99Chris Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Καλησπέρα στη παρέα, σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο κινητό μου (3ετίας αλλά είναι ακόμη πολύ καλό, οπότε δεν θέλω να δώσω χρήματα για καινούργιο). Έχει αλλάξει μήπως κάποιος στο κινητό του (huawei p20) και μπορεί να μου προτείνει μπαταρία? (μόνη μου θα μπορούσα να την αλλάξω ή είναι δύσκολο?) Θενκς!!😀
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 αν είσαι εντός αττικής, service huawei στη μιχαλακοπουλου στους αμπελοκηπους. Επίσημο σερβις με γνήσιο ανταλλακτικό και εργοστασιακό κλείσιμο συσκευής Μόνη σου όχι δεν γίνεται να την αλλάξεις με την έννοια οτι θα βγάλω το καπάκι πίσω όπως παλαιότερα. Υπάρχει ειδικό αυτοκόλλητο στο πισω γυαλί και στο πλαίσιο του κινητού και χρειάζεται θερμοπίστολο για να ανοίξει (η τα ειδικά μηχανήματα που έχουν στα σέρβις)
99Chris Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς είμαι εκτός Αττικής...
mikegad Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε και χρειάζεται θερμοπίστολο για να ανοίξει (η τα ειδικά μηχανήματα που έχουν στα σέρβις) ή πιστολάκι για τα μαλλιά 😀
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 99Chris είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς είμαι εκτός Αττικής... Νομίζω οτι υποστηρίζεται η αποστολή και επιστροφή μέσω ταχυμεταφορικής (αναφέρομαι στο επίσημο service που αναφέρθηκε και παραπάνω). Πέρυσι που χρειάστηκε να αποσταλεί προϊόν Huawei στα πλαίσια εγγύησης, έγινε μέσω ταχυμεταφορικής (speedex αν δεν κάνω λάθος), με μια συγκεκριμένη διαδικασία (σου φέρουν κουτί, βάζεις μέσα το κινητό, επισυνάπτεις χαρτί με συνοπτική περιγραφή βλάβης, το σφραγίζεις κ.λπ.). Όλα τα παραπάνω, τα είχε οργανώσει το service και όχι εγώ. Εγώ ειδοποιηθηκα απλώς, για την ώρα που θα έρθει ο κουριερ στο χώρο μου. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από MauroPaltoudias 1
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Το παραπάνω ισχύει πάντως καθώς κ εγώ είχα στείλει το ρολόι μου (Watch GT) για πρόβλημα με το πάνω κουμπί και όντως έτσι έγινε.Με speedex συνεργάζονται. Εγώ κυρίως το ανέφερα σε περίπτωση που θέλει να το πάρει μέσα στην ίδια μέρα και να μην καθίσει 3-4 μέρες χωρίς συσκευή.
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Spoiler @Xristaras12 Να υποθέσω ότι δεν έδινε την αίσθηση του πατήματος ή απλά τη έδινε αμυδρά;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Απόκρυψη περιεχομένων @Xristaras12 Να υποθέσω ότι δεν έδινε την αίσθηση του πατήματος ή απλά τη έδινε αμυδρά; Στο πρώτο πάτημα μετά απο κάποιες ώρες ήταν αρκετά σκληρό και το ένιωθες σα να ηταν μαγκωμένο
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Στο πρώτο πάτημα μετά απο κάποιες ώρες ήταν αρκετά σκληρό και το ένιωθες σα να ηταν μαγκωμένο Spoiler Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, έχω και εγώ.
GATE123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, 99Chris είπε Καλησπέρα στη παρέα, σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο κινητό μου (3ετίας αλλά είναι ακόμη πολύ καλό, οπότε δεν θέλω να δώσω χρήματα για καινούργιο). Έχει αλλάξει μήπως κάποιος στο κινητό του (huawei p20) και μπορεί να μου προτείνει μπαταρία? (μόνη μου θα μπορούσα να την αλλάξω ή είναι δύσκολο?) Θενκς!!😀 30€ στον Γερμανό. 1
life is music Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Το παραπάνω ισχύει πάντως καθώς κ εγώ είχα στείλει το ρολόι μου (Watch GT) για πρόβλημα με το πάνω κουμπί και όντως έτσι έγινε.Με speedex συνεργάζονται. Εγώ κυρίως το ανέφερα σε περίπτωση που θέλει να το πάρει μέσα στην ίδια μέρα και να μην καθίσει 3-4 μέρες χωρίς συσκευή. Η μπαταρία στα κινητά από όσο ξέρω έχει 6 μήνες εγγύηση ...είναι σωστό αυτό που λέω ...η έχει αλλάξει κάτι ?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, life is music είπε Η μπαταρία στα κινητά από όσο ξέρω έχει 6 μήνες εγγύηση ...είναι σωστό αυτό που λέω ...η έχει αλλάξει κάτι ? αναλόγως την εταιρία. Η oppo που ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας, δίνει 2 έτη
GATE123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αναλόγως την εταιρία. Η oppo που ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας, δίνει 2 έτη Και η OnePlus εφόσον το πάρεις από το επίσημο σάιτ.
99Chris Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Καλή λύση, γιατί με ενδιαφέρει να μπει γνήσια μπαταρία huawei... αν βρω συσκευή για τις ημέρες που θα είμαι χωρίς κινητό, ίσως και να το κάνω. 14 ώρες πριν, GATE123 είπε 30€ στον Γερμανό. Ωραιά! Θα ρωτήσω και εκεί αν μπορούν να την αλλάξουν αυθημερόν. Σ' ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα