dimitrisOS Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, χτες πριν κάνω το update δεν μου πέρναγε καμία κάρτα σε pos. Το pos δούλευε γιατί με την φυσική κάρτα ολοκληρώθηκε η πληρωμή. Μετά το update και δεν είδα κάτι περίεργο στις ρυθμίσεις κ σήμερα δεν έγινε δεκτή η αγορά. Όταν πλησιάζω το κινητό στο pos δεν κάνει κάποιο ήχο μη αποδεκτή κάρτα ή κάτι άλλο είναι σαν μην το ακουμπάω. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να συνέβη ξαφνικά σε 12 pro max.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dimitrisOS είπε Καλησπέρα, χτες πριν κάνω το update δεν μου πέρναγε καμία κάρτα σε pos. Το pos δούλευε γιατί με την φυσική κάρτα ολοκληρώθηκε η πληρωμή. Μετά το update και δεν είδα κάτι περίεργο στις ρυθμίσεις κ σήμερα δεν έγινε δεκτή η αγορά. Όταν πλησιάζω το κινητό στο pos δεν κάνει κάποιο ήχο μη αποδεκτή κάρτα ή κάτι άλλο είναι σαν μην το ακουμπάω. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να συνέβη ξαφνικά σε 12 pro max. Για κάνε μία επανεκκίνηση από περιέργεια και ξαναδοκίμασε. Δε νομίζω να σου έχει χαλάσει το NFC είναι δύσκολο Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από tsoukalasKaminia
dimitrisOS Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Για κάνε μία επανεκκίνηση από περιέργεια και ξαναδοκίμασε. Δε νομίζω να σου έχει χαλάσει το NFC είναι δύσκολο Εκανα και επανεκκίνηση και μετά από το update και πάλι τίποτα.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Εκανα και επανεκκίνηση και μετά από το update και πάλι τίποτα. Τι κάρτα έχεις βάλει; ; Στο wallet στην δείχνει κανονικά; Hmmmm, βλέπω ότι υπάρχει ένα θεματάκι αν και μπορεί να μην σχετίζεται με το δικό σου θέμα. Πριν καμιά ώρα πλήρωσα κανονικά. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από tsoukalasKaminia
dimitrisOS Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Τι κάρτα έχεις βάλει; ; Στο wallet στην δείχνει κανονικά; Hmmmm, βλέπω ότι υπάρχει ένα θεματάκι αν και μπορεί να μην σχετίζεται με το δικό σου θέμα. Πριν καμιά ώρα πλήρωσα κανονικά. πριν λίγο ξανά δοκίμασα και τα ίδια. πειραιως visa revolut visa Υπάρχει άλλος τρόπος να δοκιμάσω το nfc?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε πριν λίγο ξανά δοκίμασα και τα ίδια. πειραιως visa revolut visa Υπάρχει άλλος τρόπος να δοκιμάσω το nfc? Και εγώ Πειραιώς. Δοκίμασες να την βγάλεις την κάρτα και να την ξαναβάλεις στο wallet; Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό για να δοκιμάσεις το NFC είναι το Airtag. Έχεις κανένα να δοκιμάσεις; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από tsoukalasKaminia
kormos Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, dimitrisOS είπε Καλησπέρα, χτες πριν κάνω το update δεν μου πέρναγε καμία κάρτα σε pos. Το pos δούλευε γιατί με την φυσική κάρτα ολοκληρώθηκε η πληρωμή. Μετά το update και δεν είδα κάτι περίεργο στις ρυθμίσεις κ σήμερα δεν έγινε δεκτή η αγορά. Όταν πλησιάζω το κινητό στο pos δεν κάνει κάποιο ήχο μη αποδεκτή κάρτα ή κάτι άλλο είναι σαν μην το ακουμπάω. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να συνέβη ξαφνικά σε 12 pro max. Γενικά > Γλώσσα και Περιοχή, στο Περιοχή έχεις Ελλάδα; Καμμία φορά μπορεί να ευθύνεται και αυτό
dimitrisOS Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Και εγώ Πειραιώς. Δοκίμασες να την βγάλεις την κάρτα και να την ξαναβάλεις στο wallet; Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό για να δοκιμάσεις το NFC είναι το Airtag. Έχεις κανένα να δοκιμάσεις; Εχω αλλά όχι τώρα μαζί μου. Δεν την έβγαλα, θα δοκιμάσω πρώτα το AirTag 57 λεπτά πριν, kormos είπε Γενικά > Γλώσσα και Περιοχή, στο Περιοχή έχεις Ελλάδα; Καμμία φορά μπορεί να ευθύνεται και αυτό Ελληνικά είναι, τώρα βρίσκομαι εξωτερικό αλλά δεν ειχα ποτε πρόβλημα στο εξωτερικό.
kormos Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, dimitrisOS είπε Εχω αλλά όχι τώρα μαζί μου. Δεν την έβγαλα, θα δοκιμάσω πρώτα το AirTag Ελληνικά είναι, τώρα βρίσκομαι εξωτερικό αλλά δεν ειχα ποτε πρόβλημα στο εξωτερικό. 🤔🤔
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, dimitrisOS είπε Εχω αλλά όχι τώρα μαζί μου. Δεν την έβγαλα, θα δοκιμάσω πρώτα το AirTag Ελληνικά είναι, τώρα βρίσκομαι εξωτερικό αλλά δεν ειχα ποτε πρόβλημα στο εξωτερικό. Έκανες τίποτα τελικά ;
dimitrisOS Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Καλημερα, σημερα που γυρισα. Έκανα αφαίρεση ενός air tag και μετά το βρήκε αμέσως.
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Καλημερα, σημερα που γυρισα. Έκανα αφαίρεση ενός air tag και μετά το βρήκε αμέσως. ... όπως φαίνεται το θέμα πρέπει να είναι με το Location
dimitrisOS Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, kormos είπε ... όπως φαίνεται το θέμα πρέπει να είναι με το Location αργοτερα θα το δοκιμασω και ελλαδα που γυρισα
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δηλαδή? 16.4.1 έχεις σωστά; (για να μιλάμε πιο ειδικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα