spooker Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Πάντως προσωπικά την καλύτερη εξυπηρέτηση σε θέμα courier την είχα από fedex.
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δεν με αφορά η ACS από την στιγμή που δεν πληρώνω μεταφορικά στο Σκρουτζ όντας μέλος. Αλλά και να μην αγόραζα μέσω Σκρουτζ θα απέφευγα την ACS. Nα μου λείπει το βύσσινο. Θα χρησιμοποιούσα τα Box. 1
Perfect Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Τα Elta courier είναι ότι χειρότερο (ευρύτερη περιοχή Πειραιά). Αφήνουν ψεύτικο χαρτάκι απουσίας (σε χώρους που πάντα είναι κάποιος παρών) και μάλιστα τελευταία τα πετάνε κάτω, ούτε τα κολλανε πλέον). Τηλέφωνο μόνιμα κατειλημμένο (καλέστε αργότερα). Έχω κάνει παράπονα στα κεντρικά, στο τοπικό γραφείο, χ…..τήκαν. Κρετίνοι 2
sdikr Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Δεν με αφορά η ACS από την στιγμή που δεν πληρώνω μεταφορικά στο Σκρουτζ όντας μέλος. Αλλά και να μην αγόραζα μέσω Σκρουτζ θα απέφευγα την ACS. Nα μου λείπει το βύσσινο. Θα χρησιμοποιούσα τα Box. Αν δεν σε αφορά η acs, μάλλον είσαι σε λάθος θέμα στέλνει και με acs το skroutz που είμαστε μέλη
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Αυτές οι κακές τακτικές των εταιρειών κούριερ είναι μια μάστιγα που δεν θα έπρεπε να περνάει στα ψιλά. Το να αλλάξει κάποιος εταιρεία δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση, αφενός επειδή δεν είναι στο χέρι του, και αφετέρου διότι για όλες τις εταιρείες υπάρχουν αντίστοιχα παράπονα. Περισσότερο εξαρτάται από το εκάστοτε υποκατάστημα πόσο καλές υπηρεσίες θα έχει. Στην περίπτωση που αναφέρθηκε, που αφήνουν χαρτάκι Απών χωρίς να ισχύει θα έπρεπε να επεμβαίνει το κράτος και να κόβει βαρβάτο πρόστιμο διότι πρόκειται για παραπλάνηση και εκμετάλλευση του καταναλωτή ο οποίος δεν απολαμβάνει την υπηρεσία που πλήρωσε. Για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα, θα έπρεπε κάθε φορά που συμφωνείται μια αποστολή να υπάρχει η επιλογή για παραλαβή από το κατάστημα με σημαντική χρηματική έκπτωση. Το κόστος που έχει μια κούριερ ανα αποστολή είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό το κομμάτι της τελικής διανομής του δέματος στην πόρτα του πελάτη. Εμένα που τις περισσότερες φορές θέλω να τα παίρνω από το κατάστημα γιατί έτσι με βολεύει συνήθως, θα έπρεπε να μου δίνει την επιλογή αυτή. Ο λόγος που δεν το κάνουν είναι διότι με το να μην πηγαίνουν όλα τα δέματα στα σπίτια έχουν σημαντικό υπερκέρδος. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που εφαρμόζουν την παραπάνω τακτική με τα σημειώματα απών Καλώς ή κακώς τα καταστήματα έχουν συμφωνίες με σταθερή χρέωση (πχ 3 ευρώ για πακέτα έως 2 κιλά +0,50 ανά έξτρα κιλό, εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές) ανά δέμα είτε είναι παραλαβή από κατάστημα είτε παράδοση για αυτό και η χρεώσεις είναι σταθερές δεν έχουν χρεώσεις όπως οι ιδιώτες πχ 10 για παράδοση στο σπίτι 5 για παραλαβή από κατάστημα
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, sdikr είπε Αν δεν σε αφορά η acs, μάλλον είσαι σε λάθος θέμα στέλνει και με acs το skroutz που είμαστε μέλη Γιατί μόνο για την ACS λέτε εδώ μέσα;😆 Όχι δεν στέλνει αν επιλέξεις ντουλάπι και το κατάστημα είναι Αθήνα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από dtk-386
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Τώρα που πήραν άδεια σχεδόν όλες οι εταιρείες για αυτόματα σημεία παραλαβής σε όλη την Ελλάδα, ίσως κάπως γλιτώσουμε από όλα αυτά! Μέχρι βέβαια να τα βάλουν στο μάτι κάποιοι… 4
spectaculator Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Εγώ, επειδή αγανάκτησα με την ACS, κι επειδή δεν είναι δική μου επιλογή, τα χώνω στο κατάστημα που την επέλεξε. Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να πιάσεις τον ποπό των καταστημάτων που την προτιμούν. Κακή αξιολόγηση στο κατάστημα, ή ακόμη κι επιστροφή όταν η ACS κάνει τσαλίμια. Άλλη φορά να προσέχουν με ποιόν αποφασίζουν να στείλουν τα πράγματά τους. 2
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, billdanos είπε Τώρα που πήραν άδεια σχεδόν όλες οι εταιρείες για αυτόματα σημεία παραλαβής σε όλη την Ελλάδα, ίσως κάπως γλιτώσουμε από όλα αυτά! Μέχρι βέβαια να τα βάλουν στο μάτι κάποιοι… Συνήθως είναι σε σχετικά φυλασόμενο χώρο πχ βενζινάδικα αλλά ναι έχεις δίκιο και θα είναι θέμα στο μέλλον. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από dtk-386
Fir3fly Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Εγω έχω δει σε ένα καταστήμα στη γειτονιά μου να έχει και skroutz point και acs point, διπλα τα παίρνει αυτός 😀
Jts Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά εμένα μου έτυχε με την ups πρώτη φορά αυτό, αλλά οι μάγκες δεν άφησαν ούτε χαρτάκι, απλά μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι η παράδοση απέτυχε. Και τι μου είπαν οι τύποι όταν τους έστειλα E-mail και με πήραν τηλέφωνο, «την ξέρουμε την εταιρεία (ήμουν στο γραφείο) αλλά ήταν κλειστά». Είναι σε πολυκατοικία το γραφείο, και ναι ήμαστε πολύ εκεί κατά τις 3 που πέρασε. Δηλαδή υπάρχουν και χειρότερα... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από Jts
Tsino Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Παιδιά είναι στο κάθε τοπικό κατάστημα. Εδώ Παιανια και γλυκά νερά η acs είναι μια χαρά. Όλα όπως πρέπει και στην ώρα τους. Μετά την παράδοση βαθμολογήστε στο viber την υπηρεσία. Αν είναι χάλια μαυριστε τους.
Diavolos666 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Εγώ εδώ που μένω ο τύπος από την ACS με ξέρει πλέον και τα βάζει σε ένα κουτί που του έχω δείξει, στέλνει sms ότι παραδόθηκε και πάω και το παίρνω. Μένω και σε χωριό. Η χειρότερη είναι η ELTA courier, αυτοί ποτέ δεν παραδίδουν σε χωριά και σου την λένε κιόλας αν τους ρωτήσεις γιατί.
insoholic Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, dtk-386 είπε Το σημείο είναι 500μ από το σπίτι μου. Γιατί να περιμένω να μου το φέρουν σπίτι? Λογικο να θελουν καποιοι να ερθει σπιτι τους καθως εχουν πληρωσει την υπηρεσια πορτα-πορτα που ειναι υποχρεωμένοι να σου φερουν το δεμα μεχρι το σπιτι σου. Υπαρχει αλλη υπηρεσια οπου μπορεις να το πας σε καταστημα κ να παραλαβει ο αλλος απο καταστημα (πιο φθηνό κοστος) 2
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, insoholic είπε Υπαρχει αλλη υπηρεσια οπου μπορεις να το πας σε καταστημα κ να παραλαβει ο αλλος απο καταστημα (πιο φθηνό κοστος) Οταν μου έφερναν ACS και λοιποί (εποχές προ καραντίνας) δε υπήρχε διαφορά στο κόστος. Είτε στο έφερναν είτε πήγαινες από εκεί τα ίδια ήταν. Επίσης επειδή είμαι παλιός στο άθλημα θυμάμαι παλιά ότι ήταν ακριβό να σου τα φέρνει γενικά η κούριερ και δεν υπήρχε το δωρεάν από τα καταστήματα εκτός και αν είχες παραγγελία πχ 150 ευρώ και πάνω. Πολλοί έπαιζαν με ΕΛΤΑ. Ενώ θυμάμαι επίσης ότι την επόμενη μέρα τα είχες πάντα. Τώρα βλέπω ότι εδώ Αθήνα παίζει το σε 2 μέρες και βλέπουμε. Γενικά προτιμώ ΠΑΝΤΑ τα ντουλάπια γιατί κανονίζω εγώ πότε θα το πάρω και δεν πρέπει να στηθώ ή να στήσω κάποιον στο σπίτι για να το πάρει (που ούτε αυτό γίνεται με τα χαρτάκια 😂 αλλά τέσπα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις