Προς το περιεχόμενο

Chrono Odyssey (Open-World MMORPG)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κορεάτικο Open-World MMORPG, με Unreal Engine 5, για μεγάλα παιδιά, με ένα σχετικά dark concept art, και πάρα πολύ υποσχόμενο.

Εκδότης η ΝοτιοΚορεάτικη Npixel

Υλοποίηση αρχικά σε PS5 και μετά σε PC, XBOX (σίγουρα δηλαδή next gen cross-platform)

Μετά τις χρυσές εποχές του Lineage και του WoW, το είδος είχε πάρει την κάτω βόλτα ακόμα και με το αντίστοιχα υποσχόμενο Lost Ark που ξεκίνησε καλά αλλά το καταδίκασε η επαναληψιμότητα και το φτωχό lore.

Ο κόσμος της Setera φαντάζει τεράστιος και σου αφήνει την πρόκληση να τον εξερευνήσεις.

Κάπως περιεκτικά και σύντομα.

: The Void οι κακοί που θέλουν απλά την καταστροφή των πάντων

: The World Movers το "ανθρώπινο" είδος που μετά τη καταστροφή του κόσμου από το Void, προσπαθεί να επιβιώσει στη Setera χωρισμένο σε 3 factions με αντίστοιχες ισορροπίες εξουσίας.

: The Outcasts : Το μαύρο πρόβατο, εξοστρακισμένοι των World Movers που ψάχνουν την επιβίωση απέναντι σε όλους χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο.

: The Broken Οι νεκροί των World Movers που αναστήθηκαν από το Void και προφανώς θέλουν να εξυπηρετήσουν το σκοπό του Void.

: The Guardians Προστάτες της Setera που βλέπουν τους πάντες (ακόμα και τους World Movers) ως απειλή για την ισορροπία του κόσμου.

περισσότερα εδώ:

https://chronoodyssey.com/

• Like 4
Δημοσ.

Μου δωσε λίγο vibe απο Dark Souls στις πρώτες μάχες και λίγο μέτα από God of War 😅... Δυνατό φαίνεται! Βέβαια ότι και να βγει νομίζω τα βιώματα από Lineage (ή Wow σε άλλους) νομίζω δν θα τα ξαναζήσουμε... Ας τα ζήσουν οι νεώτεροι και μεις ας θύμηθούμε έστω τα παλιά 😅να δούμε και το Throne and Liberty τι θα κάνει...

Δημοσ.
On 06/05/2023 at 19:51, FiLw said:

Μου δωσε λίγο vibe απο Dark Souls στις πρώτες μάχες και λίγο μέτα από God of War 😅... Δυνατό φαίνεται! Βέβαια ότι και να βγει νομίζω τα βιώματα από Lineage (ή Wow σε άλλους) νομίζω δν θα τα ξαναζήσουμε... Ας τα ζήσουν οι νεώτεροι και μεις ας θύμηθούμε έστω τα παλιά 😅να δούμε και το Throne and Liberty τι θα κάνει...

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από τα καρτουνίστικα για το σήμερα L2 και WoW. Το θέμα είναι τι υποδομή θα πρέπει να στηθεί σε servers για να σηκώσει όλο αυτό το κτήνος πακέτο. 

Αν σε κάτι με κέρδισε πάντως είναι το σχεδιαστικό και το μουσικό κομμάτι. Φαίνεται οτι έπεσε δουλειά και θέλω να ελπίζω οτι στο σύνολό του θα είναι προσεγμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, greekfragma είπε

. Το θέμα είναι τι υποδομή θα πρέπει να στηθεί σε servers για να σηκώσει όλο αυτό το κτήνος πακέτο.

Θεωρητικά δεν πρέπει να έχει διαφορά σε σχέση με τα άλλα MMO, αφού ο κόσμος, γραφικά, ήχος κτλ είναι στο client ( δλδ στο παιχνίδι που έχεις εγκαταστήσει στο pc / console σπίτι σου) και ο server αναλαμβάνει άλλες δουλειές που δεν έχουν σχέση με το πόσο βαρύ είναι το παιχνίδι.

Ωραίο φαίνεται πάντως

Και εφόσον προορίζεται και για κονσόλες φαντάζομαι θα έχει και πιο απλό χειρισμό, γιατί όσοι είμαστε και κάποιας ηλικίας άντε να παίζουμε πάλι με 20+ keybinds 😅

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
13 minutes ago, tsofras said:

Θεωρητικά δεν πρέπει να έχει διαφορά σε σχέση με τα άλλα MMO, αφού ο κόσμος, γραφικά, ήχος κτλ είναι στο client ( δλδ στο παιχνίδι που έχεις εγκαταστήσει στο pc / console σπίτι σου) και ο server αναλαμβάνει άλλες δουλειές που δεν έχουν σχέση με το πόσο βαρύ είναι το παιχνίδι.

Ωραίο φαίνεται πάντως

Και εφόσον προορίζεται και για κονσόλες φαντάζομαι θα έχει και πιο απλό χειρισμό, γιατί όσοι είμαστε και κάποιας ηλικίας άντε να παίζουμε πάλι με 20+ keybinds 😅

σύμφωνοι οτι ο client εκτελεί τις εντολές, αλλά υπάρχει ζήτημα επικοινωνίας όσο πιο εξελιγμένο είναι ένα παιχνίδι. προφανώς θα ζητάει ταχύτερο ιντερνετ, όπως επίσης και υπολογιστική ισχύ server side μιας και θα παίζει και το κομμάτι του sync με το αντικείμενο που παγώνει το χρόνο και γυρνάει στο παρελθόν. (Chronotector)

Μακάρι να είναι απλό στο χειρισμό ώστε να το απολαύσουμε και εμείς η παλιότερη gaming generation χωρίς να παθαίνουμε κράμπες στα δάχτυλα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Armoral είπε

Ειλικρινά τώρα νομίζεις ενθουσιάστηκε με το gameplay η με το χρήμα που έχει πάρει για να κάνει το game promotion γιατί από gameplay δεν ειδα και κάτι που είναι τόσο εντυπωσιακό η τουλάχιστον που δεν έχουμε ξαναδει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chek2fire είπε

Ειλικρινά τώρα νομίζεις ενθουσιάστηκε με το gameplay η με το χρήμα που έχει πάρει για να κάνει το game promotion γιατί από gameplay δεν ειδα και κάτι που είναι τόσο εντυπωσιακό η τουλάχιστον που δεν έχουμε ξαναδει 

Καλά δε με επηρεάζει το τι λέει ο συγκεκριμένος. Πιο πολύ για να γίνει συζήτηση το έβαλα αν ισχύουν όσα λέει ή όχι. Μου φαίνονται υπερβολικά αν και το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό, στα mmo παίζουν ρόλο άλλα πράγματα. Για αυτό και ξεχώρισαν Lineage II και World of Warcraft, επειδή με τα θετικά και τα αρνητικά τους ήταν οι δύο διαφορετικές όψεις στο ίδιο νόμισμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι εντυπωσιακό στην ατμόσφαιρα και έχει κάποιο gameplay παρότι είναι το πρώτο trailer και αυτό είναι καλό.

Κρατάω πολύ μικρό καλάθι ωστόσο γιατί ξεπετάχτηκε από το πουθενά και πολύ πιθανώς το gameplay σε αυτό το trailer να είναι ψιλοfake για promotion. Σε κάθε περίπτωση μακάρι να είναι αληθινό γιατί έχει πέσει πολύ ξηρασία στα ΜΜΟ.

Στις 8/5/2023 στις 12:47 ΠΜ, whiteman7 είπε

Τι σχέση έχει το συγκεκριμένο με World Of Warcraft ή Lineage ή Guild Wars 2?

Καταρχάς τι σχέση έχουν αυτά τα τρία που ανέφερες μεταξύ τους;

Στις 6/5/2023 στις 7:51 ΜΜ, FiLw είπε

Ας τα ζήσουν οι νεώτεροι και μεις ας θύμηθούμε έστω τα παλιά 😅να δούμε και το Throne and Liberty τι θα κάνει...

Σε σχέση με το Throne and Liberty ακούω για auto-combat/play και έφαγα μεγάλη ξενέρα. Πιστεύω στην δύση θα πατώσει αμέσως. Και είχα την ελπίδα να με κρατήσει για λίγο.

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gilmaru είπε

Σε σχέση με το Throne and Liberty ακούω για auto-combat/play και έφαγα μεγάλη ξενέρα. Πιστεύω στην δύση θα πατώσει αμέσως. Και είχα την ελπίδα να με κρατήσει για λίγο.

Για να δούμε. Και γω λιγάκι ξενέρωσα όταν το διάβασα αλλά η ελπίδα μου για κάτι καλό συνολικά κάπως υπερτερεί(Hype>αρνητικά). Πάντως έχει και θετικά. Από την μία κάπως χάνει το νόημά του το botαρισμα που ειδάλλως θα λέγαμε σε λίγο καιρό ότι βλέπουμε μόνο μποτάκια να φαρμάρουν. Επίσης αυτοί που δεν μπορούν να παίζουν πολλές ώρες θα μπορούν να "φτάνουν" όσους παίζουν αρκετά (βεβαια το auto-play είναι για μομπ -5 λεβελ οπότε δεν θα έχει καλό exp). Οπότε περιμένω το beta :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FiLw είπε

Για να δούμε. Και γω λιγάκι ξενέρωσα όταν το διάβασα αλλά η ελπίδα μου για κάτι καλό συνολικά κάπως υπερτερεί(Hype>αρνητικά). Πάντως έχει και θετικά. Από την μία κάπως χάνει το νόημά του το botαρισμα που ειδάλλως θα λέγαμε σε λίγο καιρό ότι βλέπουμε μόνο μποτάκια να φαρμάρουν. Επίσης αυτοί που δεν μπορούν να παίζουν πολλές ώρες θα μπορούν να "φτάνουν" όσους παίζουν αρκετά (βεβαια το auto-play είναι για μομπ -5 λεβελ οπότε δεν θα έχει καλό exp). Οπότε περιμένω το beta :)

Έχω παίξει MMO με auto-combat, δεν είναι μεν τόσο κακό όσο πολλοί πιστεύουν, αλλά ουσιαστικά σε αναγκάζει χωρίς λόγο να έχεις ανοιχτό το PC 24/7. Όταν έπαιζα το Mir4 είχα ανοιχτό το PC συνεχώς και μου είχε έρθει μεγάλος λογαριασμός ρεύματος. Γιατί δεν είναι ότι το PC είναι απλά ανοιχτό, είναι 24 ώρες σε gaming λειτουργία, είναι διαφορετικό σε σχέση με το όταν έχεις ένα browser ανοιχτό κλπ. 

Πέρα από αυτό, όσοι είναι top σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν με auto-combat αλλά φαρμάρουν manually γιατί είναι πιο efficient, απλά αφήνουν και το PC τους ανοιχτό να φαρμάρει ο χαρακτήρας τους όσο κοιμούνται. Ίδιου level mobs ούτως ή άλλως δεν θα φαρμάρεις γιατί θα ψοφά ο χαρακτήρας στο auto-combat πιθανότατα (μπορεί να τραβήξει πολλά mobs καταλάθος, μπορεί να σου φέρει άλλος παίχτης επίτηδες mobs πάνω σου, κλπ).

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μας ξέφυγε ένα βιντεάκι οπότε το προσθέτω. Βέβαια από cinematic χορτάσαμε...θέλουμε λίγο παραπάνω in game action footage.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...