Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

^ Ναι αλλά είναι κυριολεκτικά ο τελευταίος τροχός

Σωστα  αλλα  αν  δεν  υπηρχε  αυτος  η  αμαξα  θα  σερνοτανε  η  δεν  θα  πηγαινε  καθολου.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorge18 είπε

Μα στα κουτια δεν πανε μονα τους. Ουτε με ρομποτ πανε. Καποιος τα παει. Η θεωρια οτι θελουν να διώξουν κοσμο, καταρρέει...

Δεν έχεις διαβάσει για τους ρομποτ "ταχυδρόμους" κάνε μια αναζήτηση στο google, θα σου βγάλει για τα ΕΛΤΑ μας... Είμαστε προς αντικατάσταση σύντομα.

2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Το παπάκι χωράει όσα χαρτάκια θες, κινείται πιο φθηνά, είναι πιο γρήγορο, και θα εξυπηρετήσει x παραγγελίες (χαρτάκια) ανά διαδρομή, 

ενώ το φορτηγάκι χωράει πεπερασμένες παραγγελίες, κινείται πιο ακριβά, είναι πιο αργό , λιγότερο ευέλικτο (θέλει παρκάρισμα, μπορεί να το εμποδίζει κάτι στον δρόμο) και μπορεί να εξυπηρετήσει ένα κλάσμα παραγγελιών του x ανά διαδρομή λόγω του πεπερασμένου πλήθους παραγγελιών που χωράει. 

Καθόλου ίδια έξοδα. Μα καθόλου. Χρειάζεται λιγότερη βενζίνη, λιγότερους υπαλλήλους, λιγότερα οχήματα και πιο φθηνά οχήματα αν απλά κόλλας χαρτάκια, ενώ ταυτόχρονα "εξυπηρετεί" μεγαλύτερο πλήθος πελατών.  

Εμάς στην μικρή μας πόλη μοιράζουν τα χαρτάκια με το βανάκι κανονικά.
Φτάνουν έξω από το σπίτι, το κολλάνε και φεύγουν.
Επίσης λένε ότι μας πήραν τηλέφωνο, αλλά κλήση δε βλέπουμε και ενώ είμαστε σπίτι, υπάλληλος της ελτά κούριερ συγκεκριμένα μας είπε ότι απαγορεύεται να χτυπήσουν το κουδούνι!

Θα τα δείτε σε λίγο καιρό να επαληθεύονται και φυσικά όχι μόνο στις κούριερ...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

@tigergreg εννοείς έκανες καταγγελία για το θέμα με τα χαρτάκια η για κάποιο άλλο θέμα;

Εκανα  επωνυμη  καταγγελια  για  το  θεμα  μου  που  γραφω  παραπισω.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, james01gr είπε

Αυτό που έχω μάθει με την συνεργασία μου με ΕΛΤΑ κουριερ και acs είναι πως υπάρχουν καταστήματα που δουλεύουν σωστά και άλλα που είναι χάλια. Πχ ΕΛΤΑ κουριερ Αμπελόκηποι, Ρόδο και Σαντορίνη μακριά. Την Γλυφάδα την εξυπηρετούν από τα κεντρικα στον Ταύρο. Όμως επειδή έχουν τα ταχυδρομεία παραδίδουν παντού. Και όταν λέμε παντού εννοώ Συμη, Λειψους κτλ. Ξέρεις τι μου έκανε η acs την περασμένη εβδομαδα; παρέδωσε άλλο εμπόρευμα από το δικό μου με το δικό μου voucher. Δεν μου έχουν εξηγήσει τι έγινε αλλά πήραν το δικό μου voucher και το έβαλαν σε ένα άλλο δέμα και το voucher από το άλλο δέμα στο δικό μου. Αποτέλεσμα μια κυρία που περίμενε νυχτικο να πάρει φανάρια ποδηλάτου και ένας που είχε παραγγείλει φανάρια πήρε νυχτικο. Το φοβερό είναι πως δεν δέχονται πως έχουν κάνει πατάτα πάρα μόνο όταν λογικά τους πήρε τηλεφωνο και ο άλλος πως είχε πρόβλημα το δέμα του. 

Η Γενική ταχυδρομική στην περιοχή μου, στο λέω εγγυημένα, άλλες εταιρείες παραδίδει άμεσα και άλλες κάνει μια βδομάδα. Μου στέλνει μήνυμα στο κινητό πως έχει φτάσει το δέμα και εάν δεν περάσω να το παραλάβω αντε γειά ποτέ θα μου το φερουν

Σε δύο τελευταίες παραγγελίες που χρησιμοποίησα το box μου άφησαν τα δέματα σε θυρίδα που δεν είχα επιλέξει. Η μία 1χλμ μακριά, η άλλη 2 χλμ. Όταν τους ρώτησα για ποιον λόγο έγινε αυτό, μου είπαν πως η θυρίδα που διάλεξα δεν ήταν διαθέσιμη και πως εάν ήθελα θα μπορούσαν να ανακατευθυνουν το δέμα στην θυρίδα που ήθελα αρχικά. Εφόσον μπορούσαν να το κάνουν αυτό εκ των υστέρων τότε για ποιον λόγο δεν το έκαναν αρχικά; εγώ απλά πιστεύω ως για λόγους χρόνου και οικονομίας στο δρομολόγιο περνάνε από μια θυρίδα και τα αφήνουν εκεί. 

Φιλαράκι μιλάς για την acs Αυστραλίας στην ροδο;

Δημοσ.

Εμένα παιδιά η ACS μου έχει κάνει μέγιστη ταλαιπωρία, μέσα στην πανδημία κιόλας... Παραγγέλνω από εξωτερικό, χτυπάω κατά λάθος στο πληκτρολόγιο τυπογραφικό λάθος τον ΤΚ της διπλανής πόλης χωρίς να το προσέξω... Έρχεται η παραγγελία μετά από 2 μέρες, πάει στο κατάστημα της διπλανής πόλης, δεν με παίρνουν τηλ. ποτέ, και το στέλνουν σε άλλη πόλη που τύχαινε να υπάρχει διεύθυνση ίδια με την δικιά μου...με παίρνουν τηλ. από εκεί ο courier, μου λέει είμαι στην διεύθυνσή σου αλλά δεν βλέπω κουδούνι με το όνομά σου, του λέω τό και τό κάνε το προώθηση στην ACS της πόλης μου! Και μου λέει δεν γίνεται, στείλε κάποιον στο κατάστημά μας να έρθει να το πάρει...Τηλέφωνα πουθενά και για κανέναν λόγο δεν σήκωναν... Μέσα στην καραντίνα με πρόστιμα και sms μετακίνησης για συγκεκριμένους λόγους, να στείλω ποιον;;;!!! 
Τελικά κατάφερα και απέσπασα την παραγγελία μόνο και μόνο επειδή ο προμηθευτής εξωτερικού πίεζε την DHL που το είχε στείλει γιατί καθυστερούσε η παράδοση, και τραβήχτηκαν αυτοί και μου το έστειλαν με άλλη courier!!!
Από τότε για εμένα η ACS έχει φάει Χ και μόνο όταν δεν έχω άλλη επιλογή, παίρνω από εκεί.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Φιλαράκι μιλάς για την acs Αυστραλίας στην ροδο;

Όχι, περιοχή Αττικής ήταν το καταστημα αυτό. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, james01gr είπε

Όχι, περιοχή Αττικής ήταν το καταστημα αυτό. 

Οταν λες στην ροδο μακριά για ποιο υποκατάστημα  λες;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hyperspaced είπε

Και τί είναι το κράτος? Πατερούλης να βάλει πρόστιμο σε μια ιδιωτική επιχείρηση;  Θα σταματήσετε αυτήν την αντίληψη επιτέλους;
Δεν σου αρέσουν οι υπηρεσίες της επιχείρησης;  Ξεμπρόστιασέ τους με επιχειρήματα και πήγαινε αλλού. Έτσι λειτουργεί η οικονομία.

Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Μια χαρά πέφτουν τα πρόστιμα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Για δες πχ τι γίνεται αν σκάσει το υγειονομικό και υπάρχουν μέσα κατσαρίδες σε μια κουζίνα. Ναι η οικονομία είναι ελεύθερη αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει η εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομειων που θα έπρεπε να ρίχνει πρόστιμα σε τέτοιες περιπτώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Εμένα παιδιά η ACS μου έχει κάνει μέγιστη ταλαιπωρία, μέσα στην πανδημία κιόλας... Παραγγέλνω από εξωτερικό, χτυπάω κατά λάθος στο πληκτρολόγιο τυπογραφικό λάθος τον ΤΚ της διπλανής πόλης χωρίς να το προσέξω... Έρχεται η παραγγελία μετά από 2 μέρες, πάει στο κατάστημα της διπλανής πόλης, δεν με παίρνουν τηλ. ποτέ, και το στέλνουν σε άλλη πόλη που τύχαινε να υπάρχει διεύθυνση ίδια με την δικιά μου...με παίρνουν τηλ. από εκεί ο courier, μου λέει είμαι στην διεύθυνσή σου αλλά δεν βλέπω κουδούνι με το όνομά σου, του λέω τό και τό κάνε το προώθηση στην ACS της πόλης μου! Και μου λέει δεν γίνεται, στείλε κάποιον στο κατάστημά μας να έρθει να το πάρει...Τηλέφωνα πουθενά και για κανέναν λόγο δεν σήκωναν... Μέσα στην καραντίνα με πρόστιμα και sms μετακίνησης για συγκεκριμένους λόγους, να στείλω ποιον;;;!!! 
Τελικά κατάφερα και απέσπασα την παραγγελία μόνο και μόνο επειδή ο προμηθευτής εξωτερικού πίεζε την DHL που το είχε στείλει γιατί καθυστερούσε η παράδοση, και τραβήχτηκαν αυτοί και μου το έστειλαν με άλλη courier!!!
Από τότε για εμένα η ACS έχει φάει Χ και μόνο όταν δεν έχω άλλη επιλογή, παίρνω από εκεί.

Εικαζω πως αν του το έπαιζες κινεζος όταν σε πήρε τηλέφωνο, δηλαδή ότι δεν ξέρω που είστε αλλά δεν σας βλέπω, και καταλάβαιναν μετα ότι ναι μεν πήγαν σε άλλη περιοχή από την δική σου και τους έλεγες λάθος κάνατε, θα έβρισκαν τρόπο να στο φέρουν, αλλά αν είπες έγραψα λάθος ΤΚ κοίταξαν να ρίξουν το φταίξιμο σε εσένα και να μην ασχοληθούν άλλο.....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ub40 είπε

Δεν έχεις διαβάσει για τους ρομποτ "ταχυδρόμους" κάνε μια αναζήτηση στο google, θα σου βγάλει για τα ΕΛΤΑ μας... Είμαστε προς αντικατάσταση σύντομα.

Ναι. Και απο οταν βγηκαν τα Drones λενε οτι τα εχουν για να κανουν delivery και δεν θα το πιστέψεις τι εγινε τελικα. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ναι. Και απο οταν βγηκαν τα Drones λενε οτι τα εχουν για να κανουν delivery και δεν θα το πιστέψεις τι εγινε τελικα. 

Το "τελικά" δεν ήρθε ακόμα, ο Πιερ (ακάκης) έχει μεγάλα σχέδια στον κυβερνοχώρο για την ψηφιοποίηση των πάντων. Στο "τελικά" θα με θυμηθείς. Αν και το απεύχομαι γιατί δεν μας συμφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει να κάνει με την περιοχή. Σε εμάς η acs είναι άψογη και θα έλεγα όλες οι κουριερ. Ποτέ δεν έχει γίνει να μην χτυπήσουν κουδούνι. Όσοι ζείτε σε μεγάλα αστικά κέντρα, είναι λογικό να έχετε πρόβλημα λόγω μεγάλου όγκου δεμάτων. Αυτό με τα χαρτάκια χωρίς να χτυπήσουν μπορω να το εξηγήσω μόνο αν είναι πολυκατοικία με δεκάδες κουδούνια και ο κουριερ βαριέται να τα ψάχνει. Σε μονοκατοικία μου φαίνεται χαζό. 

Επίσης μιας και το διάβασα πιο πάνω, οι μεταφορείς δεν παίρνουν τηλέφωνο. Πλέον στέλνεται αυτόματο sms-viber τη μέρα της παράδοσης ή την προηγούμενη ότι το δέμα έφτασε στο κατάστημα. Μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει κάποιος κουριερ πριν σας το φέρει, θα περιμένετε αιώνες. 

Επεξ/σία από 1comment
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...