PanosAlkaios Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Προσπαθώ να συνδέσω μεσω Bluetooth ένα καινούργιο OnePlus 10 pro στο αυτοκίνητο (Mercedes GLA) και συνεχώς αποσυνδέεται το τηλέφωνο στο πρώτο λεπτό της κλήσης. Με προηγούμενα τηλέφωνα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο (Samsung & Xiaomi). Τι προτείνεται?
johnt Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Καλημέρα, έχει android 13 το one plus? Το ίδιο συνέβη σε γνωστό μου μετά από αναβάθμιση σε 13 ενός Xiaomi
lneam Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, PanosAlkaios είπε Τι προτείνεται? 1. κρατας το 1+ και πετας την Benz ή 2. κρατας της Benz και πετας το 1+ 1
PanosAlkaios Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Το after sales support της oneplus απαράδεκτο. Η απάντηση στα τρία μηνύματα που τους έστειλα ήταν αστεία. Εντέλει ακολούθησα την συμβουλή του φίλου @ineam και το πούλησα, κρατώντας την mercedes!!!!!!!!!!!!!! Ήθελα να διευκρινίσω ότι το ίδιο πρόβλημα το έκανε η συσκευή oneplus 10 pro σε όλα τα αυτοκίνητα που την δοκίμασα, πέρα του δικού μου (ακόμα μία mercedes a class και ένα opel crossland). Απεναντίας, στο δικό μου αυτοκίνητο συνδέονται απροβλημάτιστα τόσο τα παλιά μου τηλέφωνα (samsung note 10 plus, poco x3), όσο και το νέο galaxy s22 ultra που αγόρασα σε αντικατάσταση του oneplus. ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ 1: ποτέ πιά πειραματισμοί. ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ 2: ο παλιός είν' αλλιώς!!!!!!! Στις 7/5/2023 στις 8:29 ΠΜ, johnt είπε Καλημέρα, έχει android 13 το one plus? Το ίδιο συνέβη σε γνωστό μου μετά από αναβάθμιση σε 13 ενός Xiaomi ναι Στις 7/5/2023 στις 10:26 ΠΜ, lneam είπε 1. κρατας το 1+ και πετας την Benz ή 2. κρατας της Benz και πετας το 1+ αυτό ακριβώς έκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!! (το 2 φυσικά)
lneam Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, PanosAlkaios είπε Το after sales support της oneplus απαράδεκτο. Η απάντηση στα τρία μηνύματα που τους έστειλα ήταν αστεία. ειμαστε 2 στην παρεα .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα