Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, niko13 είπε

Μια χαρά όλα ,αλλά αν σκοπεύεις να πας σε 32 gb στο μελλον,δεν παίρνεις από τωρα ένα κιτ 32gb με δύο στικ...Αν τα κάνεις 4 τα στικ στο μέλλον ενδεχεται να μην χρονιζουν το ίδιο ευκολα στα 3200.

Θα συμφωνησω. Παρε τωρα την μνημη που ειναι και φθηνη και θα εχεις μονο 2 στικακια να χρονιζουν και αλλα δυο ελευθερα επισης.

Ποτέ κανενας δεν εχασε με παραπανω μνημη...

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα βάλω 32gb μνήμη μια και η διαφορά χρημάτων είναι μικρή.

Ευχαριστώ και πάλι!

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα τον υπολογιστή με τις συμβουλές σας,

AMD RYZEN 5 5600

GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2

RAM G.SKILL 32

και είναι τεράστια η διαφορά με ότι είχα.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από tasos-e
Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση.

Έχω Gainward GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6

με αυτή Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse

Θα δω μεγάλη διαφορά;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tasos-e είπε

Μια τελευταία ερώτηση.

Έχω Gainward GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 D6

με αυτή Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Pulse

Θα δω μεγάλη διαφορά;

Από διπλάσια εώς τριπλάσια fps ανάλογα το game. 

Δείγμα από το gddr5 μοντέλο που δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ακόμα μια ερώτηση γιατί είχα συνηθίσει με το 13ον ετών υπολογιστή μου και τώρα μου φαίνονται κάποια πράγματα λίγο περίεργα.

Το πρόβλημα αφορά τις θερμοκρασίες, ενώ σε παιχνίδια φουλ το πολύ η θερμοκρασία του επεξεργαστή να πηγαίνει έως 60 το πολύ 64 βαθμούς (οποίο παιχνίδι έχω δοκιμάσει), όταν βάζω τον Windows Defender να ψάξει για ιούς η θερμοκρασία πάει πάνω από 75 βαθμούς.

Επίσης χθές κατέβαζα ένα torrent και η θερμοκρασία έφτασε μέχρι 80 βαθμούς.

Πρέπει να κάνω,ρυθμίσω κάτι, υπάρχει εξήγηση;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tasos-e είπε

Ακόμα μια ερώτηση γιατί είχα συνηθίσει με το 13ον ετών υπολογιστή μου και τώρα μου φαίνονται κάποια πράγματα λίγο περίεργα.

Το πρόβλημα αφορά τις θερμοκρασίες, ενώ σε παιχνίδια φουλ το πολύ η θερμοκρασία του επεξεργαστή να πηγαίνει έως 60 το πολύ 64 βαθμούς (οποίο παιχνίδι έχω δοκιμάσει), όταν βάζω τον Windows Defender να ψάξει για ιούς η θερμοκρασία πάει πάνω από 75 βαθμούς.

Μήπως κάνει updates;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasos-e είπε

Στα games η cpu σου δεν ζορίζετε με την 1650. Οταν κανει scan για ιους δουλεύει στο 100% οποτε οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Λογικο είναι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάνει update και όταν κάνει scan ανεβάζει θερμοκρασία αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι με το κατέβασμα  torrent που ανέβασε πολύ θερμοκρασία.

Αν είναι φυσιολογικό αν βάλω μια άλλη καλύτερη ψήκτρα θα πέσει ή δεν παίζει ρόλο;

Σε κανονικούς ρυθμούς ίντερνετ και άλλες εργασίες δεν πάει πάνω από 35*45 βαθμούς  

Επεξ/σία από tasos-e
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, konik είπε

Τάσο με 240 βρίσκεις 6650 xt πλέον αξίζει η διαφορά 

Κάρτα θα πάρω αργότερα αλλά δεν παίζουν ρόλο οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή (νομίζω) που γράφω με την κάρτα γραφικών αφού η κάρτα δεν έχει πάει πάνω από 55 βαθμούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tasos-e είπε

αυτό που με προβληματίζει είναι με το κατέβασμα  torrent που ανέβασε πολύ θερμοκρασία.

Αν είναι φυσιολογικό αν βάλω μια άλλη καλύτερη ψήκτρα θα πέσει ή δεν παίζει ρόλο;

Σε κανονικούς ρυθμούς ίντερνετ και άλλες εργασίες δεν πάει πάνω από 35*45 βαθμούς  

Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό, ούτε θα λυθεί με άλλη ψυκτρα.

Κατεβάζοντας τορρεντς δεν θα έπρεπε καν να ξεκολλάει από το idle ο 5600.

Κάτι άλλο θα τρέχει από πίσω.

Όταν ξαναδείς "ύποπτες" θερμοκρασίες άνοιξε task manager και τσεκαρε να δεις ποια προγράμματα τρέχουν.

Επεξ/σία από @topos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασα ένα torrent τώρα 3,2gb,;όταν κατέβαζα το torrent η θερμοκρασία ήταν κανονική, στην εγκατάσταση του torrent ανέβασε πάλι  μεγάλη θερμοκρασία,

Δεν το είδα καλά χθες.

Επεξ/σία από tasos-e
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, tasos-e είπε

Όταν κάνει update και όταν κάνει scan ανεβάζει θερμοκρασία αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι με το κατέβασμα  torrent που ανέβασε πολύ θερμοκρασία.

Για δες εδώ

https://www.brighthub.com/computing/hardware/articles/74066/?utm_content=expand_article

Και εδω

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...