goapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Γενικά τα parallels δουλεύουν αρκετά απροβλημάτιστα , με ότι λειτουργικό τους βάλεις εύκολη εγκατάσταση next next finish. Έχω ακόμα intel mac 12 πυρηνο με 64 γιγα ραμ. Έχω βάλει στο VM windows 11 και άλλο ένα με μια έκδοση debian. Έχω δώσει στο windows 4 πυρηνες και 6 γιγα ραμ. Το είχα κάνει αυτό γιατί χρειάστηκε να δουλέψω σε windows περιβάλλον για ενα project και την συγκεκριμένη περίοδο το λάπτοπ ήταν αλλού. Σκέφτηκα ότι ισως μέσω parallels μπορέσω και καταργήσω το windows laptop , αλλά δεν! Απόσο ξέρω το μηχανημά μου είναι αρκετά δυνατό μέχρι και σήμερα , εχει τρέξει και τρέχει αρκετά βαριά προγράμματα απροβλημάτιστα και με 2 VM ανοιχτά. Τα windows 11 ομως στο parallels είναι μια αηδία και μισή , δουλεύουν κανονικά ωστόσο δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα λες και έχεις windows pc κανονικά ΑΛΛΆ τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα "laggαρουν" δλδ θα πατήσω ένα κλικ σε έναν φάκελο και θα μετρήσω 1-5 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει και γενικά τέτοια θεματάκια , όπου το debian vm πχ δν μασαει λες και τα τρέχει native. Εμένα αυτή η εμπειρία μου απο parallels πολύ καλο πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον στο δικό μ intel μηχάνημα "αργούν" Παίζει να έχω καμια ρύθμιση βλακεία? Μπορεί αν και αμφιβάλλω , σόρρυ που είναι λίγο offtopic αλλά ήθελα να σχολιάσω πάνω στο parallels επίσης εγω το έχω "αγοράσει" οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Πάντως με bootcamp ή με Vm linux πετάνε. Οπότε θεωρώ πως είναι πρόβλημα τον windows/parallels και όχι του υπολογιστή μου. Να παραθέσω επίσης ότι για κλειδιά κλπ κλπ υπάρχουν διάφορα στο internet για να περάσετε στο vm σας , πχ , ms grave
mindreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ειχα parallels με windows ολα τα χρονια. Οντως ηταν καλο. Ωστοσο, καποια στιγμη με κουρασε να ασχολουμαι με το ενα και το αλλο, μικροπειραγματα για να λειτουργησει οπως πρεπει...αν ηθελα να αποθαρρυνουν πολλους, μαλλον το καταφεραν... κι ετσι, πηγα στο εντελως δωρεαν vwmare. Εχω βαλει win11 arm, αλλα δεν εχει χρειαστει να τα δουλεψω ακομη.
goapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδη παιδια μια ερωτηση εσας σας τρεεχουν smooth τα parallels με windows 11?? Φταιει το μηχανημα μου που λαγκαρουν?
Dimitris_1981 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στις 19/12/2024 στις 1:51 ΜΜ, goapad είπε Δηλαδη παιδια μια ερωτηση εσας σας τρεεχουν smooth τα parallels με windows 11?? Φταιει το μηχανημα μου που λαγκαρουν? Μήπως τρέχεις από εξωτερικό δίσκο ή έχεις δώσει πολλά resources;
J0hn82 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Γενικά μιλώντας, αν έχεις διαθέσιμους τους απαιτούμενους πόρους, δεν πρέπει να καταλαβαίνεις καμία διαφορά σε ό,τι αφορά την απόδοση και αίσθηση. Δεν πρέπει να ξεχωρίζεις ένα virtual guest από ένα φυσικό μηχάνημα εκτός φυσικά αν αφορά πόρους που δεν υπάρχουν σε virtual (π.χ. πλήρη εκμετάλλευση της GPU). Κάτι σαν αυτό που περιγράφεις εμφανίστηκε με τα Windows 11 24H2 και τις τελευταίες έκδοσεις του VMWare Workstation Pro σε Windows αλλά δεν έχω δει κάτι στην αντίστοιχη του VMWare Fusion σε Intel Mac. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να λυθεί. Σε Mac με Parallels που μου έχουν έρθει σποραδικά για support εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα αλλά τα τελευταία 1-2 χρόνια δεν ξέρω τι γίνεται. Θα πρέπει να δουλεύουν σωστά γιατί αλλιώς οι διευθυντάδες όλο εδώ θα ήταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα