Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινήστε τις κριτικές, τα email, τα τηλέφωνα και γενικώς πρήξτε κόσμο.

Κατάφερα να παλέψω και να νικήσω με τα δαιμόνια της Speedex στα Πατήσια. Απειλήστε θεούς και δαίμονες μην τους αφήνετε σε ησυχία.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παραπονίεστε ενώ αφήνουν χαρτάκια; Με ACS και Γενική δεν έχω θέματα ποτέ στην περιοχή μου καθώς με ξέρουν οι κούριερ αλλά έχω με την Coorier Center 2 φορές που δοκίμασα το shopflix και ένας λόγος που θα το αποφύγω στο μέλλον. Έχω γραφείο ισόγειο, με ανοικτές πόρτες και δεν θυμάμαι τώρα πως το έβλεπα, μου ερχόταν sms ή στην ιστοσελίδα τους ότι δεν με βρήκαν ενώ ήμουν εκεί, με φάτσα την πόρτα. Πάω από εκεί και ισχυριζόταν ότι με πήραν τηλέφωνο και δεν το σήκωσα...

Δημοσ.

Τα  ελτα  κουριερ  αμπελοκηπων  αθηνας  ειναι  το  καλυτερο  ανεκδοτο....

Τους  περιμενα  σημερα...

Δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ.03-05-202310:32ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2

Παραλαβή αποστολής03-05-202318:54ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2

Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς03-05-202319:30ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2

Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς03-05-202323:31Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

Άφιξη σε04-05-202306:59ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής04-05-202315:29ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Σε διανομέα προς παράδοση05-05-202309:53ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Παραλήπτης επιθυμεί παράδοση αργότερα - Επικοινωνήστε με το κατάστημα05-05-202316:58ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το  τελευταιο  το  προσθεσαν  μονοι  τους  οταν  ειδαν  οτι  δεν  τους  επαιρνε  η  ωρα....

ΕΝΤΕΛΩΣ   ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!!!

ΜΕΤΑ  απο   4-5  φορες  καταγγελιας  στην  εεετ  χωρις  νοημα   δεν  ασχολουμαι   πλεον....

ΥΓ.Τους   καλεσα  12  φορες  χωρις   αποτελεσμα....

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Με κάτι τέτοια προτιμώ τα Σκρουτζ points και το καλάθι τους. Σχεδόν άψογοι 1 χρόνο που είμαι μέλος τους.

Και τα acs points αν επιλέξεις όλα μια χαρά θα είναι ;)

39 λεπτά πριν, valkon είπε

Κατάφερα να παλέψω και να νικήσω με τα δαιμόνια της Speedex στα Πατήσια. Απειλήστε θεούς και δαίμονες μην τους αφήνετε σε ησυχία.

Αν κατάφερες την speedex  είσαι θεός!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Και τα acs points αν επιλέξεις όλα μια χαρά θα είναι ;)

Δεν είναι λογική αυτή. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spooker είπε

Δεν είναι λογική αυτή. 

Δεν ξεκίνησα εγώ με τα points

Συμφωνώ όμως πως δεν έχει λογική όταν μιλάς για courier Που συνήθως σημαίνει να σου το φέρουν

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, valkon είπε

Εγώ έχω καταφέρει να νικήσω την aigean επι covid που ακυρωνε πτήσεις και αντί να επιστρέφει πίσω τα χρήματα, μοίραζε κουπόνια. Πες μας τι έκανες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

αυτό με τα χαρτάκια το διαβάζω από πολλούς. Αφού φτάνουν μέχρι το σημείο παράδοσης γιατί δε το παραδίδουν και αφήνουν χαρτάκι; Για να κερδίσουν τον χρόνο που θα τους φάει ο πελάτης;Μου φαίνεται λίγο περίεργο. Εκτός αν το έχουν μελετήσει και κερδίζουν τόσο πολύ

Γιατί για να κουβαλήσου όλα τα δέματα που έχουν να παραδώσουν χρειάζονται φορτηγάκι. Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει διαθέσιμο φορτηγάκι γιατί τα έχουν στείλει όλα για να παραλάβουν δέματα από άλλα καταστήματα - εταιρίες. Βγάζουν λοιπόν τον άλλο έξω με το παπί με 50 χαρτάκια και τρέχα εσύ να πάρεις το δέμα σου από το κατάστημα.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δεν ξεκίνησα εγώ με τα points

Συμφωνώ όμως πως δεν έχει λογική όταν μιλάς για courier Που συνήθως σημαίνει να σου το φέρουν

Το σημείο είναι 500μ από το σπίτι μου. Γιατί να περιμένω να μου το φέρουν σπίτι? Courier ήταν κάποτε αυτό που λέτε με σεβαστό κόστος (10€). Τώρα είναι ένας αχταρμάς. Αν σας αρέσει να περιμένετε και στο τέλος να πηγαίνετε στο κατάστημα και να περιμένετε και εκεί σε ουρά μεγια σας με χαρά σας. Εγώ διαλέγω κάτι άλλο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, valkon είπε

Κατάφερα να παλέψω και να νικήσω με τα δαιμόνια της Speedex στα Πατήσια

Στην Ηρακλείου; Τόσο χάλια; Δώστε μερικά στοιχεία, για να έχουμε το νου μας (είναι το γραφείο μου, πέντε δρόμους πιο πίσω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πατε να δειτε κριτικες σε τοπικα καταστηματα ολων των μεγαλων μεταφορικων, θα δειτε κατι μεσους ορους 1. κατι. Ολοι τους κανουν τα ιδια καραγκιοζιλικια με αυτα που εχετε καποιοι περιγραψει(χαρτακια απων). Δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει κανεις μαζι τους απο την πολιτεια. Σε πιο σοβαρα δεν ενεργουν, στα κουριερ θα δειξουν υπευθυνοτητα; Και η λυση δεν ειναι να πας απο τον Α στον Β οταν ο Β κανει τα ιδια. Με πολλη αναζητηση και δοκιμες για αποστολες εντος Αττικης βρηκα μια μικρη μεταφορικη που καλυψε τις επαγγελματικες μου αναγκες, απλα το δικτυο τους ειναι περιορισμενο και δεν καλυπτει αρκετες περιοχες, πχ Ανατολικη Αττικη.

Η χειροτερη μου εμπειρια παντως ηταν με Γενικη Ταχυδρομικη τους ξεπερνα ολους.

Επεξ/σία από mrkra
  • Like 1
Δημοσ.

Περιμένω παραγγελία αυτές τις μέρες ελπίζω να μην έχω θέμα. 

Όσο για τα χαρτάκια ότι δεν σε βρίσκουν, είναι το γνωστό κόλπο που ξέρουμε εδώ και χρόνια. 

Επειδη τους βάζουν οι προϊστάμενοι να παραδίδουν πολλές παραγγελίες και δεν προλαβαίνουν, κολλάνε χαρτάκι και καλά ότι λείπεις οπότε για τον διανομέα θεωρείται πως πέρασε και εσύ δεν ήσουν και όλα κομπλέ για αυτούς. Πετάνε το μπαλάκι σε εσένα. Μια φορά η ACS σε εμένα ούτε που δέχτηκαν να μου φέρουν την συσκευή και αγγαρεψα συγγενή μου να πάμε στο κατάστημα με αμάξι να το φέρουμε εμείς. 

Εκείνοι βέβαια που ήταν πρωταθλητές σε αυτό ήταν τα ΕΛΤΑ κουριερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσότερες εταιρείες courier είναι προβληματικές σε συγκεκριμένες περιοχές, φταίει είτε ολόκληρο το κατάστημα, είτε ακόμα και ο διανομέας μεμονωμένα. Γενικά τα ΕΛΤΑ και η ACS θεωρούνται από τους καλύτερους. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην περιοχή του με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία, μπορεί να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα και να ζητήσει η αποστολή να γίνει με άλλη courier, εγώ πχ το έχω κάνει για να αποφύγω την Γενική Ταχυδρομική και κάθε φορά η απάντηση από το κατάστημα ήταν θετική.

Επεξ/σία από GamingMaster424
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Το σημείο είναι 500μ από το σπίτι μου. Γιατί να περιμένω να μου το φέρουν σπίτι? Courier ήταν κάποτε αυτό που λέτε με σεβαστό κόστος (10€). Τώρα είναι ένας αχταρμάς. Αν σας αρέσει να περιμένετε και στο τέλος να πηγαίνετε στο κατάστημα και να περιμένετε και εκεί σε ουρά μεγια σας με χαρά σας. Εγώ διαλέγω κάτι άλλο. 

Σε εμένα το κοντινότερο skroutz point είναι πιο μακρυά απο την κοντινότερη acs,    η acs δουλεύει και αυτή σαν Pickup point

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...