SabotazNic Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Υπαρχει τροπος να αγορασουμε συνδρομη μεσω Τουρκιας για το google? Εχω κανα 15gb ελευθερα απο τα 200, και δεν θελω να παω στο 1tb 100/ετος. Βλεπω για να αλλαξω χωρα διαμονης, θελει εναν τροπο πληρωμης απο εκεινη την χωρα. Αρα μια fups αρκει? @Sotosgl
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Υπαρχει τροπος να αγορασουμε συνδρομη μεσω Τουρκιας για το google? Εχω κανα 15gb ελευθερα απο τα 200, και δεν θελω να παω στο 1tb 100/ετος. Βλεπω για να αλλαξω χωρα διαμονης, θελει εναν τροπο πληρωμης απο εκεινη την χωρα. Αρα μια fups αρκει? @Sotosgl Αν κοιτάξεις καλά τα βίντεο υπάρχει η λύση... Έχεις άραγε κανεί κάποια δοκιμή; 🤔 Μφχ
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kormos είπε Αν κοιτάξεις καλά τα βίντεο υπάρχει η λύση... Έχεις άραγε κανεί κάποια δοκιμή; 🤔 Μφχ ΔΕΝ θελω να αλλαξω λογαριασμο. Εχω ηδη τουρκικο gmail για το disney, αλλα θελω να αλλαξω τον δικο μου σε τουρκικο. Οποτε, γινεται να αλλαχτει? Το google wallet θα συνεχισει να δουλευει με ελληνικες καρτες (δεν βρισκω λογο να μην δουλευει, αλλα λεμε τωρα) @kormosεκανα edit. Ή αν βαλω την συνδρομη στο τουρκικο, πως δουλευει το family στο google? Γιατι, καναμε μια δοκιμη με εναν φιλο, αλλα και παλι μου εδειχνε διαθεσιμο χωρο τα 15gb Ισως απανταω παραπανω μονος, αλλα απο οτι φαινεται ειναι κοινος χωρος? Αρα βαζω στο τουρκικο συνδρομη και βαζω το ελληνικο στα family και ειμαι οκ? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από SabotazNic
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ θελω να αλλαξω λογαριασμο. Εχω ηδη τουρκικο gmail για το disney, αλλα θελω να αλλαξω τον δικο μου σε τουρκικο. Οποτε, γινεται να αλλαχτει? Το google wallet θα συνεχισει να δουλευει με ελληνικες καρτες (δεν βρισκω λογο να μην δουλευει, αλλα λεμε τωρα) Ή αν βαλω την συνδρομη στο τουρκικο, πως δουλευει το family στο google? Γιατι, καναμε μια δοκιμη με εναν φιλο, αλλα και παλι μου εδειχνε διαθεσιμο χωρο τα 15gb Ουσιαστικά για να περάσει μια τέτοια ενέργεια χρειάζεται ο τρόπος πληρωμής να βρίσκεται με στοιχεία της "γειτονιάς". Για ευνόητους λόγους δεν θα έβαζα ελληνική κάρτα αλλά τη γνωστή σε όλους revolut... Μφχ
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, kormos είπε Ουσιαστικά για να περάσει μια τέτοια ενέργεια χρειάζεται ο τρόπος πληρωμής να βρίσκεται με στοιχεία της "γειτονιάς". Για ευνόητους λόγους δεν θα έβαζα ελληνική κάρτα αλλά τη γνωστή σε όλους revolut... Μφχ Και για να απαντησω εδω, ασχετως του παραπανω edit, την fups Θα την εκανα καθαρα για να μπορεσω να αλλαξω χωρα, μιας και το Play store απαιτει ip + τροπο πληρωμης (για να μην αλλαξει καποιον ενω ειναι πχ για τουρισμο σε αλλη χωρα)
sdikr Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δεν μπορείς να βάλεις ελληνικό λογαριασμό σε τούρκικο για family, δεν είναι όπως το youtube Το sharing στο One θέλει ενεργοποίηση εξτρά και όχι μόνο family invite
Titos301 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 μαλλον αν αλλαξεις τη διευθυνση σε τουρκικη https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/addressbook και μετα μπεις απο το τουρκολογαριασμο και προσθεσεις το main account σου να δουλευει, δλδ τουρκικο και main gmail να εχουν διευθυνση τουρκιας, αν το δοκιμασεις και δουλεψει πες μου να ξερω, δεν το εχω κανει 28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Υπαρχει τροπος να αγορασουμε συνδρομη μεσω Τουρκιας για το google? Εχω κανα 15gb ελευθερα απο τα 200, και δεν θελω να παω στο 1tb 100/ετος. Βλεπω για να αλλαξω χωρα διαμονης, θελει εναν τροπο πληρωμης απο εκεινη την χωρα. Αρα μια fups αρκει? @Sotosgl
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν μπορείς να βάλεις ελληνικό λογαριασμό σε τούρκικο για family, δεν είναι όπως το youtube Το sharing στο One θέλει ενεργοποίηση εξτρά και όχι μόνο family invite https://one.google.com/faq/international Ναι μολις το ειδα εδω 5 λεπτά πριν, Titos301 είπε μαλλον αν αλλαξεις τη διευθυνση σε τουρκικη https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/addressbook και μετα μπεις απο το τουρκολογαριασμο και προσθεσεις το main account σου να δουλευει, δλδ τουρκικο και main gmail να εχουν διευθυνση τουρκιας, αν το δοκιμασεις και δουλεψει πες μου να ξερω, δεν το εχω κανει Λεγαμε με φιλο να το κανουμε, αλλα δεν θελω να τον βαζω να αλλαζει χωρα. Ασε που δεν θελω και εγω να αλλαξω χωρα στο main account. Οποτε συνεχιζουμε με το 1tb και 50/ο καθενας μας απο οτι φαινεται 1
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε https://one.google.com/faq/international Ναι μολις το ειδα εδω Λεγαμε με φιλο να το κανουμε, αλλα δεν θελω να τον βαζω να αλλαζει χωρα. Ασε που δεν θελω και εγω να αλλαξω χωρα στο main account. Οποτε συνεχιζουμε με το 1tb και 50/ο καθενας μας απο οτι φαινεται Αν δεν θέλετε να αλλάξετε χώρα, μήπως σας καλύπτει να βάλετε τα χρήματα μισά μισά? https://one.google.com/about/plans?hl=el *για τα 2Τ
Bourdoulas Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Αλλαγή παρόχου δεν σας ενδιαφέρει; Κάθε τρεις και λίγο βάζουν προσφορές στο micorosot 365 family με 1 TB ανά χρήστη (συνολικά 5).
Titos301 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 54 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Αλλαγή παρόχου δεν σας ενδιαφέρει; Κάθε τρεις και λίγο βάζουν προσφορές στο micorosot 365 family με 1 TB ανά χρήστη (συνολικά 5). Μετι τιμη ετησια ειναι αυτο;
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Εγώ είχα βάλει family με 35 ευρώ τον χρόνο για τρία χρόνια. Παίρνεις το personal όταν βγει σε προσφορά και το μετατρέπεις (όλο τον χρόνο που σου απομένει πχ 3 χρόνια) με 10 ευρώ σε family.
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αλλαγή παρόχου δεν σας ενδιαφέρει; Κάθε τρεις και λίγο βάζουν προσφορές στο micorosot 365 family με 1 TB ανά χρήστη (συνολικά 5). Οχι μιας και το google photos/drive/mail ειναι ευκολια. Ειδικα αν ψαχνεις συγκεκριμενη φωτο, ειναι ετη μπροστα το g photos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα