kormos Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, dimitrisOS είπε Όλα τα επίσημα service μου λένε θέλουν 1με5 μέρες...... Νομίζω έχεις χάσει πολύ χρόνο... Δείχνει hw όλοι αυτό....
dimitrisOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, kormos είπε Νομίζω έχεις χάσει πολύ χρόνο... Δείχνει hw όλοι αυτό.... το γνωρίζω, απλά το Σάββατο ξανά φεύγω ταξίδι και προφανώς θέλω το κινητό....
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 δεν έχω βρει χρόνο να αφήσω το κινητό.... Σήμερα πήγα να προσθέσω μια smart camera που θέλει πρώτα επικοινωνία μέσω bluetooth και συνδεθεί με το wifi δεν μπόρεσε να την βρει ποτέ. Με το ipad συνδέθηκε κατευθείαν.
kormos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 50 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε δεν έχω βρει χρόνο να αφήσω το κινητό.... Σήμερα πήγα να προσθέσω μια smart camera που θέλει πρώτα επικοινωνία μέσω bluetooth και συνδεθεί με το wifi δεν μπόρεσε να την βρει ποτέ. Με το ipad συνδέθηκε κατευθείαν. Καλό είναι όλα αυτά να τα αναφέρεις, όταν το πας μην και το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο απ'όσο φαίνεται... και τελικά βγει ασύμφορη η επισκευή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα