Alexandros_28 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα πρόσφατα απέκτησα ένα cbr 1000rr και θέλω να το κάνω ένα service να το εχω αρχη εγώ μα ξερω τι γίνεται λάδια φίλτρο μπουζί δεν ειμαι τύπος που το πάει σανίδα το γκάζι θέλω να βαλω κατι καλο έχετε να μου προτείνετε κατι ? σας ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Alexandros_28 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 λάδι φίλτρο μπουζί φίλτρο αέρος έλεγχος και service (λαδια) στης μπουκαλες μπροστα ελεγχος αμορτισέρ πίσω , υγρά φρένου αλλαγη παραφλου αλλαγη αν υπάρχει προηγούμενο service manual έλεγχος ποτε έγιναν βαλβιδες . έλεγχος αλυσίδας γρανάζια συμεπλοκ τροχού και προφανος αλαλγη αν χρειαζεται , έλεγχος τακάκια και αλλαγη αν χρειαζεται . ελεγχος ρουλεμάν τροχού και ρουλεμάν τιμονιού και αλλαγη αν χρίζεται, καθαρισμός πεταλούδας και γενικος οτι μπορει να ελεγθει αυτο σε γενικές γραμμές αν θέλεις να ξέρεις τι σου γινεται τώρα αν ο προηγούμενος ολα τα έκανε by the book (και το ξέρεις αυτό) τοτε απλά συνεχίζεις το service book 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_28 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Black Demis είπε λάδι φίλτρο μπουζί φίλτρο αέρος έλεγχος και service (λαδια) στης μπουκαλες μπροστα ελεγχος αμορτισέρ πίσω , υγρά φρένου αλλαγη παραφλου αλλαγη αν υπάρχει προηγούμενο service manual έλεγχος ποτε έγιναν βαλβιδες . έλεγχος αλυσίδας γρανάζια συμεπλοκ τροχού και προφανος αλαλγη αν χρειαζεται , έλεγχος τακάκια και αλλαγη αν χρειαζεται . ελεγχος ρουλεμάν τροχού και ρουλεμάν τιμονιού και αλλαγη αν χρίζεται, καθαρισμός πεταλούδας και γενικος οτι μπορει να ελεγθει αυτο σε γενικές γραμμές αν θέλεις να ξέρεις τι σου γινεται τώρα αν ο προηγούμενος ολα τα έκανε by the book (και το ξέρεις αυτό) τοτε απλά συνεχίζεις το service book Καλησπέρα φίλε μου το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έγινε με τον προηγούμενο για αυτό θέλω να το βάλω αρχή εγώ μα εχω το κεφάλι μου ήσυχο το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιο λάδι είναι καλο το να προτιμήσω όσο για βαλβίδες κλπ κλπ ρουλεμάν θα κοιταχτούνε όλα αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 27 minutes ago, Alexandros_28 said: Καλησπέρα φίλε μου το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έγινε με τον προηγούμενο για αυτό θέλω να το βάλω αρχή εγώ μα εχω το κεφάλι μου ήσυχο το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιο λάδι είναι καλο το να προτιμήσω όσο για βαλβίδες κλπ κλπ ρουλεμάν θα κοιταχτούνε όλα αύριο λάδια κλπ (τύπος) ειναι γραμμένα στο βιβλιο μηχανη καλο ειναι να πάει σε κάποιον σωστό μηχανικό για να δει οτι ανεφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα