Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφερα 2 κινητά στην νόβα και έχω τα εξής προβλήματα
1) Κάνω κλήση γυρνάει το κινητό 2g 
2) Δεν κουμπώνει σε 4g με κανένα τρόπο 
Όλα τα γνωστά son επαναφορά ρυθμίσεων επανεκκίνηση κινητού και όλα όσα μου λένε στο τεχνικό. 
3) Κανείς δεν ξέρετε τι φταίει και αν κλείδωσε 4g μόνο κατά τύχη και αυτά σε δυο γραμμές το ίδιο. 
4 ) Μιλάς στο κινητό μένεις με 2g κάλυψη μετά από τον τερματισμό κλήσης μένει χωρίς data τουλάχιστον 15 λεπτά. 
Τους τηλεφώνησα 20 φορές στο 13700 ο καθένας λέει ότι θέλει για να καλύψει την αμάθεια του . Φταίει λένε και ο Κάκος μας καιρός . Έχει προβλημα με κεραίες αλλά δεν επηρεάζει την καλυψη
Δεν μπορούν να αλλάξουν σιμ πρέπει να πληρώσω . Πρέπει να πάρω στο 13800 για να μου πουν τι άλλο να κάνω . Κανείς δεν θέλει να βοηθήσει. Έχω 3 κινητά και τα 3 το ίδιο πράγμα. Το έστειλαν 2 επίπεδο μου λένε όλα καλά έχεις κίνηση data όλα καλά. Τελικά να μου πουν τι πρέπει να κάνω και να αλλάξω πάροχο . Ούτε αυτό ξέρουν . Σταθερή πρόβλημα αναγνώρισης κλήσεων και με τους dns servers ούτε ξέρουν τι είναι η λέξη . Απλά ελληνική πραγματικότητα . Απλά θέλουν κλείσιμο . Τελικά η εεττ το κάνει μόνο μισθούς 5000 ευρώ και πάνω και αραλίκι . Τελικά όλα είναι ρημάδι .

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα θα σου βαλουνε το βιντεακι με τον αντιπροεδρο και δικιο θα εχουνε.

απο την αλλη εκλογες ερχονται σιγα σιγα, ο καθενας λεει τον πονο του.

δεν λεω για εσενα, ενας απο το χωριο δεν τον ξερεις.

Δημοσ.
Στις 6/5/2023 στις 5:46 ΜΜ, konan76 είπε

Όλα τα γνωστά son επαναφορά ρυθμίσεων επανεκκίνηση κινητού και όλα όσα μου λένε στο τεχνικό. 
3) Κανείς δεν ξέρετε τι φταίει και αν κλείδωσε 4g μόνο κατά τύχη και αυτά σε δυο γραμμές το ίδιο. 
4 ) Μιλάς στο κινητό μένεις με 2g κάλυψη μετά από τον τερματισμό κλήσης μένει χωρίς data τουλάχιστον 15 λεπτά. 
. Σταθερή πρόβλημα αναγνώρισης κλήσεων 

Σε ποιά περιοχή είσαι;

Εγώ μπορώ να πώ τα πάει καλύτερα από τους  άλλους δύο παρόχους στην περιοχή μου. (Περιστέρι).

Οσο για την αναγνώριση, αν έχεις το zyxel, επικοινώνησε και ζήτα ανβάθμιση του firmware.

Δημοσ.
Στις 6/5/2023 στις 5:46 ΜΜ, konan76 είπε

Τους τηλεφώνησα 20 φορές στο 13700 ο καθένας λέει ότι θέλει για να καλύψει την αμάθεια του . Φταίει λένε και ο Κάκος μας καιρός . Έχει προβλημα με κεραίες αλλά δεν επηρεάζει την καλυψη
Δεν μπορούν να αλλάξουν σιμ πρέπει να πληρώσω . Πρέπει να πάρω στο 13800 για να μου πουν τι άλλο να κάνω . Κανείς δεν θέλει να βοηθήσει. Έχω 3 κινητά και τα 3 το ίδιο πράγμα. Το έστειλαν 2 επίπεδο μου λένε όλα καλά έχεις κίνηση data όλα καλά. Τελικά να μου πουν τι πρέπει να κάνω και να αλλάξω πάροχο . Ούτε αυτό ξέρουν . Σταθερή πρόβλημα αναγνώρισης κλήσεων και με τους dns servers ούτε ξέρουν τι είναι η λέξη . Απλά ελληνική πραγματικότητα . Απλά θέλουν κλείσιμο . Τελικά η εεττ το κάνει μόνο μισθούς 5000 ευρώ και πάνω και αραλίκι . Τελικά όλα είναι ρημάδι .

VoLTE + VoWiFi ενεργοποιημένα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...