Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση Apple Watch. Βλέπω λίγο το SE και το 8, και για μένα οι διαφορές τους δεν είναι τρομερά μεγάλες, οπότε κλείνω προς το SE. 

Έχουν κάποια διαφορά στη μπαταρία και στο πόσες ώρες βγάζουν;  Με απλή χρήση (λίγες ειδοποιήσεις, κανά χρονόμετρο μέσα στη μέρα, sleep tracking και κυρίως περπάτημα), πως τα πάει; Ήμουν με Galaxy Watch 4 Classic που μου έβγαζε μετα παραπάνω χαλαρά 2.5 μέρες με μία φόρτιση.

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή για smartwatch με παρόμοια χαρακτηριστικά με το SE? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση Apple Watch. Βλέπω λίγο το SE και το 8, και για μένα οι διαφορές τους δεν είναι τρομερά μεγάλες, οπότε κλείνω προς το SE. 

Έχουν κάποια διαφορά στη μπαταρία και στο πόσες ώρες βγάζουν;  Με απλή χρήση (λίγες ειδοποιήσεις, κανά χρονόμετρο μέσα στη μέρα, sleep tracking και κυρίως περπάτημα), πως τα πάει; Ήμουν με Galaxy Watch 4 Classic που μου έβγαζε μετα παραπάνω χαλαρά 2.5 μέρες με μία φόρτιση.

Για αυτά που το θες καλό είναι, 

Η σημαντικότερη διαφορά είναι: ceramic με plastic 🤓 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Ξεκαθαρα το 8, συμφωνα με την χρηση που θελεις σου προτεινουν το SE αλλα οταν αρχισεις και το χρησιμοποιεις θα καταλαβεις οτι θα ηθελες κατι περισοτερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Ξεκαθαρα το 8, συμφωνα με την χρηση που θελεις σου προτεινουν το SE αλλα οταν αρχισεις και το χρησιμοποιεις θα καταλαβεις οτι θα ηθελες κατι περισοτερο.

Να σου πω την αλήθεια, και το always-on display δε με καίει τόσο, ούτε οι όλες παραπάνω μετρήσεις που κάνει. Το μόνο που ίσως να ήθελα από το 8 είναι το fast charge, αλλά ελπίζω ότι αν μου βγάζει περίπου 2 μέρες μπαταρίας το SE θα είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο SE. Πολύ ευχαριστημένος για τις 2 μέρες που το έχω, πολύ διακριτικό στο χέρι, και πολύ βολικές όλες οι λειτουργίες. Έχει γίνει και μια μείωση από την apple γενικά σε όλες τις συσκευές βλέπω αυτές τις μέρες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Τελικά κατέληξα στο SE. Πολύ ευχαριστημένος για τις 2 μέρες που το έχω, πολύ διακριτικό στο χέρι, και πολύ βολικές όλες οι λειτουργίες. Έχει γίνει και μια μείωση από την apple γενικά σε όλες τις συσκευές βλέπω αυτές τις μέρες.

Ωραία, να το χαρείς 😎

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...