peterkar032 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Καλησπερα σας! Εχω μια απορια θελω να αγορασω το xbox series το controller για το pc αλλα δεν ξερω αν πρεπει να αγορασω και το adapter για να μην εχω delay ή θα ειμαι μια χαρα με ενα bluetooth 5 .
Λύση @topos Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Λύση Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, peterkar032 είπε Καλησπερα σας! Εχω μια απορια θελω να αγορασω το xbox series το controller για το pc αλλα δεν ξερω αν πρεπει να αγορασω και το adapter για να μην εχω delay ή θα ειμαι μια χαρα με ενα bluetooth 5 . Εγώ το πήρα χωρίς το bt controller. Το συνδέω αραιά κ που σε ένα λάπτοπ με bt5.Καποιες -λιγες- φορές τρώει κόλλημα κ ξεσυνδεετε(ενώ είναι σε πολύ μικρή απόσταση από τα λάπτοπ), εκτιμώ ότι φταίει το bt. Εάν θα το ξαναγοραζα και η χρηματικη διαφορά σκέτου κ με bt adaptor ήταν μικρή θα προτιμούσα να το έπαιρνα με τον adaptor. Τώρα μπορεί να έπεσα στην περίπτωση του δικού μου bt να μην είναι "καλό" κ το δικό σου να ναι μια χαρά.. Όσο για το delay με τα παιχνίδια που έχω βαβαλισει κ στα δικά μου "άσχετα" ματιά δεν μου φαινετε να έχει. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα