Fauci, για τα μέτρα που πήραν που ήταν κόντρα στην λογική και είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Εσείς που βλέπετε Ευαγγελάτο για ειδήσεις μπορείτε να συμφωνείτε. Κανένας δεν αρνείται την ύπαρξη του ιού, κάποιο είναι αρνητές της λογικής όμως και ακούν με θρησκευτική ευλάβεια κάτι άτομα σαν τον Bill Gates και την Pfizer που έχει φάει πόσες μηνύσεις. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Diavolos666 1
cp5120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Στο κινητό μου δεν έχω Google (degoogled). Όταν (σπάνια) θέλω να μπω στο λογαριασμό μου, χρησιμοποιώ το Google Authendicator χωρίς WIFI σε ένα κινητό χωρίς SIM. Ή συνδέομαι στο WIFI και βλέπω τα email χωρίς άλλη διαδικασία. Με τα passkeys ουσιαστικά θα πρέπει να "δεσμεύσω" το άλλο κινητό με την Google και να έχω πάντα ανοιχτό το WIFI (DATA δεν υπάρχουν, δεν έχει SIM) για να συνδεθώ. H Google θέλει να ξέρει οτιδήποτε κάνει κάθε χρήστης στη συσκευή του, θέλει τα δεδομένα γιατί αυτό είναι το επιχειρησιακό μοντέλο της. Η Apple και η Microsoft έχουν και άλλα προϊόντα που πουλάνε. Η Google έχει μόνο τις διαφημίσεις. Κάποια στιγμή για να βλέπεις βίντεο στο YT ή να κάνεις αναζήτηση με τη Google θα γίνει απαραίτητο να συνδέεσαι με το λογαριασμό σου. Και τα passkeys (IMO) είναι ακόμη ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση... 1 1
Hope39 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, cp5120 είπε Στο κινητό μου δεν έχω Google (degoogled). Όταν (σπάνια) θέλω να μπω στο λογαριασμό μου, χρησιμοποιώ το Google Authendicator χωρίς WIFI σε ένα κινητό χωρίς SIM. Ή συνδέομαι στο WIFI και βλέπω τα email χωρίς άλλη διαδικασία. Με τα passkeys ουσιαστικά θα πρέπει να "δεσμεύσω" το άλλο κινητό με την Google και να έχω πάντα ανοιχτό το WIFI (DATA δεν υπάρχουν, δεν έχει SIM) για να συνδεθώ. H Google θέλει να ξέρει οτιδήποτε κάνει κάθε χρήστης στη συσκευή του, θέλει τα δεδομένα γιατί αυτό είναι το επιχειρησιακό μοντέλο της. Η Apple και η Microsoft έχουν και άλλα προϊόντα που πουλάνε. Η Google έχει μόνο τις διαφημίσεις. Κάποια στιγμή για να βλέπεις βίντεο στο YT ή να κάνεις αναζήτηση με τη Google θα γίνει απαραίτητο να συνδέεσαι με το λογαριασμό σου. Και τα passkeys (IMO) είναι ακόμη ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση... Ναι, όχι, ίσα ίσα, τα passkeys επιτρέπουν την ασφαλέστερη σύνδεση με κάποια υπηρεσία χωρίς να εξαρτάσαι από τρίτο πάροχο ταυτοποίησης, όπως sign in with Apple, Google, Facebook, κτλ.
manolis940 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Τι διαφορά θα έχει με αυτό που κάνει το yahoo τόσο καιρό πέραν της χρήσης βιομετρικών δεδομένων; Μου κινεί την περιέργεια γιατί δεν το έχουν ιοθετήσει όλοι. Βέβαια εδώ παίζει και το θέμα της ασφάλειας της android συσκευής σου. Κάποιοι απενεργοποιούν τους κωδικούς ή βάζουν προφανείς κωδικούς και μοτίβα. 13 ώρες πριν, magictoboggan είπε Έλα ντε τι θα μπορούσε να τα κάνει. Όταν βλέπεις Vice κόβε λάσπη! 4 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Στην Αμερική ήδη ζητούν συγνώμη οι "ειδικοί" ακόμα και ο ίδιος ο Fauci, για τα μέτρα που πήραν που ήταν κόντρα στην λογική και είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Εσείς που βλέπετε Ευαγγελάτο για ειδήσεις μπορείτε να συμφωνείτε. Κανένας δεν αρνείται την ύπαρξη του ιού, κάποιο είναι αρνητές της λογικής όμως και ακούν με θρησκευτική ευλάβεια κάτι άτομα σαν τον Bill Gates και την Pfizer που έχει φάει πόσες μηνύσεις. Υγεονομικά πρωτόκολα και μέτρα βάση λογικής δεν πήρε ποτέ κανένας. Βάση επιστήμης ή προσωπικών συμφερόντων μπορεί. Αν ήταν τόσο λογική η Ιατρική και κάθε επιστήμη δεν θα χρειαζόταν αμέτριτες ώρες διαβάσματος για την κατανόηση τους.
rus Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, polaki είπε To chatGPT και το κάθε ΑΙ εργαλείο. Ορισμένοι ή κάνετε ότι δεν καταλάβετε πλέον ή όντως δεν έχετε καμία γνώση των εργαλείων αυτών και το τί θα μπορούν να κάνουν σε κάποια χρόνια. Ε ενημερωσε μας να μαθουμε. Αλλα γιατι ανησυχεις απο τωρα για κατι που υποτιθεται οτι θα γινει σε καποια χρονια? 10 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Στην Αμερική ήδη ζητούν συγνώμη οι "ειδικοί" ακόμα και ο ίδιος ο Fauci, για τα μέτρα που πήραν που ήταν κόντρα στην λογική και είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Εσείς που βλέπετε Ευαγγελάτο για ειδήσεις μπορείτε να συμφωνείτε. Κανένας δεν αρνείται την ύπαρξη του ιού, κάποιο είναι αρνητές της λογικής όμως και ακούν με θρησκευτική ευλάβεια κάτι άτομα σαν τον Bill Gates και την Pfizer που έχει φάει πόσες μηνύσεις. Αν ειχαν ακουσει εγκαιρως τον Γκεητς οταν ειχε προειδοποιησει πριν απο χρονια, θα ειχε αλλη πορεια η πανδημια. Γιατι αναφέρεις μονο τον Ευαγγελατο, ενω απεχθανεσαι σχεδον ολους τους δημοσιογραφους της κρατικης και της ελευθερης τηλεορασης? Αφου ολοι τα ιδια ελεγαν. Εσυ προφανως παρακολουθουσες αποκλειστικα Καψαμπελη. Τωρα, κατοπιν εορτης ειναι ευκολο αυτοι που πηραν καποια μετρα να κανουν αυτοκριτικη και να διαπιστωνουν ποια ηταν περιττα και τι αποτελεσματα εφεραν. Παντως εσυ ηθελες καθολου μετρα και καθολου εμβολια, σωστα? Την υπαρξη του ιου και της πανδημιας δεν δεχονται μεχρι σημερα οι αρνητες, γιαυτο εξαλλου και λεγονται ετσι. Θεωρουν οτι υπηρξε μονο μια συνωμοσια Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από rus 1
polaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, rus είπε Ε ενημερωσε μας να μαθουμε. Αλλα γιατι ανησυχεις απο τωρα για κατι που υποτιθεται οτι θα γινει σε καποια χρονια? Τί να σε ενημερώσω? Εσύ και εγώ ακούμε για 4-5 διαφορετικά συστήματα ΑΙ που υπάρχουν, της MS, της Google, ο Musk τρέχει να προλάβει να φτιάξει το δικό του προσπαθώντας να καθυστερήσει την εξέλιξη των άλλων κλπ. Γνωρίζεις τις εταιρείες πίσω από αυτά κατά πόσον εξασφαλίζουν ότι δεν θα διαρρεύσει το οτιδήποτε? Το χέρι σου (ή το μάτι σου, μιας και μιλάμε για βιομετρικά δεδομένα) το βάζεις στη φωτιά ότι ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να ταϊστούν σε έναν αλγόρυθμο μιας ΑΙ μηχανής για να κάνει "ΚΑΤΙ", που αυτό το κάτι ακόμα δεν το γνωρίζουμε σίγουρα ούτε εμείς, αλλά ούτε καν οι δημιουργοί του? Δεν θα πάω σε σενάρια Terminator 2 με ρομπότ και Σάρα Κόνορ, αλλά εσύ βάζεις το μάτι σου στη φωτιά ότι *ΠΟΤΕ* (ούτε σε 15 χρόνια) δεν θα μπορεί ένα ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟ εργαλείο να χρησιμοποιεί όλα τα δεδομένα σου/μου/του και να κάνει το οτιδήποτε? Τα προσωπικά δεδομένα μέχρι στιγμής τα θεωρούσαμε "'έλα μωρέ εντάξει", αλλά εδώ μιλάμε για προσωπικά δεδομένα + βιομετρικά δεδομένα + μηχανές που δεν έχουμε ακόμα ούτε την κατανόηση να γνωρίζουμε σε τί όριο εκπαίδευσης (και ΑΥΤΟ-εκπαίδευσης) θα φτάσουν. Αν όλα αυτά εσένα δεν σε κάνουν έστω να σκεφτείς, οκ. Προφανώς θα είσαι από αυτούς που γελάνε με την ΑΙ φωτογραφία του Πάπα να φοράει το Balenciaga μπουφάν. Ή την ΑΙ generated selfie της Κλεοπάτρας. Τουλάχιστον το ΑΙ χρησιμοποίησε πραγματικά δεδομένα και την έκανε λευκή, εν αντιθέσει με τους Netflixαίους που την κάνανε μαύρη. Κάτι είναι και αυτό... 21 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Στην Αμερική ήδη ζητούν συγνώμη οι "ειδικοί" ακόμα και ο ίδιος ο Fauci, για τα μέτρα που πήραν που ήταν κόντρα στην λογική και είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Εσείς που βλέπετε Ευαγγελάτο για ειδήσεις μπορείτε να συμφωνείτε. Κανένας δεν αρνείται την ύπαρξη του ιού, κάποιο είναι αρνητές της λογικής όμως και ακούν με θρησκευτική ευλάβεια κάτι άτομα σαν τον Bill Gates και την Pfizer που έχει φάει πόσες μηνύσεις. Παραδόξως, αν όντως είχαν ακούσει τον Bill Gates καιρό πριν βγει ο covid, θα είχαν όλες οι χώρες πολύ καλύτερη προετοιμασία. Όπως και να έχει, όταν κάτι γίνεται σε τέτοιο βαθμό ΠΡΩΤΗ φορά, κανείς δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει, και βαράνε τουφεκιές στον αέρα και ότι γίνει. Τα μέτρα λοιπόν, είναι μια προσπάθεια να μπουν κανόνες στο ΧΑΟΣ, ώστε (τουλάχιστον η πλειοψηφία) να νιώσει ασφαλής. Το αν ήταν extreme και παράλογο το να μην πηγαίνουμε απ΄το χωριό στην πόλη, το κρίνουμε εκ των υστέρων. Και το κρίνουν συνήθως αυτοί που δεν έπαθαν τίποτα, είτε επειδή έτυχε, είτε επειδή είχαν πιο δυνατό οργανισμό. Σαν "λογική", για μένα ήταν αχρείαστο. Σαν λογική το να κλείσουν τα θέατρα ήταν για κάποιον άλλο αχρείαστο. Στο να κλείσουν οι εκκλησίες ήταν για τη μάνα μου αχρείαστο και υπερβολικό, μιας και μόνο εκεί συναντιέται με τις άλλες σουσουράδες, όμως ήταν η ίδια που μου είπε εμένα να μην πάω στο θέατρο "επειδή ποτέ δεν ξέρεις", πριν τελικά τα κλείσουν. Το πόσο "αχρείαστο" είναι (ως συμπέρασμα), συνήθως "μολύνεται" και από το πόσο επηρεάζει κάποιον. Οπότε όλα είναι υποκειμενικά. Πάντως δεν έχει νόημα να μπλέκουμε covid κλπ στη συγκεκριμένη συζήτηση. Πάει αυτό, τελείωσε.
EnergosPolitis Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Εδω αν μπεις από δύο διαφορετικές συσκευές που έχεις συγχρονίσει δεν καταλαβαίνει ότι είσαι εσύ.. μας κοροϊδεύει μωρε;;
1nsom-n1k Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 7:13 ΜΜ, rus είπε ποιος μπορει να ενδιαφερθει για τα βιομετρικα σου δεδομενα? να τα κανει τι? Ένα μόνο τυχαίο παράδειγμα (από τα χιλιάδες φαντάζομαι) η Αμερικανική στρατιωτική βιομηχανία όπου με βάση τους καρδιακούς παλμούς που εσείς οι χρήστες δώσατε με τα έξυπνα ρολόγια έχει φτιάξει μια συσκευή όπου ανιχνεύει από 100 μέτρα μακριά αν πρόκειται να κάνετε κάτι κακό, μια τρομοκρατική ενέργεια για παράδειγμα, έτσι καθεαυτό, το είχα ακούσει στην τηλεόραση πριν χρόνια, δεν θυμάμαι κανάλι κι εκπομπή. 1
rus Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 46 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Ένα μόνο τυχαίο παράδειγμα (από τα χιλιάδες φαντάζομαι) η Αμερικανική στρατιωτική βιομηχανία όπου με βάση τους καρδιακούς παλμούς που εσείς οι χρήστες δώσατε με τα έξυπνα ρολόγια έχει φτιάξει μια συσκευή όπου ανιχνεύει από 100 μέτρα μακριά αν πρόκειται να κάνετε κάτι κακό, μια τρομοκρατική ενέργεια για παράδειγμα, έτσι καθεαυτό, το είχα ακούσει στην τηλεόραση πριν χρόνια, δεν θυμάμαι κανάλι κι εκπομπή. Και αυτο το λες σαν αρνητικο?? 14 ώρες πριν, polaki είπε Τί να σε ενημερώσω? Εσύ και εγώ ακούμε για 4-5 διαφορετικά συστήματα ΑΙ που υπάρχουν, της MS, της Google, ο Musk τρέχει να προλάβει να φτιάξει το δικό του προσπαθώντας να καθυστερήσει την εξέλιξη των άλλων κλπ. Γνωρίζεις τις εταιρείες πίσω από αυτά κατά πόσον εξασφαλίζουν ότι δεν θα διαρρεύσει το οτιδήποτε? Το χέρι σου (ή το μάτι σου, μιας και μιλάμε για βιομετρικά δεδομένα) το βάζεις στη φωτιά ότι ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να ταϊστούν σε έναν αλγόρυθμο μιας ΑΙ μηχανής για να κάνει "ΚΑΤΙ", που αυτό το κάτι ακόμα δεν το γνωρίζουμε σίγουρα ούτε εμείς, αλλά ούτε καν οι δημιουργοί του? Δεν θα πάω σε σενάρια Terminator 2 με ρομπότ και Σάρα Κόνορ, αλλά εσύ βάζεις το μάτι σου στη φωτιά ότι *ΠΟΤΕ* (ούτε σε 15 χρόνια) δεν θα μπορεί ένα ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟ εργαλείο να χρησιμοποιεί όλα τα δεδομένα σου/μου/του και να κάνει το οτιδήποτε? Τα προσωπικά δεδομένα μέχρι στιγμής τα θεωρούσαμε "'έλα μωρέ εντάξει", αλλά εδώ μιλάμε για προσωπικά δεδομένα + βιομετρικά δεδομένα + μηχανές που δεν έχουμε ακόμα ούτε την κατανόηση να γνωρίζουμε σε τί όριο εκπαίδευσης (και ΑΥΤΟ-εκπαίδευσης) θα φτάσουν. Αν όλα αυτά εσένα δεν σε κάνουν έστω να σκεφτείς, οκ. Προφανώς θα είσαι από αυτούς που γελάνε με την ΑΙ φωτογραφία του Πάπα να φοράει το Balenciaga μπουφάν. Ή την ΑΙ generated selfie της Κλεοπάτρας. Τουλάχιστον το ΑΙ χρησιμοποίησε πραγματικά δεδομένα και την έκανε λευκή, εν αντιθέσει με τους Netflixαίους που την κάνανε μαύρη. Κάτι είναι και αυτό... δε βγαζουν νοημα αυτα που εγραψες. 1
1nsom-n1k Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, rus είπε Και αυτο το λες σαν αρνητικο?? Έδωσες ποτέ την συγκατάθεσή σου στο να δώσει η Google τους καρδιακούς σου παλμούς για τις έρευνες της στρατιωτικής βιομηχανίας;;; Απλά δεν σε ρώτησαν ποτέ ! Υπάρχει κανείς που να μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι αντί για αμυντική συσκευή δεν θα χρησιμοποιηθούν και για κάποια επιθετική συσκευή; Όχι. Και για ποια "τρομοκρατική ενέργεια"; Γιατί αν ακόμη μετά από τόσα χρόνια πιστεύεις ότι οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν από αεροπλάνο, δεν νομίζω πως έχει νόημα μια περαιτέρω συζήτηση. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από 1nsom-n1k 1
polaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, rus είπε δε βγαζουν νοημα αυτα που εγραψες. Δεν πειράζει, βγάζουν για εμένα και μου αρκεί, δεν έχω σκοπό να πείσω κάποιον για κάτι. 1
rus Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 21 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Έδωσες ποτέ την συγκατάθεσή σου στο να δώσει η Google τους καρδιακούς σου παλμούς για τις έρευνες της στρατιωτικής βιομηχανίας;;; Απλά δεν σε ρώτησαν ποτέ ! Υπάρχει κανείς που να μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι αντί για αμυντική συσκευή δεν θα χρησιμοποιηθούν και για κάποια επιθετική συσκευή; Όχι. Και για ποια "τρομοκρατική ενέργεια"; Γιατί αν ακόμη μετά από τόσα χρόνια πιστεύεις ότι οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν από αεροπλάνο, δεν νομίζω πως έχει νόημα μια περαιτέρω συζήτηση. Μην αυτοκολακευεσαι, δε περιμενουν τους δικους σου παλμους για να σχεδιασουν τα οπλα τους, μια σταγονα στον ωκεανο εισαι. Απο κει και περα ειναι θετικο να συνεισφερουμε στο πολεμο κατα της τρομοκρατιας. Τρομοκρατια δε σημαινει μονο... διδυμοι πυργοι. Ουτε θα μενουμε ξεβρακωτοι απεναντι στους κακοποιους επειδη "μια αμυντικη συσκευη μπορει να χρησιμοποιηθει ως επιθετικη". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα